Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Galli's

  Med alt hvad du har brug for i en radius af max 200 meter, danner Hotel Galli’s de perfekte rammer for en dejlig skiferie i Livigno. Du har ikke mere end 25 meter til skiliften, og alle de fede muligheder som pisterne giver dig, om du er til ski, snowboard eller langrend. På hotellet får du et hyggeligt indrettet værelse, og med halvpension er du sikret en god bund, når du indtager pisterne efter morgenmaden, og alle muligheder for at få stillet sulten til aftensmad, når du kommer hjem efter en god dag. Vi anbefaler Hotel Galli’s til dig, som ønsker et hotel tæt på alt i Livigno.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I centrum
  • Afstand til pengeautomat ca. 75 meter
  • Afstand til skipiste ca. 50 meter
  • Afstand til skilift ca. 25 meter

  Læs mere

  • I hjertet af Livigno
  • Kun 25 meter til skilift
  • Wifi på værelset
  • Halvpension
  • Med bus eller bil
  • Tæt på centrum

  Faciliteter

  • Reception
  • Elevator
  • Morgenmadssal
  • Trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  HELPENSION

   8 dage 21.12 - 11.04 865,90,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52346

   Skiområdet: Livigno

   Højde

   3000m
   1800m

   Piste

   20km

   55km

   40km

   0km

   Lifte

   Treinen 0
   Cabine 0
   Gondel 3
   Stoeltjeslift 14
   Sleeplift 16

   Gletscher

   Ingen

   Langrend

   40km

   Funpark

   Ingen

   Livigno ligger i 1.816 meters højde på den italiensk-schweiziske grænse og er et af de største og højest beliggende skiområder i Italien! Når du selv kører til Livigno, kan du med fordel benytte biltoget, der kører gennem Vereina-tunnelen fra Schweiz til Italien.

   På ski i Livigno

   Livignos høje beliggenhed betyder, at området har en høj snesikkerhed og en lang sæson – og så er her oplevelser for en hver alder og et hvert niveau. Selve byen ligger i en dal mellem to bjergsider, Mottolini i øst og Carosello i vest. På begge sider findes der et godt liftanlæg, som nemt og hurtigt tager dig op på de brede, velpræparerede pister. Mottolini er et godt valg for øvede skiløbere, da her er et fint udvalg af blå og røde pister samt en fantastisk funpark med half-pipe, snowpark og mulighed for boardercross og paraskiing. Et mere begyndervenligt område finder du på Carosello-bjergsiden, og det er også her, børnene kan spænde skiene på for første gang. Langrendsskiløbere bliver heller ikke snydt i Livigno, som har hele 40 kilometer langrendsspor, der løber parallelt med Livignos hovedgade og derfor er let tilgængelige fra det meste af byen.

   Skiferie i Livigno for hele familien

   En skirejse til Livigno er både en skiferie for hele familien og for unge, der vil kombinere skiløb med festlige aftener i byen. I Livigno findes oplevelser for alle, endda også for dem der ikke står på ski. Her er mange gode faciliteter for børn og masser af børnevenlige begynderområder. Mens børnene kaster sig ud i deres første oplevelser på skiene, kan du trække dig tilbage og overvåge fremskridtene på afstand, fra en af byens restauranter med udsigt over børneområderne. Vil du danse natten væk på diskoteker og natklubber, eller er du mere til traditionel afteski, som vi kender det fra Østrig? Uanset hvad du foretrækker, går du ikke forgæves under di skiferie i Livigno. Når lifterne lukker, og solen går ned, vågner byens natteliv for alvor op. Vil du nyde aftenerne med god, billig mad, så er en skirejse til Livigno det helt rigtig valg. Over alt i byen finder du lækre, billige restauranter med god lokal mad og en dejlig atmosfære.

   Toldfri shopping i Livigno

   Når du holder skiferie i Livigno kan du shoppe, til du segner! Langs hovedgaden finder du en næsten endeløs række af butikker, som byder på alt fra eksklusive mærkevarer til lækre italienske specialiteter. Dertil kommer at Livigno er toldfrit område, hvilket betyder, at prisniveauet markant lavere end i Danmark. Du skal blot huske at sætte dig ind i toldreglerne, inden du igen forlader Livigno og kører over grænsen til Schweiz.

   Skirejser til Livigno med Sunweb

   Sunweb har et stor udvalg af kør-selv skirejser til Livigno. Uanset om du vil bo på et hyggeligt hotel med halvpension eller en rummelig lejlighed med plads til familie eller venner, så har vi den helt rigtige feriebolig til din skiferie. Når du bestiller en skiferie til Livigno hos Sunweb, er lifkort altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra. Vi har desuden guideservice, og vores guider står til rådighed 24 timer i døgnet for at sikre dig den bedst mulige service under din skiferie i Livigno.

   Læs mere om Livigno

   #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52346
   #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6123456 #!


   Antal deltagere

   Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

   Voksne Ældre end 17
   Børn 2 år til 16 år gammel
   Babyer 0 år til 1 år gammel