Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Le Sherpa

  Central lokaliseret med ski in/out under Peclet liften, finder du her et hyggeligt residens i chalet stil med klassisk, fransk indretning. Udsigten udover de tre dale er fantastisk, og du er lokaliseret tæt på de fleste af Val Thorens mange muligheder. Værelserne er opdelt så familier med børn har mulighed for at opholde sig uden at føle sig trængt. Udover dette tilbyder residenset på sauna, dampbad og jacuzzi. Hotel Sherpa byder yderligere på en god restaurant, som tager sig af den enkelte gæst og er meget venlig til at behandle særlige ønsker.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I udkanten af centrum
  • Afstand til skipiste ca. 0 meter
  • Afstand til skilift ca. 300 meter
  • Afstand til skiskole ca. 300 meter

  Læs mere

  • Ski in/ ski out
  • Halvpension
  • Lounge med pejs
  • Gratis WiFi
  • Flot udsigt
  • Med bus eller bil eller fly
  • Tæt på centrum

  Faciliteter

  • Reception
  • Lobby
  • Morgenmadssal
  • Spisesal

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Måltiderne serveres som buffet.

  HELPENSION

   8 dage 01.02 - 25.04 1018,50,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

   Skiområdet Val Thorens er en del af Les Trois Vallées

   Højde

   3230m
   2050m

   Piste

   28km

   60km

   41km

   11km

   Lifte

   Treinen 0
   Cabine 6
   Gondel 3
   Stoeltjeslift 14
   Sleeplift 10

   Gletscher

   1

   Langrend

   5km

   Funpark

   1

   Val Thorens er den højeste beliggende franske skistation, og dens bymidte ligger i 2300 meters højde! Herfra er der mange skilifte til de endnu højere liggende skipister. Les Trois Vallées er et af de største sammenhængende skiområder i verden. Med sine 185 skilifte og 600 km præparerede pister kan du forvente store skioplevelser her.

   Hvis du opholder dig i Les Trois Vallées, kan du vælge mellem to forskellige skipas. Et skipas til selve stedet Val Thorens eller for hele skiområdet Les Trois Vallées. For begyndere og let øvede er et skipas for selve stedet for det meste tilstrækkeligt. Øvede skiløbere, som gerne vil ud på længere skiture, kan bedst anskaffe sig et skipas for hele Trois Vallées-området. Vi anbefaler, at du køber dit udvidede skipas hjemmefra, da det er meget billigere! (Bemærk; i lavsæsonen kan man ikke købe Trois Vallées-skipas).

   Pga. den høje beliggenhed og tilstedeværelsen af en gletscher, kan man stå på ski i Les Trois Vallées hele året. Det er imidlertid bemærkelsesværdigt at gletscheren ofte lukkes tidligt i sæsonnen, selvom der ligger meget sne i landsbyen og på pisterne.

   Læs mere om Val Thorens

   #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52338

   Skiområdet: Les Trois Vallées

   Højde

   3200m
   1300m

   Piste

   60km

   204km

   240km

   96km

   Lifte

   Treinen 0
   Cabine 0
   Gondel 42
   Stoeltjeslift 58
   Sleeplift 169

   Gletscher

   1

   Langrend

   118km

   Funpark

   5

   Skiferie til Les Trois Vallées – Verdens største skiområde

   I de franske Alper, vest for L'Espace Killy, finder du det omfangsrige skiområde Les Trois Vallées, som med sit navn forklarer at området består af tre dale. I den ene dal finder du Val Thorens, som den højest beliggende skidestination i Frankrig. Herfra er der mange skilifter, der fører dig til endnu højere punkter. I Les Trois Vallées kan du stå på ski fra 1300 til 3209 meters højde og er det største forbundne skiområde i verden.

   Med 184 skilifter og 606 kilometer velplejede pister tilbyder Les Trois Vallées fantastisk skiløb. Det veludviklede netværk af skilifter forbinder ikke kun de store skidestinationer Val Thorens, Les Menuires, Meribel og Courchevel, men også Saint Martin, La Tania og Brides les Bains. Du kan derved helt uhindret udforske det store skiområde uanset hvilken af de mange byer, som du bor i. 

   Udvalget af pister varierer, og er der noget for alle, uanset om du er nybegynder eller en garvet skiløber. For snowboardere er der en snowpark med alt hvad der dertil hører. Derudover er der næsten ubegrænsede off-piste muligheder, der kan udforskes under vejledning af certificerede piste-guider. Leder du efter langrendspister, så er der gode muligheder for det i de lavere områder i Méribel, La Tania og Les Menuires.

   Skiferie til Les Trois Vallées – Godt og bredt udvalg af skidestinationer

   Med en skiferie i Val Thorens har du uden tvivl de bedste muligheder for godt skiløb, da dette er den højest placeret skidestination i Alperne med dens bymidte beliggende i hele 2300 meters højde. Val Thorens har derfor en høj snesikkerhed, og med et liftkort til Val Thorens' skiområde får du hele 140 km pister. Udover det gode skiløb, tilbyder byen også masser af aktiviteter uden for pisterne, et festligt byliv samt restauranter med gode spiseoplevelser.

   Méribel er en lidt mere eksklusiv del af Les Trois Vallées og har i alt 160 km pister. Her kan du nyde smuk traditionel arkitektur og besøge udsøgte restauranter, der serverer lokale franske specialiteter. Der er også mulighed for at gå i biografen, bowle eller køre snescooter.

   Hvis du skal afsted på ski med familien, så kan vi anbefale Les Ménuires. Dette familievenlige skisportssted har 160 km pister og tilbyder et godt udvalg af aktiviteter og børneklubber. Dertil har landsbyen en fantastisk beliggenhed, som giver dig mulighed for at nyde solen på de mange udendørs spisesteder hele dagen lang.

   Skiferie til Les Trois Vallées med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

   Sunweb har et godt udbud af skirejser til Les Trois Vallées. Vi har helt sikkert en indkvartering, der passer til dig og din familie, uanset om du vil bo billigt, luksuriøst eller bare bedst til prisen. Når du bestiller en skiferie til Les Trois Vallées hos Sunweb er liftkortet altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

   Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

   Læs mere om Les Trois Vallées

   #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52338
   #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=188777 #!


   Antal deltagere

   Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

   Voksne Ældre end 17
   Børn 2 år til 16 år gammel
   Babyer 0 år til 1 år gammel