Lejlighedshotel Panorama - Lejl.

  tilbage

  Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Lejlighedshotel Panorama - Lejl.

  Leder du efter et attraktivt lejlighedshotel? så er Lejlighedshotel Panorama det rigtige sted til feriens indkvartering. Hotellet ligger i et roligt område 700 m fra centrum og der er 9 kilometer til pisten. Foran hotellet kan du tage en gratis skibus, der kører dig til pisten på under en halvtime.

  Lejlighederne er moderne indrettet og fuldt udstyret. Inden dagens aktiviteter i sneen kan du nyde godt af morgenbuffeten, og når du er tilbage kan du slappe af i lejlighedshotellets wellnesscenter. Lejlighedshotel Panorama anbefales til venner og familier, der ønsker ferie i rolige omgivelser.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 700 meter
  • Afstand til skipiste ca. 9 kilometer
  • Afstand til busstoppested til skilift ca. 20 meter ( skibus gratis mod forevisning af billet)
  • Afstand til skilift ca. 9 kilometer

  Læs mere

  • Moderne indrettet lejligheder
  • Roligt område
  • Wellness

  Faciliteter

  • Officiel klassifikation: uden klassificering
  • Elevator (antal: 1)
  • Safetybox (på værelset)
  • Lobby

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Ingen forplejning

  MORGENMAD

   4 dage 11.12 - 07.04 174,60,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   5 dage 11.12 - 06.04 232,80,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   6 dage 11.12 - 05.04 291,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   7 dage 11.12 - 04.04 349,20,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   8 dage 11.12 - 03.04 407,40,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   9 dage 11.12 - 02.04 465,60,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

   Skiområdet Kronplatz er en del af Dolomiti Superski

   Højde

   2275m
   935m

   Piste

   28km

   33km

   58km

   0km

   Lifte

   Treinen 0
   Cabine 21
   Gondel 0
   Stoeltjeslift 5
   Sleeplift 6

   Gletscher

   Ingen

   Langrend

   280km

   Funpark

   Ingen

   Skiferie til Kronplatz - Skiområde i det sydlige Tyrol

   Kronplatz ligger i det sydlige Tyrol i Italien – ikke langt fra grænsen til Østrig. Kronplatz  består af varieret og smukt natur, og regionen breder sig fra Puster Valley til Val Casies-Monguelfo-Tesido. Det er på denne strækning, du finder vores 4 destinationer; Bruneck, Reischach, Rasun di Sotto og St. Lorenzen. I hjertet af regionen finder du Kronplatz, som med sin højde på 2.275 meter, lægger navn til hele dette skiområde.       

   Skiferie til Kronplatz - Ideelt for nybegyndere

   Kronplatz har alle forudsætningerne for en fantastisk skiferie i Italien. Skiområdet breder sig på i alt 120 kilometer lækre pister, og i alt 31 lifter transporterer dig rundt i området. Kronplatz har noget for dig, uanset om du er til ski eller snowboard. Området er ideelt for begyndere, da bjergtoppene er forholdsvise flade. Den blå pist (nummer 28) ved Marchner tager dig sikkert gennem skoven, og den længste pist er 7 kilometer lang. Det skal pointeres, at området ikke kun er for nybegyndere på deres første skiferie i Italien, men også har noget at byde på til de mere øvede skiløbere. Området består af en blanding af sorte, røde og blå pister.

   Når dagen er gået, og du normalt begynder at vende næsen hjemad, så kan du som noget helt særligt stå på ski ”after dark”. Udvalgte pister holder åbent og lys bliver tændt, så du kan suse ned af pisterne i den fedeste belysning efter mørkets frembrud – det er helt sikkert noget, der skal prøves!

   Skiferie til Kronplatz - Noget for enhver smag

   Skal skiferien i Italien være andet og mere end fartfyldte ture ned at pisterne, så går du bestemt ikke galt i Kronplatz. I Reischach har de en fed langrendsrute på cirka 10,5 kilometer, og tager du til Puster Valley får du hele 200 kilometer langrendspister! Du kan tage på vinter-hiking, hvor du kan nyde de smukke omgivelser og komme helt tæt på den fantastiske natur. Er du helt vild med at kælke, har de også en kælkebakke på 3,5 kilometer, som uden tvivl også vil bringe stor lykke hos børnene. Alt dette og meget mere får du mulighed for, når du vælger en af vores indkvarteringer i Kronplatz.. 

   Skiferie til Kronplatz med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

   Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Kronplatz. Uanset om din ferie skal være billig, luksuriøs eller bare bedst til prisen, så har Sunweb den helt rigtige skiferie til dig. Vi har et stort udvalg af hoteller og lejligheder, og vil du slippe for at tænke på madlavning, kan du også vælge holde din skiferie på hotel med halvpension. Når du bestiller en skiferie til Italien hos Sunweb, er lifkort altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra.

   Se alle Sunwebs skiferier i Italien

   Læs mere om Kronplatz

   /italien/kronplatz/gais/lejlighedshotel_panorama-lejligheder_.htm#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52210

   Skiområdet: Dolomiti Superski

   Højde

   2950m
   1000m

   Piste

   120km

   730km

   370km

   0km

   Lifte

   Treinen 0
   Cabine 48
   Gondel 15
   Stoeltjeslift 204
   Sleeplift 211

   Gletscher

   Ingen

   Langrend

   1082km

   Funpark

   2

   Skiferie til Dolomiti Superski – Verdens største skiområde

   På en skiferie til Dolomiti Superski har du muligheden for at stå på ski i verdens største skiområde, som dækker over hele 4 regioner, 12 skidestinationer, 1220 kilometer pister og 464 skilifter. Dette enorme alpine landskab ligger i den nordlige del af Italien ved og strækker sig hele vejen til den østrigske grænse.

   Skiområdet er velkendt blandt skandinaverne, og mange af vores gæster vender tilbage til Dolomiti Superski år efter år for at udforske mere af dette fænomenale skiområde. Med ét og samme liftkort har du adgang til både Val Gardena, Val di Fassa, Arabba-Marmolada, Alta Badia, Cortina d'Ampezzo, Kronplatz, Sextner Dolomites, Val di Fiemme, San Martino di Castrozza, Valle Isarco Trevalli-Moena og Civetta. Pisterne i disse områder har en god snesikkerhed, da de er beliggende i en højde på mellem 1.200 og 3.269 meter over havet.

   Skiferie til Dolomiti Superski – Sella Ronda og meget mere! 

   Sella Ronda er det største område i regionen og indeholder fire af Dolomiti Superskis 12 skidestinationer, og ligger lige i hjertet af Dolomitterne. En særlig oplevelse her er ”Sella Ronda” turen, som er en cirkulær pisterute omkring bjerget Sella. Turen tager omkring 5-6 timer, og er i alt en 40 kilometer lang tur. Desuden finder du i Sella Ronda skiområdet Arabba, som er et af de mest kendte område i regionen. Området forbinder Campolongo, Val Gardena, Sella og Pordoi. Her kan du være sikker på at finde godt skiløb uanset niveau og præferencer.

   For dem, der ønsker at stå på langrend i løbet af skiferien, har Dolomitterne også masser tilbyde i form af hele 1000 kilometer langrendspister.

   Val di Fassa støder op til Sella Ronda og er et fremragende skiområde for familier med børn. Her finder du masser af brede pister for begyndere, og i Canazei finder du et helt område tilegnet skiløb for børn. Her finder du selvfølgelig også stejle sorte pister, som er udfordrende for selv de mest garvede skiløbere.

   Val Gardena er en utrolig smuk dal, som også ligger i Sellla Ronda ved siden af Arabba. Dalen består af mange charmerende italienske alpine landsbyer, og mindst lige så charmerende skiløb. Udover de 175 kilometer pister, som området byder på, så kan du her også nyde godt at de hele 126 kilometer langrendspister. Kort sagt, en skiferie til Dolomiti Superski er et sikkert kort for en fantastisk skiferie med masser af godt skiløb og italiensk charme!

   Skiferie til Dolomiti Superski med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

   Sunweb har et stor udvalg af skiferier til Dolomiti Superski. Uanset om din ferie skal være billig, luksuriøs eller bare bedst til prisen, så har Sunweb den helt rigtige skiferie til dig. Vi har et stort udvalg af hoteller og lejligheder, og vil du slippe for at tænke på madlavning, kan du også vælge holde din skiferie på hotel med halvpension. Når du bestiller en skiferie til Italien hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra.

   Se alle Sunwebs skiferier i Italien

   Læs mere om Dolomiti Superski

   /italien/kronplatz/gais/lejlighedshotel_panorama-lejligheder_.htm#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52210
   /italien/kronplatz/gais/lejlighedshotel_panorama-lejligheder_.htm#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6198147 /italien/kronplatz/gais/lejlighedshotel_panorama-lejligheder_.htm#!


   Antal deltagere

   Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

   Voksne Ældre end 17
   Børn 2 år til 16 år gammel
   Babyer 0 år til 1 år gammel