Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Chalet La Carline

  Chalet La Carline er et moderne og indbydende chalet af meget høj standard og med god plads til at holde ferie med familie eller venner. Chaletet er smuk beliggende mellem høje, snedækkede grantræer og med blot 100 meter til pisten og 400 meter til det lille centrum af Valfréjus, har du alt, hvad du skal bruge til en perfekt skiferie lige ved hånden.  Det smagfuldt indrettede chalet består af fem pæne værelser, en hyggelig stue og et stort køkken/alrum, hvor familien kan mødes om en god middag eller en hyggelig spilleaften. Huset kan rumme op til 12 personer, og her er alt, hvad du kan ønske dig af moderne faciliteter. Efter en skøn dag på pisterne kan du fx komme tilbage til chaletet og slappe af med en afterski-drink på balkonen eller få opvarmet musklerne i husets private sauna. Sunweb anbefaler Chalet La Carline til især større familier, som vil nyde skiferien i Valfréjus i yderst komfortable omgivelser.

  Læs mere

  • Moderne og komfortabelt
  • Plads til 12 personer
  • Tæt ved pisten
  • Privat sauna
  • Dejlig atmosfære
  • Gåafstand til centrum

  Liftkort

  [SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
  Klik her for at se mere!

  Forplejning

  Der tilbydes halvpension mod et tillægsgebyr på 21,50€ pr. person pr. dag. For børn i alderen 2-12 år gælder der en rabat på voksenprisen på 7,50€ pr. barn pr. dag. Måltiderne for halvpensionen serveres i Restaurant La Cordee, som ligger cirka 500 meter fra indkvarteringen.
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52341

  Skiområdet: Valfréjus

  Højde

  2737m
  1550m

  Piste

  20km

  11km

  30km

  9km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 1
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 4
  Sleeplift 4

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  Ingen

  Funpark

  1

  Skiferie til Valfréjus – Familievenligt skiområde

  Valfréjus er en lille, familievenligt område i Frankrig. Det er nærmere beskrevet beliggende i Mauriennedalen i den sydlige del af Alperne, tæt på den italienske grænse. Fra landsbyen, som ligger i 1550 meters højde, afgår to lifte til Plateau d'Arrondaz. Her fra kan du tage en gondol til områdets højeste punkt ”Punta Bagna”, som ligger i 2737 meters højde. Fra Punta Bagna kan du vælge den sorte pist eller en af de mange off pist-muligheder tilbage til plateauet. Søger du flere adrenalinpumpende oplevelser har Valfréjus en 2 kilometer lang bobslædebane, og du har desuden mulighed for at prøve kræfter med heliskiing, som er en helt unik oplevelse, der fører dig over den italiensk-franske grænse.

  Skiferie til Valfréjus – Adgang til mange skiområder

  Ud over skiløb i Valfréjus har du også ubegrænset skiløb i La Norma. Har du et liftkort til 6 dages skiløb eller mere, så får du også én dags skiløb til hver af de følgende områder: Aussois, Val Cenis Vanoise, Bonneval Sur Arc og Bessans. Disse skiområder er ikke forbundet med hinanden, men en skibus gør det nemt og bekvemt at komme fra Valféjus til disse skiområder.

  La Norma

  Skiområdet La Norma ligger placeret i et smukt skovområde og byder på en stor snesikkerhed. De fleste af området 65 kilometer pister ligger på den nordlige del af bjerget, og her findes udfordringer for nybegyndere såvel som øvede skiløbere. På The Repose findes skiløb på alle niveauer, og for øvede skiløbere kan det anbefales at besøge Mezelet eller kører en tur ned ad La Norma II.

  Aussois

  Aussois byder på i alt 55 km pister. Disse spænder fra en højde på 1350 meter til 2750 meter. Fra landsbyen går to stolelifte til toppen. Øvede skiløbere kan tage den sorte piste, Balmes, og fra toppen fører også en rød piste tilbage til landsbyen. Foretrækker du at prøve kræfter med de lidt lettere pister, findes en række blå og grønne pister tæt ved landsbyen.

  La Norma

  Skiområdet La Norma ligger placeret i et smukt skovområde og byder på en stor snesikkerhed. De fleste af området 65 kilometer pister ligger på den nordlige del af bjerget, og her findes udfordringer for nybegyndere såvel som øvede skiløbere. På The Repose findes skiløb på alle niveauer, og for øvede skiløbere kan det anbefales at besøge Mezelet eller kører en tur ned ad La Norma II.

  Val Cenis Vanoise

  Val Cenis Vanoise består af områderne Val Cenis og Termignon La Vanoise, som omfatter hele 125 kilometer pister. Her er noget for en hver smag. Besøg f.eks. l'Escargot som er Europas længste grønne piste. Af andre ruter som er værd at fremhæve finder du Arcelle, som er en spektakulær rute fra l'Ouillon La Tomba, toppen af området, til Lanslevillard. For snowboardere er her to sjove snowparks og for vovehalsene findes her en række off piste-muligheder.

  Skiferie til Valfréjus med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Valfréjus. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, har Sunweb noget at tilbyde dig. Ferieboligerne består hovedsageligt af hoteller og lejligheder, men vi har også et stort udvalg af hytter. Når du booker din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Valfréjus

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52341
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6139105 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel