Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Monroc

  9,4

  I 2015 åbnede Selections Hotel Monroc i Commezzadura dørene op for første gang. Hotellet er et moderne og flot indrettet hotel, hvor de rå træbjælker skaber den helt rigtige stemning for skiferien. Monroc er placeret helt perfekt med kun 50 meter til skiliften og cirka 500 meter til centrum af Commezzadura. Når du bestiller din skiferie her, er du sikret et dejligt værelse og med i opholdet får du halvpension, så du blot skal hoppe i skitøjet om morgen, gå ned og få noget morgenmad og så ellers afsted til pisterne! Når du sidst på eftermiddagen vender hjem efter en lang dag, skal du heller ikke tænke på aftensmad, da det også er sørget for. Hotellet har et dejligt spaområde, hvor der både er mulighed for brug af sauna, jacuzzi og hamambehandlinger (mod betaling). Er du konkurrencelysten, kan du tage kampen op ved hotellets bordtennisbord – måske de andre beboere er klar på et spil ”rundt om bordet”.
  Hotel Monroc er perfekt til dig, som ønsker et moderne hotel tæt på liften, der tager dig op på Val di Sols fede pister!

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I udkanten af centrum
  • Afstand til centrum: ca. 500 meter
  • Afstand til lufthavn ca. 180 kilometer
  • Afstand til pengeautomat ca. 500 meter

  Læs mere

  Sunweb Selections er vores mest populære hoteller, lejligheder og chaleter og din garanti for meget skiferie for pengene. Med Sunweb Selection bor du på dejlige hoteller og tæt på det meste.

  Læs mere

  Vil du se flere Sunweb Selections? Vi tilbyder Selections på mange af vores dejlige destinationer.

  Se flere Selections

  Er Sunweb Selections ikke hvad du leder efter? Se vores Koncepter og find lige præcis den skiferie du ønsker!

  • Halvpension
  • Tæt på liften
  • Moderne indrettet
  • Wellness afdeling
  • Værelser med plads til 4
  • Oftest booket Val di Sole

  Faciliteter

  • Samlet antal bygninger: 1
  • Moderne indrettet
  • Reception
  • Elevator

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Halvpension består af følgende:

  Morgenmad serveret fra buffet
  4-retters aftensmenu

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=149881

  Skiområdet: Val di Sole

  Højde

  3016m
  1200m

  Piste

  25km

  94km

  27km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 3
  Gondel 8
  Stoeltjeslift 37
  Sleeplift 15

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  Ingen

  Funpark

  2

  Skiferie til Val di Sole – Den solrige dal

  Val di Sole betyder "den solrige dal", og ligger i Italien i et charmerende skiområde. Som navnet selv forklarer, så er det et område med masser af sol, hvilket skaber de optimale rammer for en skiferie med sol og god sigte. Skiområdet er beliggende vest for Dolomiti Superski, og byder på mange spændende pister og gode off-piste muligheder. I de charmerende byer i dalen finder du masser af solterrasser, hvor du kan tage en pause fra skiløbet, og nyde solen i en lounge.

  På en skiferie til Val di Sole kan du nyde godt af hele 146 kilometer pister, hvor du kan stå på ski eller snowboard i 800-3000 meters højde. Dertil finder du i alt hele fem forskellige fun-parker i området, hvor du kan teste dine evner på ski eller snowboard. Her finder du også parker specielt egnet for børn, hvor der er masser af plads for de små at boltre sig på. Hvis du leder efter lidt større udfordringer i form af stejle pister, så kan vi anbefale, at du tager et smut forbi Pinzolo-området.

  Skiferie til Val di Sole – Masser af ægte italiensk landsbycharme

  I Val di Sole tilbyder vi skiferier til hele fem forskellige destinationer i form af Commezzadura, Folgarida, Madonna di Campiglio Marilleva og Mezzana. De tilbyder alle fine, velpræparerede pister, og i mange af de mindre landsbyer i dalen kan du opleve ægte italiensk charme.

  Commezzadura er en rolig landsby, der er perfekt valg, hvis du vil kombinere skiløb med udendørs aktiviteter og eventyr. Byen tilbyder en bred vifte af aktiviteter såsom isklatring, hundeslæde og vandrestier i fantastiske naturomgivelser. Folgarida og Madonna di Campiglio er velegnede destinationer for familier takket være de komfortable hoteller og chaleter, som er beliggende lige ved pisterne. Landsbyen har et stort udvalg af afterski, og på byens restauranter kan du nyde lækker italiensk mad. Både Mezzana og Merilleva er relativt lavtliggende skisportssteder, men med gode forbindelser til de omkringliggende skiområder. Hvis du leder efter en roligere skiferie i Val di Sole, så er dette stedet grundet deres begrænsede udvalg af afterski og natteliv.

  Skiferie til Val di Sole med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et godt udvalg af skiferier til Val di Sole. Uanset om din ferie skal være billig, luksuriøs eller bare bedst til prisen, så har Sunweb den helt rigtige skiferie til dig. Vi har et stort udvalg af hoteller og lejligheder, og vil du slippe for at tænke på madlavning, kan du også vælge holde din skiferie på hotel med halvpension. Når du bestiller en skiferie til Italien hos Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Italien

  Læs mere om Val di Sole

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=149881
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=188019 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel