[BESTPRICE_TITLE_HIDE_CONTENT]
   [BESTPRICE_TITLE_SHOW_CONTENT]

  Hotel Grohmann

  Det hyggelige hotel Grohmann ligger i centrum af Campitello, ca. 300 meter fra nærmeste lift. Hotel Grohmann's værelser er komfortable og hyggeligt indrettede, nogle af disse har endda balkon med udsigt over de smukke bjerge. Opholdet er inkl. halvpension sat sammen af både Italienske og internationale retter. Det kan anbefales at drikke lokal vin hertil. Efter en god dag på ski, kan der slappes af i hotellets fine wellnessafdeling, eller man kan forbrænde yderligere kalorier i hotellets fitnessrum. Et afslappet hotel for hele familien.

  [LINK_MORE_DESCRIPTION]

  Beliggenhed og omgivelser

  • I udkanten af centrum
  • Afstand til skilift ca. 200 meter
  • Afstand til nærmeste butikker ca. 150 meter

  [LINK_MORE_DESCRIPTION]

  • Central beliggenhed
  • Wellness
  • Gåafstand til lift
  • [TRANSPORT_TYPE_WITH][TRANSPORT_TYPE_OR]
  • [USP_NEAR_CENTRE]
  • [USP_EARLYBIRD]

  Faciliteter

  • Klasse: komfort
  • Reception
  • Elevator (antal: 1)
  • Safetybox (på værelset)

  [ACCO_DESC_MORE_FACILITIES]

  [SKI_PASS]

  [SKIPASS_INCLUDED_MORE_INFO_ICON]

  [DESCRIPTION_MENU_PENSION]

  Halvpension

  [SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

  [SKI_STATION_INFO_ALTITUDE_TITLE]

  2425[SKI_STATION_INFO_METERS]
  1450[SKI_STATION_INFO_METERS]

  [SKI_STATION_INFO_SLOPES_TITLE]

  14[SKI_STATION_INFO_KM]

  82[SKI_STATION_INFO_KM]

  33[SKI_STATION_INFO_KM]

  0[SKI_STATION_INFO_KM]

  [SKI_STATION_INFO_LIFTS_TITLE]

  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_TRAIN]" src="/images/icon-train-blue.png"> 0
  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_CABINE]" src="/images/icon-cabinlift.png "> 8
  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_GONDOLA]" src="/images/icon-gondola.png"> 5
  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_CHARILIFT]" src="/images/icon-chairlift.png"> 29
  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_DRAGLIFT]" src="/images/icon-lift.png"> 16

  [SKI_STATION_INFO_GLACIERS_TITLE]

  [SKI_STATION_INFO_NO_ELEMENTS]

  [SKI_STATION_INFO_BOARDERCROSS_TITLE]

  70[SKI_STATION_INFO_KM]

  [SKI_STATION_INFO_SNOWPARKS_TITLE]

  3

  Skiferie til Val di Fassa – Dolomiti Superski

  Val di Fassa er en større italiensk region med flotte naturomgivelser og fantastisk skiløb. Her finder du to af vores populære skidestinationer, nemlig Campitello og Canazei. Regionen ligger i en af verdens største skiområder, nemlig Dolomiti Superski. Skiområdet giver dig adgang til hele 500 kilometer pister. Desuden har du i Val di Fassa direkte forbindelse til den berømte skirute, Sella Ronda, som er en 40 kilometer lang pisterute omkring bjergmassivet, Sella.

  Skiferie til Val di Fassa – Skiløb for alle og høj snesikkerhed

  Val di Fassa er et paradis for familier med børn med dens lange og brede pister, som er særligt velegnet til begyndere. For de mere garvede skiløbere og snowboardere, findes her sorte pister med masser af kilometer af stejlt nedfart. Hvis du, som øvet skiløber, vil have en oplevelse ud over det sædvanlige, så kan det anbefales at afprøve den næsten lodrette "Alberto Tomba" pist. Denne pist er nummer 6 på top 10-listen  over de smukkeste pister i verden.

  Skulle du være så uheldig at komme i en periode uden sne, så skal du ikke være bekymret, for med områdets store investering i snekanoner, er det f.eks. muligt at dække hele Sella Ronda pisterute med kunstsne.

  Skiferie til Val di Fassa - Oplevelser for både de store og små børn

  Selv uden for pisterne har Val di Fassa masser at byde på. Besøg f.eks, "Kids" i Canazei, som er en park for børn fra 4 år. Her kan børnene spille spil, lege med udstoppede dyr og få et første og oplevelsesrigt møde med pisterne. I Ciampac, beliggende ovenover Alba, finder du en legeplads, hvor instruktører og guider leverer god børneunderholdning. For de lidt ældre børn, findes der en snowpark i Pozza di Fassa, hvor der er masser af vilde aktiviteter for både skiløbere og snowboardere.

  Skiferie til Val di Fassa – Områdets populære skidestinationer

  I Val di Fassa har du mulighed for at holde din skiferie i enten Canazei eller Campitello, som begge er populære skidestinationer hos vores danske gæster. Der kører desuden en gratis skibus mellem de to destinationer, som gør det særlig forbundne.

  Skidestinationen, Canazei, byder på en venlig lokalbefolkning, en hyggelig atmosfære og en god kombination af moderne hoteller og charmerende, gamle gårde.I byen finder du masser af gode indkøbsmuligheder, hyggelige spisesteder, livlig afterskiing, et til tider hektisk natteliv, og så ikke mindst det italienske køkken, hvor god mad og pragtfuld vin følges ad hånd i hånd - i øvrigt til fornuftige priser.

  Campitello derimod, er lidt mindre end Canazei, men gør den ikke mindre spændende. Her bor du i fantastisk smukke omgivelser. Den gamle landsby har små hyggelige butikker og en stemningsfuld atmosfære. Kombinationen af de luksuriøse hoteller og rustikke omgivelser gør Campitello til et perfekt feriemål for den kræsne feriegæst, som ønsker kvalitet og sjæl.

  Skiferie til Val di Fassa med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et begrænset, men fint udvalg af skirejser til Val di Fassa. Men uanset om din ferie skal være billig, luksuriøs eller bare bedst til prisen, så har Sunweb den helt rigtige skiferie til dig i skiområdet, Dolomiti Superski. Vi har et udvalg af både hoteller og lejligheder, og vil du slippe for at tænke på madlavning, kan du også vælge holde din skiferie på hotel med halvpension. Når du bestiller en skiferie til Italien hos Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Italien

  [SKI_INFORMATION_PANEL_LINK]

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52210

  [SKI_INFORMATION_PANEL_TITLE]

  [SKI_STATION_INFO_ALTITUDE_TITLE]

  2950[SKI_STATION_INFO_METERS]
  1000[SKI_STATION_INFO_METERS]

  [SKI_STATION_INFO_SLOPES_TITLE]

  120[SKI_STATION_INFO_KM]

  730[SKI_STATION_INFO_KM]

  370[SKI_STATION_INFO_KM]

  0[SKI_STATION_INFO_KM]

  [SKI_STATION_INFO_LIFTS_TITLE]

  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_TRAIN]" src="/images/icon-train-blue.png"> 0
  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_CABINE]" src="/images/icon-cabinlift.png "> 48
  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_GONDOLA]" src="/images/icon-gondola.png"> 15
  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_CHARILIFT]" src="/images/icon-chairlift.png"> 204
  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_DRAGLIFT]" src="/images/icon-lift.png"> 211

  [SKI_STATION_INFO_GLACIERS_TITLE]

  [SKI_STATION_INFO_NO_ELEMENTS]

  [SKI_STATION_INFO_BOARDERCROSS_TITLE]

  1082[SKI_STATION_INFO_KM]

  [SKI_STATION_INFO_SNOWPARKS_TITLE]

  2

  Skiferie til Dolomiti Superski – Verdens største skiområde

  På en skiferie til Dolomiti Superski har du muligheden for at stå på ski i verdens største skiområde, som dækker over hele 4 regioner, 12 skidestinationer, 1220 kilometer pister og 464 skilifter. Dette enorme alpine landskab ligger i den nordlige del af Italien ved og strækker sig hele vejen til den østrigske grænse.

  Skiområdet er velkendt blandt skandinaverne, og mange af vores gæster vender tilbage til Dolomiti Superski år efter år for at udforske mere af dette fænomenale skiområde. Med ét og samme liftkort har du adgang til både Val Gardena, Val di Fassa, Arabba-Marmolada, Alta Badia, Cortina d'Ampezzo, Kronplatz, Sextner Dolomites, Val di Fiemme, San Martino di Castrozza, Valle Isarco Trevalli-Moena og Civetta. Pisterne i disse områder har en god snesikkerhed, da de er beliggende i en højde på mellem 1.200 og 3.269 meter over havet.

  Skiferie til Dolomiti Superski – Sella Ronda og meget mere! 

  Sella Ronda er det største område i regionen og indeholder fire af Dolomiti Superskis 12 skidestinationer, og ligger lige i hjertet af Dolomitterne. En særlig oplevelse her er ”Sella Ronda” turen, som er en cirkulær pisterute omkring bjerget Sella. Turen tager omkring 5-6 timer, og er i alt en 40 kilometer lang tur. Desuden finder du i Sella Ronda skiområdet Arabba, som er et af de mest kendte område i regionen. Området forbinder Campolongo, Val Gardena, Sella og Pordoi. Her kan du være sikker på at finde godt skiløb uanset niveau og præferencer.

  For dem, der ønsker at stå på langrend i løbet af skiferien, har Dolomitterne også masser tilbyde i form af hele 1000 kilometer langrendspister.

  Val di Fassa støder op til Sella Ronda og er et fremragende skiområde for familier med børn. Her finder du masser af brede pister for begyndere, og i Canazei finder du et helt område tilegnet skiløb for børn. Her finder du selvfølgelig også stejle sorte pister, som er udfordrende for selv de mest garvede skiløbere.

  Val Gardena er en utrolig smuk dal, som også ligger i Sellla Ronda ved siden af Arabba. Dalen består af mange charmerende italienske alpine landsbyer, og mindst lige så charmerende skiløb. Udover de 175 kilometer pister, som området byder på, så kan du her også nyde godt at de hele 126 kilometer langrendspister. Kort sagt, en skiferie til Dolomiti Superski er et sikkert kort for en fantastisk skiferie med masser af godt skiløb og italiensk charme!

  Skiferie til Dolomiti Superski med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stor udvalg af skiferier til Dolomiti Superski. Uanset om din ferie skal være billig, luksuriøs eller bare bedst til prisen, så har Sunweb den helt rigtige skiferie til dig. Vi har et stort udvalg af hoteller og lejligheder, og vil du slippe for at tænke på madlavning, kan du også vælge holde din skiferie på hotel med halvpension. Når du bestiller en skiferie til Italien hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Italien

  [SKI_INFORMATION_PANEL_LINK]

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52210
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=151322 #!


  [TRAVELERS_POPUP_YOUR_GROUP]

  [TRAVELERS_POPUP_EXPLANATION]

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS] [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN] [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES] [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]