[BESTPRICE_TITLE_HIDE_CONTENT]
   [BESTPRICE_TITLE_SHOW_CONTENT]

  Hotel Blitzburg

  Hotel Blitzburg er et moderne og komfortabelt hotelindrettet i træ stil, der skaber en varm atmosfære. Bare få skridt fra hotellet finder du pisterne, og centrum ligger også indenfor gåafstand. Efter en dejlig nats søvn, kan du nyde dejlig morgenmad i restauranten inden du går til pisterne og nyder de gode pister som f.eks. Sella Ronda; hvilket tager dig ca. 5 til 6 timer ind i hjertet af Dolomitterne. Når du vender tilbage til hotellet, kan du varme dine muskler op i saunaen, så du er klar til næste dags skitur.

  [LINK_MORE_DESCRIPTION]

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 200 meter
  • Afstand til lufthavn Innsbruck: ca. 100 kilometer
  • Afstand til togstation ca. 170 meter
  • Afstand til skipiste ca. 3 kilometer

  [LINK_MORE_DESCRIPTION]

  • Moderne indrettet
  • Kort gåtur fra pisterne
  • Sauna

  Faciliteter

  • Samlet antal værelser: 26
  • Samlet antal etager: 3
  • Samlet antal bygninger: 1
  • Reception (åben fra kl. 07:30 - 22:00)

  [ACCO_DESC_MORE_FACILITIES]

  [SKI_PASS]

  [SKIPASS_INCLUDED_MORE_INFO_ICON]

  [DESCRIPTION_MENU_PENSION]

  Halvpension

  Halvpension består af:

  - Morgenbuffet

  - En middag med en valgmenu og en salatbuffet.

  - Drikkevarer er ikke inkluderet

  - Det er muligt at bestille en speciel menu til børn

  - Vegetariske og glutenfrie menuer er tilgængelige ved efterspørgsel

  [SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

  [SKI_STATION_INFO_ALTITUDE_TITLE]

  2275[SKI_STATION_INFO_METERS]
  935[SKI_STATION_INFO_METERS]

  [SKI_STATION_INFO_SLOPES_TITLE]

  28[SKI_STATION_INFO_KM]

  33[SKI_STATION_INFO_KM]

  58[SKI_STATION_INFO_KM]

  0[SKI_STATION_INFO_KM]

  [SKI_STATION_INFO_LIFTS_TITLE]

  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_TRAIN]" src="/images/icon-train-blue.png"> 0
  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_CABINE]" src="/images/icon-cabinlift.png "> 21
  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_GONDOLA]" src="/images/icon-gondola.png"> 0
  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_CHARILIFT]" src="/images/icon-chairlift.png"> 5
  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_DRAGLIFT]" src="/images/icon-lift.png"> 6

  [SKI_STATION_INFO_GLACIERS_TITLE]

  [SKI_STATION_INFO_NO_ELEMENTS]

  [SKI_STATION_INFO_BOARDERCROSS_TITLE]

  280[SKI_STATION_INFO_KM]

  [SKI_STATION_INFO_SNOWPARKS_TITLE]

  [SKI_STATION_INFO_NO_ELEMENTS]

  Skiferie til Kronplatz - Skiområde i det sydlige Tyrol

  Kronplatz ligger i det sydlige Tyrol i Italien – ikke langt fra grænsen til Østrig. Kronplatz  består af varieret og smukt natur, og regionen breder sig fra Puster Valley til Val Casies-Monguelfo-Tesido. Det er på denne strækning, du finder vores 4 destinationer; Bruneck, Reischach, Rasun di Sotto og St. Lorenzen. I hjertet af regionen finder du Kronplatz, som med sin højde på 2.275 meter, lægger navn til hele dette skiområde.       

  Skiferie til Kronplatz - Ideelt for nybegyndere

  Kronplatz har alle forudsætningerne for en fantastisk skiferie i Italien. Skiområdet breder sig på i alt 120 kilometer lækre pister, og i alt 31 lifter transporterer dig rundt i området. Kronplatz har noget for dig, uanset om du er til ski eller snowboard. Området er ideelt for begyndere, da bjergtoppene er forholdsvise flade. Den blå pist (nummer 28) ved Marchner tager dig sikkert gennem skoven, og den længste pist er 7 kilometer lang. Det skal pointeres, at området ikke kun er for nybegyndere på deres første skiferie i Italien, men også har noget at byde på til de mere øvede skiløbere. Området består af en blanding af sorte, røde og blå pister.

  Når dagen er gået, og du normalt begynder at vende næsen hjemad, så kan du som noget helt særligt stå på ski ”after dark”. Udvalgte pister holder åbent og lys bliver tændt, så du kan suse ned af pisterne i den fedeste belysning efter mørkets frembrud – det er helt sikkert noget, der skal prøves!

  Skiferie til Kronplatz - Noget for enhver smag

  Skal skiferien i Italien være andet og mere end fartfyldte ture ned at pisterne, så går du bestemt ikke galt i Kronplatz. I Reischach har de en fed langrendsrute på cirka 10,5 kilometer, og tager du til Puster Valley får du hele 200 kilometer langrendspister! Du kan tage på vinter-hiking, hvor du kan nyde de smukke omgivelser og komme helt tæt på den fantastiske natur. Er du helt vild med at kælke, har de også en kælkebakke på 3,5 kilometer, som uden tvivl også vil bringe stor lykke hos børnene. Alt dette og meget mere får du mulighed for, når du vælger en af vores indkvarteringer i Kronplatz.. 

  Skiferie til Kronplatz med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Kronplatz. Uanset om din ferie skal være billig, luksuriøs eller bare bedst til prisen, så har Sunweb den helt rigtige skiferie til dig. Vi har et stort udvalg af hoteller og lejligheder, og vil du slippe for at tænke på madlavning, kan du også vælge holde din skiferie på hotel med halvpension. Når du bestiller en skiferie til Italien hos Sunweb, er lifkort altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Italien

  [SKI_INFORMATION_PANEL_LINK]

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52210

  [SKI_INFORMATION_PANEL_TITLE]

  [SKI_STATION_INFO_ALTITUDE_TITLE]

  2950[SKI_STATION_INFO_METERS]
  1000[SKI_STATION_INFO_METERS]

  [SKI_STATION_INFO_SLOPES_TITLE]

  120[SKI_STATION_INFO_KM]

  730[SKI_STATION_INFO_KM]

  370[SKI_STATION_INFO_KM]

  0[SKI_STATION_INFO_KM]

  [SKI_STATION_INFO_LIFTS_TITLE]

  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_TRAIN]" src="/images/icon-train-blue.png"> 0
  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_CABINE]" src="/images/icon-cabinlift.png "> 48
  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_GONDOLA]" src="/images/icon-gondola.png"> 15
  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_CHARILIFT]" src="/images/icon-chairlift.png"> 204
  <span class=[SKI_STATION_INFO_LIFTS_DRAGLIFT]" src="/images/icon-lift.png"> 211

  [SKI_STATION_INFO_GLACIERS_TITLE]

  [SKI_STATION_INFO_NO_ELEMENTS]

  [SKI_STATION_INFO_BOARDERCROSS_TITLE]

  1082[SKI_STATION_INFO_KM]

  [SKI_STATION_INFO_SNOWPARKS_TITLE]

  2

  Skiferie til Dolomiti Superski – Verdens største skiområde

  På en skiferie til Dolomiti Superski har du muligheden for at stå på ski i verdens største skiområde, som dækker over hele 4 regioner, 12 skidestinationer, 1220 kilometer pister og 464 skilifter. Dette enorme alpine landskab ligger i den nordlige del af Italien ved og strækker sig hele vejen til den østrigske grænse.

  Skiområdet er velkendt blandt skandinaverne, og mange af vores gæster vender tilbage til Dolomiti Superski år efter år for at udforske mere af dette fænomenale skiområde. Med ét og samme liftkort har du adgang til både Val Gardena, Val di Fassa, Arabba-Marmolada, Alta Badia, Cortina d'Ampezzo, Kronplatz, Sextner Dolomites, Val di Fiemme, San Martino di Castrozza, Valle Isarco Trevalli-Moena og Civetta. Pisterne i disse områder har en god snesikkerhed, da de er beliggende i en højde på mellem 1.200 og 3.269 meter over havet.

  Skiferie til Dolomiti Superski – Sella Ronda og meget mere! 

  Sella Ronda er det største område i regionen og indeholder fire af Dolomiti Superskis 12 skidestinationer, og ligger lige i hjertet af Dolomitterne. En særlig oplevelse her er ”Sella Ronda” turen, som er en cirkulær pisterute omkring bjerget Sella. Turen tager omkring 5-6 timer, og er i alt en 40 kilometer lang tur. Desuden finder du i Sella Ronda skiområdet Arabba, som er et af de mest kendte område i regionen. Området forbinder Campolongo, Val Gardena, Sella og Pordoi. Her kan du være sikker på at finde godt skiløb uanset niveau og præferencer.

  For dem, der ønsker at stå på langrend i løbet af skiferien, har Dolomitterne også masser tilbyde i form af hele 1000 kilometer langrendspister.

  Val di Fassa støder op til Sella Ronda og er et fremragende skiområde for familier med børn. Her finder du masser af brede pister for begyndere, og i Canazei finder du et helt område tilegnet skiløb for børn. Her finder du selvfølgelig også stejle sorte pister, som er udfordrende for selv de mest garvede skiløbere.

  Val Gardena er en utrolig smuk dal, som også ligger i Sellla Ronda ved siden af Arabba. Dalen består af mange charmerende italienske alpine landsbyer, og mindst lige så charmerende skiløb. Udover de 175 kilometer pister, som området byder på, så kan du her også nyde godt at de hele 126 kilometer langrendspister. Kort sagt, en skiferie til Dolomiti Superski er et sikkert kort for en fantastisk skiferie med masser af godt skiløb og italiensk charme!

  Skiferie til Dolomiti Superski med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stor udvalg af skiferier til Dolomiti Superski. Uanset om din ferie skal være billig, luksuriøs eller bare bedst til prisen, så har Sunweb den helt rigtige skiferie til dig. Vi har et stort udvalg af hoteller og lejligheder, og vil du slippe for at tænke på madlavning, kan du også vælge holde din skiferie på hotel med halvpension. Når du bestiller en skiferie til Italien hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Italien

  [SKI_INFORMATION_PANEL_LINK]

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52210
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6197840 #!


  [TRAVELERS_POPUP_YOUR_GROUP]

  [TRAVELERS_POPUP_EXPLANATION]

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS] [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN] [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES] [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]