Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Chalet Matterhorn Francois

  Chalet Matterhorn Francois er et moderne lejlighedskompleks i kort gåafstand fra pisten. Indkvarteringen sker i en hyggelig 5-værelseslejlighed, der byder på plads til hele familien. Med lejlighedens rustikke og traditionelle indretning vil du opleve en masse varme og hyggelig atmosfære. Hvert værelse har sin egen indretning, men deler alle den hyggelige og varme alpine atmosfære. Efter en vidunderlig dag på ski, kan du nyde en lækker middag og en dejlig drink ved pejsen i stuen. Chalet Matterhorn Francois anbefales til familier, der ønsker en dejlig ferie tæt på pisten.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I centrum
  • Afstand til lufthavn Torino: ca. 120 kilometer: milano malpensa: ca. 180 kilometer
  • Afstand til skipiste ca. 100 meter
  • Afstand til busstoppested til skilift ca. 50 meter

  Læs mere

  • Gå afstand til pist
  • Familielejlighed
  • Moderne og hyggelig
  • Tæt på centrum

  Faciliteter

  • Moderne indrettet
  • Safetybox (på værelset)
  • Parkeringsgarage
  • Parkeringsplads

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Morgenmad

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=6197237

  Skiområdet: Breuil-Cervinia

  Højde

  0m
  0m

  Piste

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 0
  Sleeplift 0

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  Ingen

  Funpark

  Ingen

  Breuil-Cervinia-skiområdet er kendetegnet ved høje bjergtoppe og en smuk udsigt. Derudover har skiområdet et moderne skiliftsystem, der fører dig til pisterne på kort tid. Skilifterne er forbundet til skisportsstederne Valtournenche og Zermatt (Schweiz), der tilsammen også kaldes "Cervino Ski Paradise".

  Nyd de 360 kilometer pister gennem dette smukke område. Mange af pisterne er brede, hvilket gør dette område ideelt til begyndere, entusiaster og erfarne skiløbere.  Skiområdet byder også på et antal sorte pister, du kan krydse til Schweiz ved Zermatt, her finder du nogle mere udfordrende pister. På grund af sin højde er skiområdet meget snesikkert.

  Det højeste punkt på den italienske side er Plateau Rosa med 3480 m, dette er en gletsjerhældning med sne året rundt. Hvis du vil endnu højere, skal du til liftstationen Trockener Steg, udgangspunktet for Matterhorn Express, Europas højeste skilift. Med denne lift kommer du over de smukke gletsjere til Klein Matterhorn (3883 m). Højden giver dig mulighed for at se over mange bjergtoppe, som giver en fantastisk udsigt.

  Når du booker kan du vælge mellem et liftkort til skiområderne Breuil-Cervinia & Valtournenche eller Breuil-Cervina, Valtournenche og Zermatt.

  Læs mere om Breuil-Cervinia

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=6197237
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6197162 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel