Legendariske pister

  Skiferie til Arlberg Skiregion

  Skiområdet: Arlberg Skiregion

  tilbage

  Piste

  51km

  123km

  131km

  0km

  305km Total

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 11
  Gondel 6
  Stoeltjeslift 46
  Sleeplift 28

  Højde

  2811m
  1300m

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  40km

  Funpark

  4

  I denne region bookede

  Alenerejsende
  0,3%
  Unge par
  3,5%
  Ældre par
  8,2%
  Familier med små børn
  0,9%
  Familier med større børn
  11,4%
  Vennegrupper
  53,3%
  Øvrige grupper
  22,4%
  Tip
  Tip

  Tag turen rundt i Der Weisse Ring. Den smukke tur er 21 km lang og går fra Lech til Zürs og Madloch, og ned til Lech igen. En fantastisk tur, som bør opleves. Floor, Vinterredaktør

  Skiferie i Arlberg Skiregion

  Spetakulære Arlberg
  Arlberg-skiregionen, som blandt andet den kendte skisportsby St. Anton hører under, er et af de største og mest spektakulære skiområder i Østrig. Området er meget varieret, og der er gode muligheder for skiløb for både begyndere og øvede. Den avancerede skiløber kan glæde sig til det udfordrende skiløb, som området også byder på. St. Anton er også kendt for at tiltale mange freeriders, da her er perfekte forhold for off piste det meste af sæsonen. Pisterne er fremragende, og du har som regel mulighed for at stå fra de øverste bjergtoppe og hele vejen ned i de enkelte dale.

  Optmalt liftsystem
  Områdets optimale liftsystem gør hele terrænnet let tilgængeligt. Skibusserne kører i pendulfart imellem områdets byer. På denne måde er også det mondæne Lech og Zürs let tilgængelige. Arlberg-liftkortet dækker ligeledes her, og en dagstur hertil kan varmt anbefales. Her kan du risikere at rende ind i en royal kendis på vej ned af de velpræparerede pister.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Kort Arlberg Skiregion

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52279 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52279 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52279 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

  15 indkvarteringer i Arlberg Skiregion

  Vis alle ledige indkvarteringer i Arlberg Skiregion

  Arlberg Skiregion

  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel