Spændende og varieret skiområde

  Skiferie til Adamello Ski

  Skiområdet: Adamello Ski

  tilbage

  Piste

  16km

  64km

  20km

  0km

  100km Total

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 3
  Stoeltjeslift 20
  Sleeplift 5

  Højde

  3016m
  1121m

  Gletscher

  1

  Langrend

  39km

  Funpark

  1

  I denne region bookede

  Alenerejsende
  0,5%
  Unge par
  18,6%
  Ældre par
  18,1%
  Familier med små børn
  7%
  Familier med større børn
  24,1%
  Vennegrupper
  12,6%
  Øvrige grupper
  19,1%

  Skiferie i Adamello Ski

  Skiferie til Adamello Ski – Varieret skiområde med egen gletsjer

  Adamello Ski er et skiområde, som har en central beliggenhed i de italienske Alper. Området byder i alt på 120 kilometer pister, som ligger spredt over et større areal og består af hele fire forskellige delområder; Ponte di Legno, Passo Tonale, Presena Glacier and Temù. Størstedelen af pistekilomterne er domineret af røde pister, men du finder også her en god fordeling af blå og sorte pister, hvilket gør området egnet for både nybegyndere såvel som de helt garvede.

  Med pister beliggende i op til 3000 meters højde er snesikkerheden høj, og her er noget for en hver smag. Den høje beliggenhed og områdets gletsjer gør desuden, at sæsonen i Adamello Ski strækker sig helt fra begyndelsen af november til slutningen af april. Gletsjeren nås nemt med skiliften fra byen i Passo Tonale, og oppe fra toppen har du en storslået udsigt over det imponerende landskab. Derudover kan du stå på ski helt ned til byen, Ponte di Legno.

  Skiferie til Adamello Ski - Både for børn og vovehalse

  For nybegyndere har området omkring den hyggelige skilandsby, Passo Tonale, særligt meget at byde på. Her finder du mange sjove og spændende aktiviteter for børn. Hvis du til mere fart over feltet og spænding, kan du f.eks. begive dig ud på den sorte Paradiso-pist. Pisten er 3 kilometer lang, og har et fald på 700 meter. Du kan også vælge at prøve kræfter med den 11 kilometer lange Prensena-Tonale-Pontedilengo Express, som har et fald på hele 1740 meter.

  Skiferie til Adamello Ski - Hyggelig landsby med et moderne twist

  Med Sunweb har du mulighed for at udforske området via en skiferie i Passo Tonale. Byen er beliggende i smukke Trentino i den nordøstlige del af Italien, byder på en god kombination af gammeldags landsby stemning og moderne faciliteter. Byen ligger i hele 1900 meters højde så det er herfra let at komme til og fra byen på ski.

  Det er lille by, som byder på et lille, men godt udvalg af gode italienske restauranter og pizzeriaer, og et par enkelte barer. Byen har desuden både en svømmehal, kælkebane og skøjtebane. Der er således masser at lave udenfor pisterne, både for store og små.

  Skiferie til Adamello Ski - Særlig velegnet for familier med børn

  Byen, Passo Tonale, er yderst velegnet til familier med børn, da byen byder på gode skiskoler og flere pister til nybegyndere og lettere øvede skiløbere samt snowboardere. Her er desuden masser af muligheder til dig, som vil prøve kræfter med off-piste skiløb og snowboarding.

  Skiferie til Adamello Ski med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Vi har et godt udvalg af skiferier til Adamello Ski. Uanset om din ferie skal være billig, luksuriøs eller bare bedst til prisen, så har Sunweb den helt rigtige skiferie til dig. Vi tilbyder her primært indkvarteringer i form af hoteller. Når du bestiller en skiferie til Italien hos Sunweb, er lifkort altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Italien

  Kort Adamello Ski

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=185832 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=185832 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=185832 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=20

  0 indkvarteringer i Adamello Ski

  Vis alle ledige indkvarteringer i Adamello Ski

  Adamello Ski

  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel