Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Bauernhof Bergerhof

  Det traditionelle Bauernhof Bergerhof er en hyggelig indkvartering i Kals med kun ca. 10 minutters gang til centrum, og med blot 500 meter til nærmeste skilift. Indkvarteringen blev totalrenoveret i 2015, så du her finder skønne rammer til en skiferie for hele familien. Værelserne er lyse, hyggeligt indrettet og alle er udstyret med egen balkon. I de største værelser er der plads op til 4 personer og fra hotellet kan du nyde en smuk panoramaudsigt over området. Dit ophold er inklusiv morgenmad, så du nemt kan nyde at få en god start på dagen. Vi anbefaler Bauernhof Bergerhof især til par eller familier, som gerne vil tilbringe en dejlig skiferie i traditionelle omgivelser og med gåafstand til skilift og løjper.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 1 kilometer
  • Afstand til skipiste ca. 1 kilometer
  • Afstand til busstoppested til skilift ca. 1 meter
  • Afstand til skilift ca. 1 kilometer

  Læs mere

  • Inklusiv morgenmad
  • Panoramaudsigt
  • Værelser med plads op til 4 personer
  • Gåafstand til centrum og skilift

  Faciliteter

  • Elevator
  • Morgenmadssal
  • Sengelinned inkluderet
  • Håndklæder inkluderet

  Flere faciliteter

  Liftkort

  [SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
  Klik her for at se mere!

  Forplejning

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52289

  Skiområdet: Grossglockner Resort Kals-Matrei

  Højde

  2305m
  1100m

  Piste

  6km

  23km

  12km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 3
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 5
  Sleeplift 10

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  25km

  Funpark

  1

  Skiferie til Grossglockner Resort Kals-Matrei – Høj snesikkerhed og gode pister

  Skiområdet Grossglockner Resort Kals-Matrei ligger i den østlige del af Tyrol, og dækker over områderne Matrei og Kals. Tilsammen byder de to områder på 110 kilometer pister, og er dermed det største sammenhængende skiområde i den østlige del af Tyrol. I dette område finder du noget for alle; børne- og begyndervenlige pister, til dem der er på ski for første gang og stejle, sorte pister til dem som virkelig vil udfordres på allerhøjeste niveau.

  Områdets højde varierer fra 1100 meter på sit laveste til 2400 meter på sit højeste. Her er en høj snesikkerhed, hvilket bl.a. skyldes de mange snekanoner som dækker 90% af området. De sikrer især, at de nederste pister i starten og slutningen af sæsonen. Takket være disse snekanoner har den 11 kilometer lange Grossglockner Resort Kals-Matrei pist åben gennem hele sæsonen.

  Til jer, som foretrækker et mere vandret terræn, så byder området også på omkring 4 kilometer avanceret og 17 kilometer begynder langrendspister, hvorfra du kan nyde synet af denne smukke dal.

  Skiferie til Grossglockner Resort Kals-Matrei – Mere ski og bjergvandring

  Om aftenen har du mulighed for at stå på ski ved lifterne, Tembler og Dorferfelder, hvor pisterne omkring er belyste. Herved har du nogle dage mulighed for at stå på ski fra morgen til aften!

  Skulle du få lyst til mere action på din skiferie i  Grossglockner Resort Kals Matrei, så har du her også mulighed for at deltage i bjergture, hvor du kan vælge mellem forskellige niveauer. Du vil her blive guidet hele vejen af bjerg- og skiguider, som er trænet specielt for disse ture.

  Skiferie til Grossglockner Resort Kals-Matrei – To naturberigede skidestinationer

  Den traditionelle østrigske skidestination, Kals, ligger midt i et smukt bjerglandskab i national parken, Hohe Tauern, som er et af de største naturområder i Europa. Du vil derfor været beriget med et betagende naturlandskab. Du kan udover at nyde disse omgivelser på ski, så har du mulighed for at gøre til fods på de hele 250 kilometer vandreruter. Desuden er bjergene i dette område perfekte til bjergvandring og -klatring. Stedet er i øvrigt kendt for at være meget børnevenligt takket være dets store udvalg af aktiviteter og faciliteter til børn.

  Den hyggelige landsby, Matrei, ligger for foden af Østrigs højeste bjerg, Glossglockner, i det østlige Tyrol. Her er en dejlig afslappet atmosfære, og da Matrei er en af Østrigs mindre kendte skisportsbyer, er den det perfekt for dig, som søger at undgå store menneskemængder og ventetid ved liften. Trods byens størrelse, findes her masser af aktiviteter uden for pisterne. Her er både en bowlingbane og skøjtebane samt mulighed for indendørs tennis. Dertil har du mulighed for at nyde en kanetur gennem byen og de smukke omgivelser. I byens centrum finder du flere gode restauranter og butikker samt et par livlige afterski-barer.

  Skiferie til Grossglockner Resort Kals-Matrei med Sunweb - Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et fint udvalg af skirejser til Grossglockner Resort Kals-Matrei. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, så har vi noget at tilbyde dig. Når du bestiller din skiferie til Østrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Grossglockner Resort Kals-Matrei

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52289
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6173129 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel