Résidence Chalet des Neiges Koh-I Nor

  tilbage

  Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Résidence Chalet des Neiges Koh-I Nor

  8,1

  Residence Chalet des Neiges Koh-I Nor er beliggende på pisterne og i gåafstand til Val Thorens hyggelige centrum. De stilfulde lejligheder er et godt udgangspunkt for din skiferie, hvis du sætter pris på at bo centralt og i smukke omgivelser. Fra lejlighederne har du en fantastisk udsigt over det smukke område, og når du trænger til at slappe af og lade dig forkæle, så er dette muligt i det dejlig wellness-center. Wellness-centeret byder på pool, sauna, tyrkisk bad og fitnessrum. Aftenen kan med fordel nydes i Val Thorens centrum.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 200 meter
  • Afstand til skipiste ca. 0 meter
  • Afstand til skilift ca. 500 meter
  • Afstand til nærmeste butikker ca. 200 meter

  Læs mere

  • Moderne lejligheder
  • Wellness-center
  • Lige ved pisterne

  Faciliteter

  • Moderne indrettet
  • Reception (åbent lørdag fra kl. 07:00 til 22:00, åbent: fredag fra 07:00 til 12:00 og fra 14:00 til 20:00, åbent: mandag og tirsdag fra kl. 07:00 til 11:00 og fra 16:00 til 20:00, åbent: onsdag til og med torsdag fra kl. 07:00 til 12:00 og fra 16:00 til 20:00)
  • Mulighed for at bestille morgenbrød
  • Shuttlebus ( til centrum gratis)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  [SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
  Klik her for at se mere!

  Forplejning

  Skiområdet Val Thorens er en del af Franse Alpen

  Højde

  3230m
  2050m

  Piste

  28km

  60km

  41km

  11km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 6
  Gondel 3
  Stoeltjeslift 14
  Sleeplift 10

  Gletscher

  1

  Langrend

  5km

  Funpark

  1

  Skiferie til Val Thorens – Skiløb i verdensklasse

  Val Thorens er et populært skiområde, som er en del af verdens største sammenhængende skiområde, nemlig Les Trois Vallées. Skiområdet inkluderer også populære skidestinationer, som Les Menuires og Méribel. Val Thorens er indehaver af de højst beliggende pister i hele Les Trois Vallées, med skiløb i helt op til 2300 meters højde. Dette forklarer også dens lange skisæson, som strækker fra sig helt slut november og frem til maj måned. Du vil her opleve skiløb i verdensklasse, som mange år i træk er blevet nomineret som Frankrigs og verdens bedste skiområde!

  Val Thorens byder selv på omkring 150 kilometer pister med gode off-piste muligheder, fun-parker og et skiskole område med central beliggenhed, så det er let at komme til og fra området på ski.

  Skiferie til Val Thorens – God opbygning af området

  Det moderne liftsystem bringer dig let til toppen af de mange pister. Som om det ikke var nok, så er mange af indkvarteringerne placeret i udkanten af byen, så du har gode muligheder for at stå på ski direkte fra og til din bolig. Du kan desuden stå på ski igennem byen, hvor du passerer byens centrum med flere gode restauranter og barer. Derfra kan du fortsætte videre af pisten til den anden del af skiområdet, hvor også skiskolen er placeret.

  Skiferie i Val Thorens – Masser af aktiviteter

  Udover godt skiløb, så byder området også på mange andre aktiviteter, som f.eks. mountainbike i sneen, faldskærmsudspring, kabelbane karrusel og kælkning. Du kan læse mere om alle områdets aktiviteter og tilbud her.

  Skiferie til Val Thorens – Les Trois Vallées

  Val Thorens har en direkte forbindelse til de resterende områder, som sammen skaber det omfattende og verdenskendte skiområde, Les Trois Vallées. Med i alt 600 kilometer pister og 175 lifter, hvoraf det højeste punkt er 3230 meter, er det ikke svært at forstå, hvorfor denne skidestination er så populær, som den er.

  Skiferie til Val Thorens – Spændende skidestination

  På en skiferie til Val Thorens, vil du have mulighed for at bo i den højest beliggende skisportsby i Europa. I Val Thorens by bliver du mødt med hyggelig afterski på byens mange dejlige barer. Val Thorens centrum har også et stort udvalg af udendørs restauranter, pubber og restauranter med mad, der vil blive værdsat af både børn og dem, som foretrækker en mere fornem menu. Udover de mange kilometer pister, så findes der i byen også en bredt udvalg af aktiviteter. I byen er der et stort indkøbscenter, biograf, bowling, tennisbaner og en swimmingpool, hvor du også kan nyde godt af stedets sauna og dampbad.

  Skiferie til Val Thorens med Sunweb - Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Val Thorens. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, så har vi den helt rigtige skiferie til dig. Når du booker skiture til Alperne med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Val Thorens

  /frankrig/val_thorens/val_thorens/residence_chalet_des_neiges_koh-i_nor.htm#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=98

  Skiområdet: Franse Alpen

  Højde

  0m
  0m

  Piste

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 0
  Sleeplift 0

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  Ingen

  Funpark

  Ingen

  De franske alper, en region nord for Provence, er hvert år en favorit blandt feriegæster. Både om vinteren og om sommeren har området meget at byde på. Landskabet her er meget imponerende; bjergtoppene kan nå op over 4.000 meter, og Mont Blanc er en af de højeste i Europa med sine 4.811 meter!
  Det er ikke underligt, at så mange feriegæster vælger at holde ferie i de franske alper. Naturelskere, sportsentusiaster, livsnydere... der er noget for enhver smag!

  Læs mere om Franse Alpen

  /frankrig/val_thorens/val_thorens/residence_chalet_des_neiges_koh-i_nor.htm#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=98
  /frankrig/val_thorens/val_thorens/residence_chalet_des_neiges_koh-i_nor.htm#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=174256 /frankrig/val_thorens/val_thorens/residence_chalet_des_neiges_koh-i_nor.htm#!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel