Besøg det legendariske Sella Ronda

  Skiferie til Arabba-Marmolada

  Skiområdet Arabba-Marmolada er en del af Dolomiti Superski

  tilbage

  Piste

  8km

  38km

  17km

  0km

  63km Total

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 2
  Gondel 6
  Stoeltjeslift 18
  Sleeplift 4

  Højde

  3269m
  1440m

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  46km

  Funpark

  1

  Piste

  120km

  730km

  370km

  0km

  1220km Total

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 48
  Gondel 15
  Stoeltjeslift 204
  Sleeplift 211

  Højde

  2950m
  1000m

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  1082km

  Funpark

  2

  I denne region bookede

  Alenerejsende
  0%
  Unge par
  3,6%
  Ældre par
  32,7%
  Familier med små børn
  1,8%
  Familier med større børn
  14,5%
  Vennegrupper
  18,2%
  Øvrige grupper
  29,1%

  Skiferie i Arabba-Marmolada

  Skiferie til Arabba-Marmolada -  Dolomiti Superski

  Arabba-Marmolada-regionen er en del af det imponerende og omfattende skiområde Dolomiti Superski, som er beliggende i det sydtyrolske, i Italien. Her finder du betagende skønhed og et næsten endeløst antal pister. Med et ’Dolomiti Superski’ liftkort har du adgang til intet mindre end 1200 kilometer pister i alle tænkelige sværhedsgrader. Området har desuden et velfungerende liftsystem med 450 lifte, som forbinder de mange pister.

  Skiferie til Arabba-Marmolada - Bjergmassivet 'Sella'

  Det er også i Arabba-Marmolada, at du finder bjergmassivet Sella, som byder på 500 km pister i hjertet af Dolomitterne. Her har du også mulighed for at prøve ”Selle Ronda”, som er en 40 kilometer lang og oplevelsesrig skirute omkring selve bjerget. I samme område finder du også rigtige gode muligheder, for dig som holder af langrendsskiløb. Med mere end 1000 km langrendspister, er Dolomitterne det perfekte sted til en langrendsskiferie.

  Skiferie til Arabba-Marmolada - Varieret og udfordrende terræn

  Arabba-Marmolada er et område med høj snesikkerhed og en fantastisk udsigt ud over Sella-massivet og Marmolada-gletsjeren. Gletsjeren strækker sig til en højde af hele 3342 meter, og er kendt som ”dronningen af Dolomitterne”. Herfra kan du tage den længste pist i området ”Bellunese", som er i alt 12 kilometer lang. Arabba-marmolada ligger mellem de to bjergpas, "Passe Pordoi” og “Passo Campolongo". Skiområdet er meget varieret, og det er særligt velegnet til øvede skiløbere, snowboardere og off-piste skiløbere.

  Skiferie til Arabba-Marmolada med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et lille, men godt udvalg af skiferier til Arabba-Marmolada. Uanset om din ferie skal være billig, luksuriøs eller bare bedst til prisen, så har vi den helt rigtige skiferie til dig. Vi har et udvalg af både hoteller og lejligheder, og vil du slippe for at tænke på madlavning, kan du også vælge holde din skiferie på hotel med halvpension. Når du bestiller en skiferie til Italien hos Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Italien

  Kort Arabba-Marmolada

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52253 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52253 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52253 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=52210

  7 indkvarteringer i Arabba-Marmolada

  Vis alle ledige indkvarteringer i Arabba-Marmolada

  Arabba-Marmolada

  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel