Oplevelser for alle

  Skiferie til Val di Fassa

  Skiområdet Val di Fassa er en del af Dolomiti Superski

  tilbage

  Piste

  14km

  82km

  33km

  0km

  129km Total

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 8
  Gondel 5
  Stoeltjeslift 29
  Sleeplift 16

  Højde

  2425m
  1450m

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  70km

  Funpark

  3

  Piste

  120km

  730km

  370km

  0km

  1220km Total

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 48
  Gondel 15
  Stoeltjeslift 204
  Sleeplift 211

  Højde

  2950m
  1000m

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  1082km

  Funpark

  2

  I denne region bookede

  Alenerejsende
  1%
  Unge par
  16,7%
  Ældre par
  15,5%
  Familier med små børn
  0,7%
  Familier med større børn
  19,5%
  Vennegrupper
  22,4%
  Øvrige grupper
  24,2%

  Skiferie i Val di Fassa

  Skiferie til Val di Fassa – Dolomiti Superski

  Val di Fassa er en større italiensk region med flotte naturomgivelser og fantastisk skiløb. Her finder du to af vores populære skidestinationer, nemlig Campitello og Canazei. Regionen ligger i en af verdens største skiområder, nemlig Dolomiti Superski. Skiområdet giver dig adgang til hele 500 kilometer pister. Desuden har du i Val di Fassa direkte forbindelse til den berømte skirute, Sella Ronda, som er en 40 kilometer lang pisterute omkring bjergmassivet, Sella.

  Skiferie til Val di Fassa – Skiløb for alle og høj snesikkerhed

  Val di Fassa er et paradis for familier med børn med dens lange og brede pister, som er særligt velegnet til begyndere. For de mere garvede skiløbere og snowboardere, findes her sorte pister med masser af kilometer af stejlt nedfart. Hvis du, som øvet skiløber, vil have en oplevelse ud over det sædvanlige, så kan det anbefales at afprøve den næsten lodrette "Alberto Tomba" pist. Denne pist er nummer 6 på top 10-listen  over de smukkeste pister i verden.

  Skulle du være så uheldig at komme i en periode uden sne, så skal du ikke være bekymret, for med områdets store investering i snekanoner, er det f.eks. muligt at dække hele Sella Ronda pisterute med kunstsne.

  Skiferie til Val di Fassa - Oplevelser for både de store og små børn

  Selv uden for pisterne har Val di Fassa masser at byde på. Besøg f.eks, "Kids" i Canazei, som er en park for børn fra 4 år. Her kan børnene spille spil, lege med udstoppede dyr og få et første og oplevelsesrigt møde med pisterne. I Ciampac, beliggende ovenover Alba, finder du en legeplads, hvor instruktører og guider leverer god børneunderholdning. For de lidt ældre børn, findes der en snowpark i Pozza di Fassa, hvor der er masser af vilde aktiviteter for både skiløbere og snowboardere.

  Skiferie til Val di Fassa – Områdets populære skidestinationer

  I Val di Fassa har du mulighed for at holde din skiferie i enten Canazei eller Campitello, som begge er populære skidestinationer hos vores danske gæster. Der kører desuden en gratis skibus mellem de to destinationer, som gør det særlig forbundne.

  Skidestinationen, Canazei, byder på en venlig lokalbefolkning, en hyggelig atmosfære og en god kombination af moderne hoteller og charmerende, gamle gårde.I byen finder du masser af gode indkøbsmuligheder, hyggelige spisesteder, livlig afterskiing, et til tider hektisk natteliv, og så ikke mindst det italienske køkken, hvor god mad og pragtfuld vin følges ad hånd i hånd - i øvrigt til fornuftige priser.

  Campitello derimod, er lidt mindre end Canazei, men gør den ikke mindre spændende. Her bor du i fantastisk smukke omgivelser. Den gamle landsby har små hyggelige butikker og en stemningsfuld atmosfære. Kombinationen af de luksuriøse hoteller og rustikke omgivelser gør Campitello til et perfekt feriemål for den kræsne feriegæst, som ønsker kvalitet og sjæl.

  Skiferie til Val di Fassa med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et begrænset, men fint udvalg af skirejser til Val di Fassa. Men uanset om din ferie skal være billig, luksuriøs eller bare bedst til prisen, så har Sunweb den helt rigtige skiferie til dig i skiområdet, Dolomiti Superski. Vi har et udvalg af både hoteller og lejligheder, og vil du slippe for at tænke på madlavning, kan du også vælge holde din skiferie på hotel med halvpension. Når du bestiller en skiferie til Italien hos Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Italien

  Kort Val di Fassa

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52211 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52211 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52211 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=52210

  21 indkvarteringer i Val di Fassa

  Vis alle ledige indkvarteringer i Val di Fassa

  I Val di Fassa ligger 2 byer

  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel