Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel La Mirandola

  Det autentiske Hotel La Mirandola er beliggende i det charmerende Passo del Tonale, og her bor du lige ved skipisten. Her bor du hyggelige og traditionelt indrettet værelser med plads op til 4 personer, og du finder skiliften ca. 1 km. fra hotellet. Dit ophold er inklusiv halvpension, så morgenmad og aftensmad er inkluderet på ferien. Vi anbefaler Hotel La Mirandola til alle, som gerne vil nyde en hyggelig skiferie i traditionelle omgivelser med kort afstand til pisten.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 1 kilometer
  • Afstand til lufthavn Verona ca. 180 kilometer
  • Afstand til togstation Mezzana: ca. 21 kilometer
  • Afstand til skipiste ca. 50 meter

  Læs mere

  • Halvpension
  • Tæt på pisten
  • Traditionel indretning
  • Værelser med plads op til 4 personer

  Faciliteter

  • Samlet antal værelser: 29
  • Samlet antal etager: 3
  • Autentisk overnatningssted
  • Reception

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Halvpension består af:

  - Morgenmadsbuffet

  - 3-retters aftenmenu

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=185832

  Skiområdet: Adamello Ski

  Højde

  3016m
  1121m

  Piste

  16km

  64km

  20km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 3
  Stoeltjeslift 20
  Sleeplift 5

  Gletscher

  1

  Langrend

  39km

  Funpark

  1

  Skiferie til Adamello Ski – Varieret skiområde med egen gletsjer

  Adamello Ski er et skiområde, som har en central beliggenhed i de italienske Alper. Området byder i alt på 120 kilometer pister, som ligger spredt over et større areal og består af hele fire forskellige delområder; Ponte di Legno, Passo Tonale, Presena Glacier and Temù. Størstedelen af pistekilomterne er domineret af røde pister, men du finder også her en god fordeling af blå og sorte pister, hvilket gør området egnet for både nybegyndere såvel som de helt garvede.

  Med pister beliggende i op til 3000 meters højde er snesikkerheden høj, og her er noget for en hver smag. Den høje beliggenhed og områdets gletsjer gør desuden, at sæsonen i Adamello Ski strækker sig helt fra begyndelsen af november til slutningen af april. Gletsjeren nås nemt med skiliften fra byen i Passo Tonale, og oppe fra toppen har du en storslået udsigt over det imponerende landskab. Derudover kan du stå på ski helt ned til byen, Ponte di Legno.

  Skiferie til Adamello Ski - Både for børn og vovehalse

  For nybegyndere har området omkring den hyggelige skilandsby, Passo Tonale, særligt meget at byde på. Her finder du mange sjove og spændende aktiviteter for børn. Hvis du til mere fart over feltet og spænding, kan du f.eks. begive dig ud på den sorte Paradiso-pist. Pisten er 3 kilometer lang, og har et fald på 700 meter. Du kan også vælge at prøve kræfter med den 11 kilometer lange Prensena-Tonale-Pontedilengo Express, som har et fald på hele 1740 meter.

  Skiferie til Adamello Ski - Hyggelig landsby med et moderne twist

  Med Sunweb har du mulighed for at udforske området via en skiferie i Passo Tonale. Byen er beliggende i smukke Trentino i den nordøstlige del af Italien, byder på en god kombination af gammeldags landsby stemning og moderne faciliteter. Byen ligger i hele 1900 meters højde så det er herfra let at komme til og fra byen på ski.

  Det er lille by, som byder på et lille, men godt udvalg af gode italienske restauranter og pizzeriaer, og et par enkelte barer. Byen har desuden både en svømmehal, kælkebane og skøjtebane. Der er således masser at lave udenfor pisterne, både for store og små.

  Skiferie til Adamello Ski - Særlig velegnet for familier med børn

  Byen, Passo Tonale, er yderst velegnet til familier med børn, da byen byder på gode skiskoler og flere pister til nybegyndere og lettere øvede skiløbere samt snowboardere. Her er desuden masser af muligheder til dig, som vil prøve kræfter med off-piste skiløb og snowboarding.

  Skiferie til Adamello Ski med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Vi har et godt udvalg af skiferier til Adamello Ski. Uanset om din ferie skal være billig, luksuriøs eller bare bedst til prisen, så har Sunweb den helt rigtige skiferie til dig. Vi tilbyder her primært indkvarteringer i form af hoteller. Når du bestiller en skiferie til Italien hos Sunweb, er lifkort altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Italien

  Læs mere om Adamello Ski

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=185832
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6172544 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel