[BESTPRICE_TITLE_HIDE_CONTENT]
   [BESTPRICE_TITLE_SHOW_CONTENT]

  Hotel Alpino Plan

  8,2

  Hotel Alpino Plan er ejet af den skønne Familie Demetz, og drives af Luis, der både taler godt engelsk og er kendt for sin gæstfrihed. Han arbejder hårdt på at du øjeblikkeligt vil føle dig hjemme, og få en skøn ferie i Selva. Værelserne udstråler hyggelig atmosfære, og hotellet ligger i gåafstand fra pisterne, samt tæt på det hyggelige centrum af byen. Hotelpersonalet er venligt og hjælper dig gerne med problemer og forespørgsler om både hotellet og området.

  [LINK_MORE_DESCRIPTION]

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 800 meter
  • Afstand til skipiste ca. 100 meter
  • Afstand til busstoppested til skilift ca. 100 meter
  • Afstand til skilift ca. 300 meter

  [LINK_MORE_DESCRIPTION]

  • Skønt personale
  • Hyggelige værelser
  • Tæt på pisten

  Faciliteter

  • Klasse: komfort
  • Reception (åben fra kl. 06:30 - 00:00)
  • Elevator (antal: 1)
  • Safetybox (på værelset: gratis)

  [ACCO_DESC_MORE_FACILITIES]

  [SKI_PASS]

  [SKIPASS_INCLUDED_MORE_INFO_ICON]

  [DESCRIPTION_MENU_PENSION]

  Halvpension

  [SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

  [SKI_STATION_INFO_ALTITUDE_TITLE]

  2520[SKI_STATION_INFO_METERS]
  1060[SKI_STATION_INFO_METERS]

  [SKI_STATION_INFO_SLOPES_TITLE]

  17[SKI_STATION_INFO_KM]

  105[SKI_STATION_INFO_KM]

  53[SKI_STATION_INFO_KM]

  0[SKI_STATION_INFO_KM]

  [SKI_STATION_INFO_LIFTS_TITLE]

  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_TRAIN]" src="/images/icon-train-blue.png"> 2
  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_CABINE]" src="/images/icon-cabinlift.png "> 2
  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_GONDOLA]" src="/images/icon-gondola.png"> 9
  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_CHARILIFT]" src="/images/icon-chairlift.png"> 40
  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_DRAGLIFT]" src="/images/icon-lift.png"> 25

  [SKI_STATION_INFO_GLACIERS_TITLE]

  [SKI_STATION_INFO_NO_ELEMENTS]

  [SKI_STATION_INFO_BOARDERCROSS_TITLE]

  126[SKI_STATION_INFO_KM]

  [SKI_STATION_INFO_SNOWPARKS_TITLE]

  [SKI_STATION_INFO_NO_ELEMENTS]

  Skiferie til Val Gardena – Smuk dal med charmerende liv

  Val Gardena er en utrolig smuk dal, som ligger i Italien, og er en del af det sammenhængende skiområdet Dolomiti Superski. Val Gardena er desuden også en del af Sella Ronda’en, og ligger side om side med regionen Arabba-Marmolada. Dalen består af mange charmerende italienske alpine landsbyer, og mindst lige så charmerende skiløb. Udover de 175 kilometer pister, som området byder på, så kan du her også nyde godt at de hele 126 kilometer langrendspister. Desuden er Val Gardena særligt kendt for sit årlige værtskab for VM i slalom for mænd.

  Skiferie til Val Gardena – En brik i et stort puslespil

  Val Gardena er, som allerede nævnt, en del af det omfangsrige skiområde Dolomiti Superski. Du får hermed adgang til hele 450 skilifte og 1200 kilometer pister. Fra Val Gardena er det muligt at besøge den spektakulære skirute ”Sella Ronda”, som er en 40 kilometer lang tur rundt om bjergmassivet Sella. Turen tager en halv til en hel dag - alt efter evner i sneen. Dette er et must for enhver ivrig skiløber eller snowboarder!

  Skiferie til Val Gardena – Italiensk gæstfrihed og østrigsk atmosfære

  Den sydtyrolske dal består af tre hyggelige ski-landsbyer; Ortisei, Santa Cristina og Selva. Ortisei er det største og mest berømte by af de tre, hvor de to resterende er lidt mindre, men byder på samme charme og traditionelle stil. Desuden får du en smuk udsigt og god snesikkerhed i Santa Cristina og Selva grundet deres gode og høje beliggenhed.

  Dette er alle hyggelige byer, som lokker med fantastiske køkkener og et variationsrigt udvalg af fritidsaktiviteter til en oplevelsesrig skiferie. Hvis du om aftenen stadig har masser af energi, kan du tage til afterskiing i hytterne, barerne og diskotekerne og lade dig rive med af den gode stemning. Byerne består alle af masser af italiensk gæstfrihed og østrigsk atmosfære, som sammen skaber den helt rigtige stemning for en hyggelig skiferie.

