Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Lux Alpinae

  Excellent hotellet Lux Alpinae er et moderne hotel, hvor glas, beton og stål er de vigtigste komponenter i indretningen, og med gulv til loft-vinduer har du masser af lys i de luksuriøse værelser. Værelserne er farverige, lyse og rummelige med eget badeværelse og balkon, hvorfra du har en smuk udsigt over Rendl. Alle værelserne er placeret på forsiden (vejsiden) af hotellet og har alle udsigt over landsbyen/bjergene.

  Centrum, lifterne og St. Anton pisterne er inden for gåafstand. Har du ikke lyst til at gå, kan du hver dag tage skibussen gratis til og fra liften. Start morgenen i morgenmadslokalet, hvor du har et udvalg af retter fra morgenbuffeten, så du kan starte din dag godt. Efter en dejlig dag på ski kan du tage en kop kaffe i baren, eller slappe af i saunaen. Hotel Lux Alpinae anbefales til familier, der ønsker en ferie i luksuriøse omgivelser.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I udkanten af centrum
  • Afstand til centrum: ca. 700 meter
  • Afstand til lufthavn: Innsbruck ca. 100 kilometer
  • Afstand til skipiste ca. 700 meter

  Læs mere

  • Gratis shuttlebus
  • Moderne indretning
  • Wellness
  • Gåafstand til centrum, lift og pist

  Faciliteter

  • Samlet antal værelser: 28
  • Klasse: komfort
  • Moderne indrettet
  • Reception (åben fra 08:00 til 12:00 timer og fra 15:00 til 20:00 timer)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Morgenmad

  - uitgebreid ontbijtbuffet van 08.00 - 10.30 uur
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52279

  Skiområdet: Arlberg Skiregion

  Højde

  2811m
  1300m

  Piste

  51km

  123km

  131km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 11
  Gondel 6
  Stoeltjeslift 46
  Sleeplift 28

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  40km

  Funpark

  4

  Skiferie til Arlberg – Historisk kvalitet

  Skiområdet, Arlberg Skiregion, er også kendt som ”Alpernes Mekka” i Østrig. Skiområdet dækker over landsbyerne Lech, Oberlech, Zürs, Stuben, St. Christoph, St. Anton am Arlberg og Flirsch am Arlberg. Skiområdet ligger på grænsen til Vorarlberg og Tyrol. I begyndelsen af det 20. århundrede blev den første skiskole i verden åbnet her under ledelse af Hannes Schneider, som er opfinderen af Arlberg-teknikken. I dag er denne skidestination stedet, hvor europæiske jet-sets og forskellige royalty holder deres skiferie grundet den høje kvalitet – både i form af skiløb og indkvartering.

  Skiferie til Arlberg – Både noget for nybegynderen og den garvede

  En skiferie til Arlberg er et godt valg for både begynderne og de garvede skiløbere samt snowboardere. Hvis du er lidt mere erfaren, anbefaler vi at du prøver skipisten, Kandahar, som er beliggende i St. Anton samt pister, såsom Mattunjoch, Schindler og Schindler Spitze  Denne piste løber fra Kapall, som ligger i hele 2330 meters højde, ned til Gampen og derfra videre til dalen i St. Anton. St. Anton er også kendt for at tiltale mange freeriders, da her er perfekte forhold for off piste det meste af sæsonen.

  Dertil er der mange muligheder for begyndere omkring Galzigs og Gampen med dens gode udvalg af blå og røde pister. En stor fordel ved at ski-mesterskabet i holdes i dette område er, at der er mange lifter og derfor næsten ingen ventetid ved de forskellige lifter. Områdets højeste punkt er Valluga, i en højde af 2811 meter. Herfra har du en flot udsigt udover hele Arlberg området.

  Skiferie til Arlberg - Første klasses indkvartering og skiløb

  Skidestination, St. Anton, har længe været en favorit hos mange danskere, og byder på spændende udfordringer for erfarne skiløbere og du finder samtidig en høj snesikkerhed. Skidestinationen, Lech, ligger også i Arlberg Skiregion. Det er Østrigs mest luksuriøse skidestination med en hyggelig landsbystemning. Hoteller og restauranter holder samme klasse som pisterne, det vil sige den højeste. Desuden er landsbyen omgivet af pister, som er tilpasset både begyndere og de mere erfarne ryttere.

  Skibusserne kører i pendulfart imellem områdets byer. På denne måde er også det mondæne Lech og Zürs let tilgængelige. Arlberg-liftkortet dækker ligeledes her, og en dagstur hertil kan varmt anbefales.

  Skiferie til Arlberg med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et godt udvalg af skirejser til Arlberg Skiregion. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, så har Sunweb noget at tilbyde dig. Når du booker din skiferie til Østrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Arlberg Skiregion

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52279
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6193453 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel