Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Alaska

  Hotel Alaska er et skønt hotel med en god beliggenhed lige ved pisterne og i fin gåafstand fra liften. Her indkvarteres du moderne indrettede værelser med balkon. Om eftermiddagen og om aftenen er der mulighed for børnene at møde nye feriekammerater i børneklubben. Du kan selv besøge hotellets wellness afdeling, hvor du kan slappe af i saunaen eller bestille en omgang massage (mod betaling). Opholdet er med halvpension, hvilket betyder at både morgenmad og aftensmad er inkluderet i prisen.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 1500 meter
  • Afstand til lufthavn ca. 150 kilometer
  • Afstand til busstoppested
  • Lige ved skipisten

  Læs mere

  • Lige ved pisten
  • Tæt på lift
  • Halvpension
  • Wellness
  • Børneklub

  Faciliteter

  • Officiel klassifikation: 3 stjerner
  • Samlet antal værelser: 46
  • Samlet antal etager: 5
  • Samlet antal bygninger: 1

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  HELPENSION

   4 dage 03.12 - 16.12 727,50,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   5 dage 03.12 - 29.03 970,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   6 dage 03.12 - 28.03 1212,50,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   7 dage 03.12 - 27.03 1455,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   8 dage 03.12 - 02.04 1697,50,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   9 dage 03.12 - 01.04 1940,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=149881

   Skiområdet: Val di Sole

   Højde

   3016m
   1200m

   Piste

   25km

   94km

   27km

   0km

   Lifte

   Treinen 0
   Cabine 3
   Gondel 8
   Stoeltjeslift 37
   Sleeplift 15

   Gletscher

   Ingen

   Langrend

   Ingen

   Funpark

   2

   Skiferie til Val di Sole – Den solrige dal

   Val di Sole betyder "den solrige dal", og ligger i Italien i et charmerende skiområde. Som navnet selv forklarer, så er det et område med masser af sol, hvilket skaber de optimale rammer for en skiferie med sol og god sigte. Skiområdet er beliggende vest for Dolomiti Superski, og byder på mange spændende pister og gode off-piste muligheder. I de charmerende byer i dalen finder du masser af solterrasser, hvor du kan tage en pause fra skiløbet, og nyde solen i en lounge.

   På en skiferie til Val di Sole kan du nyde godt af hele 146 kilometer pister, hvor du kan stå på ski eller snowboard i 800-3000 meters højde. Dertil finder du i alt hele fem forskellige fun-parker i området, hvor du kan teste dine evner på ski eller snowboard. Her finder du også parker specielt egnet for børn, hvor der er masser af plads for de små at boltre sig på. Hvis du leder efter lidt større udfordringer i form af stejle pister, så kan vi anbefale, at du tager et smut forbi Pinzolo-området.

   Skiferie til Val di Sole – Masser af ægte italiensk landsbycharme

   I Val di Sole tilbyder vi skiferier til hele fem forskellige destinationer i form af Commezzadura, Folgarida, Madonna di Campiglio Marilleva og Mezzana. De tilbyder alle fine, velpræparerede pister, og i mange af de mindre landsbyer i dalen kan du opleve ægte italiensk charme.

   Commezzadura er en rolig landsby, der er perfekt valg, hvis du vil kombinere skiløb med udendørs aktiviteter og eventyr. Byen tilbyder en bred vifte af aktiviteter såsom isklatring, hundeslæde og vandrestier i fantastiske naturomgivelser. Folgarida og Madonna di Campiglio er velegnede destinationer for familier takket være de komfortable hoteller og chaleter, som er beliggende lige ved pisterne. Landsbyen har et stort udvalg af afterski, og på byens restauranter kan du nyde lækker italiensk mad. Både Mezzana og Merilleva er relativt lavtliggende skisportssteder, men med gode forbindelser til de omkringliggende skiområder. Hvis du leder efter en roligere skiferie i Val di Sole, så er dette stedet grundet deres begrænsede udvalg af afterski og natteliv.

   Skiferie til Val di Sole med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

   Sunweb har et godt udvalg af skiferier til Val di Sole. Uanset om din ferie skal være billig, luksuriøs eller bare bedst til prisen, så har Sunweb den helt rigtige skiferie til dig. Vi har et stort udvalg af hoteller og lejligheder, og vil du slippe for at tænke på madlavning, kan du også vælge holde din skiferie på hotel med halvpension. Når du bestiller en skiferie til Italien hos Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra.

   Se alle Sunwebs skiferier i Italien

   Læs mere om Val di Sole

   #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=149881
   #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=150843 #!


   Antal deltagere

   Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

   Voksne Ældre end 17
   Børn 2 år til 16 år gammel
   Babyer 0 år til 1 år gammel