  Skiferie til Val Gardena med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stor udvalg af skiferier til Val Gardena. Uanset om din ferie skal være billig, luksuriøs eller bare bedst til prisen, så har Sunweb den helt rigtige skiferie til dig. Vi har et stort udvalg af hoteller og lejligheder, og vil du slippe for at tænke på madlavning, kan du også vælge holde din skiferie på hotel med halvpension. Når du bestiller en skiferie til Italien hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Italien

  [SKI_INFORMATION_PANEL_LINK]

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52210

  [SKI_INFORMATION_PANEL_TITLE]

  [SKI_STATION_INFO_ALTITUDE_TITLE]

  2950[SKI_STATION_INFO_METERS]
  1000[SKI_STATION_INFO_METERS]

  [SKI_STATION_INFO_SLOPES_TITLE]

  120[SKI_STATION_INFO_KM]

  730[SKI_STATION_INFO_KM]

  370[SKI_STATION_INFO_KM]

  0[SKI_STATION_INFO_KM]

  [SKI_STATION_INFO_LIFTS_TITLE]

  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_TRAIN]" src="/images/icon-train-blue.png"> 0
  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_CABINE]" src="/images/icon-cabinlift.png "> 48
  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_GONDOLA]" src="/images/icon-gondola.png"> 15
  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_CHARILIFT]" src="/images/icon-chairlift.png"> 204
  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_DRAGLIFT]" src="/images/icon-lift.png"> 211

  [SKI_STATION_INFO_GLACIERS_TITLE]

  [SKI_STATION_INFO_NO_ELEMENTS]

  [SKI_STATION_INFO_BOARDERCROSS_TITLE]

  1082[SKI_STATION_INFO_KM]

  [SKI_STATION_INFO_SNOWPARKS_TITLE]

  2

  Skiferie til Dolomiti Superski – Verdens største skiområde

  På en skiferie til Dolomiti Superski har du muligheden for at stå på ski i verdens største skiområde, som dækker over hele 4 regioner, 12 skidestinationer, 1220 kilometer pister og 464 skilifter. Dette enorme alpine landskab ligger i den nordlige del af Italien ved og strækker sig hele vejen til den østrigske grænse.

  Skiområdet er velkendt blandt skandinaverne, og mange af vores gæster vender tilbage til Dolomiti Superski år efter år for at udforske mere af dette fænomenale skiområde. Med ét og samme liftkort har du adgang til både Val Gardena, Val di Fassa, Arabba-Marmolada, Alta Badia, Cortina d'Ampezzo, Kronplatz, Sextner Dolomites, Val di Fiemme, San Martino di Castrozza, Valle Isarco Trevalli-Moena og Civetta. Pisterne i disse områder har en god snesikkerhed, da de er beliggende i en højde på mellem 1.200 og 3.269 meter over havet.

  Skiferie til Dolomiti Superski – Sella Ronda og meget mere! 

  Sella Ronda er det største område i regionen og indeholder fire af Dolomiti Superskis 12 skidestinationer, og ligger lige i hjertet af Dolomitterne. En særlig oplevelse her er ”Sella Ronda” turen, som er en cirkulær pisterute omkring bjerget Sella. Turen tager omkring 5-6 timer, og er i alt en 40 kilometer lang tur. Desuden finder du i Sella Ronda skiområdet Arabba, som er et af de mest kendte område i regionen. Området forbinder Campolongo, Val Gardena, Sella og Pordoi. Her kan du være sikker på at finde godt skiløb uanset niveau og præferencer.

  For dem, der ønsker at stå på langrend i løbet af skiferien, har Dolomitterne også masser tilbyde i form af hele 1000 kilometer langrendspister.

  Val di Fassa støder op til Sella Ronda og er et fremragende skiområde for familier med børn. Her finder du masser af brede pister for begyndere, og i Canazei finder du et helt område tilegnet skiløb for børn. Her finder du selvfølgelig også stejle sorte pister, som er udfordrende for selv de mest garvede skiløbere.

  Val Gardena er en utrolig smuk dal, som også ligger i Sellla Ronda ved siden af Arabba. Dalen består af mange charmerende italienske alpine landsbyer, og mindst lige så charmerende skiløb. Udover de 175 kilometer pister, som området byder på, så kan du her også nyde godt at de hele 126 kilometer langrendspister. Kort sagt, en skiferie til Dolomiti Superski er et sikkert kort for en fantastisk skiferie med masser af godt skiløb og italiensk charme!

  Skiferie til Dolomiti Superski med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stor udvalg af skiferier til Dolomiti Superski. Uanset om din ferie skal være billig, luksuriøs eller bare bedst til prisen, så har Sunweb den helt rigtige skiferie til dig. Vi har et stort udvalg af hoteller og lejligheder, og vil du slippe for at tænke på madlavning, kan du også vælge holde din skiferie på hotel med halvpension. Når du bestiller en skiferie til Italien hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Italien

  [SKI_INFORMATION_PANEL_LINK]

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52210
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=144773 #!


  [TRAVELERS_POPUP_YOUR_GROUP]

  [TRAVELERS_POPUP_EXPLANATION]

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS] [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN] [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES] [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]