Hotel Alexander Charme Hotel

  tilbage

  Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Alexander Charme Hotel

  Hotel Club Alexander i Livigno har en smuk beliggenhed, og samtlige værelser har udsigt over bjergene eller Livigno-dalen. Der findes en gratis skibus, som kører til bymidten samt til skilifterne Mottolino og Carousel 3000.

  Hotelværelserne på Alexander omfatter LCD-tv med satellitkanaler, minibar og gratis, trådløs internetadgang. De har desuden eget badeværelse med badekar eller brusebad samt gratis toiletartikler og hårtørrer.

  Hotellets wellness-center har en swimmingpool til voksne og børn, sauna, tyrkisk bad og spabad. Det kan desuden tilbyde en række skønhedsbehandlinger samt fitnesscenter og en legeplads.

  Restauranten byder på middelhavsinspirerede og internationale retter samt et nøje udvalgt vinkort. Der serveres varieret morgenbuffet.

  Hotellet har også bar, tv-stue og skiopbevaringsrum.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 800 meter
  • Afstand til lufthavn ca. 330 kilometer
  • Afstand til pengeautomat ca. 450 meter
  • Afstand til skipiste ca. 350 meter

  Læs mere

  • Flotte værelser
  • Wellness
  • Trendy restaurant
  • Stor early booking rabat!

  Faciliteter

  • Autentisk overnatningssted
  • Moderne indrettet
  • Børnevenligt
  • Reception

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52346

  Skiområdet: Livigno

  Højde

  3000m
  1800m

  Piste

  20km

  55km

  40km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 3
  Stoeltjeslift 14
  Sleeplift 16

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  40km

  Funpark

  Ingen

  Livigno ligger i 1.816 meters højde på den italiensk-schweiziske grænse og er et af de største og højest beliggende skiområder i Italien! Når du selv kører til Livigno, kan du med fordel benytte biltoget, der kører gennem Vereina-tunnelen fra Schweiz til Italien.

  På ski i Livigno

  Livignos høje beliggenhed betyder, at området har en høj snesikkerhed og en lang sæson – og så er her oplevelser for en hver alder og et hvert niveau. Selve byen ligger i en dal mellem to bjergsider, Mottolini i øst og Carosello i vest. På begge sider findes der et godt liftanlæg, som nemt og hurtigt tager dig op på de brede, velpræparerede pister. Mottolini er et godt valg for øvede skiløbere, da her er et fint udvalg af blå og røde pister samt en fantastisk funpark med half-pipe, snowpark og mulighed for boardercross og paraskiing. Et mere begyndervenligt område finder du på Carosello-bjergsiden, og det er også her, børnene kan spænde skiene på for første gang. Langrendsskiløbere bliver heller ikke snydt i Livigno, som har hele 40 kilometer langrendsspor, der løber parallelt med Livignos hovedgade og derfor er let tilgængelige fra det meste af byen.

  Skiferie i Livigno for hele familien

  En skirejse til Livigno er både en skiferie for hele familien og for unge, der vil kombinere skiløb med festlige aftener i byen. I Livigno findes oplevelser for alle, endda også for dem der ikke står på ski. Her er mange gode faciliteter for børn og masser af børnevenlige begynderområder. Mens børnene kaster sig ud i deres første oplevelser på skiene, kan du trække dig tilbage og overvåge fremskridtene på afstand, fra en af byens restauranter med udsigt over børneområderne. Vil du danse natten væk på diskoteker og natklubber, eller er du mere til traditionel afteski, som vi kender det fra Østrig? Uanset hvad du foretrækker, går du ikke forgæves under di skiferie i Livigno. Når lifterne lukker, og solen går ned, vågner byens natteliv for alvor op. Vil du nyde aftenerne med god, billig mad, så er en skirejse til Livigno det helt rigtig valg. Over alt i byen finder du lækre, billige restauranter med god lokal mad og en dejlig atmosfære.

  Toldfri shopping i Livigno

  Når du holder skiferie i Livigno kan du shoppe, til du segner! Langs hovedgaden finder du en næsten endeløs række af butikker, som byder på alt fra eksklusive mærkevarer til lækre italienske specialiteter. Dertil kommer at Livigno er toldfrit område, hvilket betyder, at prisniveauet markant lavere end i Danmark. Du skal blot huske at sætte dig ind i toldreglerne, inden du igen forlader Livigno og kører over grænsen til Schweiz.

  Skirejser til Livigno med Sunweb

  Sunweb har et stor udvalg af kør-selv skirejser til Livigno. Uanset om du vil bo på et hyggeligt hotel med halvpension eller en rummelig lejlighed med plads til familie eller venner, så har vi den helt rigtige feriebolig til din skiferie. Når du bestiller en skiferie til Livigno hos Sunweb, er lifkort altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra. Vi har desuden guideservice, og vores guider står til rådighed 24 timer i døgnet for at sikre dig den bedst mulige service under din skiferie i Livigno.

  Læs mere om Livigno

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52346
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=182368 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel