Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Le Sherpa

  Central lokaliseret med ski in/out under Peclet liften, finder du her et hyggeligt residens i chalet stil med klassisk, fransk indretning. Udsigten udover de tre dale er fantastisk, og du er lokaliseret tæt på de fleste af Val Thorens mange muligheder. Værelserne er opdelt så familier med børn har mulighed for at opholde sig uden at føle sig trængt. Udover dette tilbyder residenset på sauna, dampbad og jacuzzi. Hotel Sherpa byder yderligere på en god restaurant, som tager sig af den enkelte gæst og er meget venlig til at behandle særlige ønsker.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I udkanten af centrum
  • Afstand til skipiste ca. 0 meter
  • Afstand til skilift ca. 300 meter
  • Afstand til skiskole ca. 300 meter

  Læs mere

  • Ski in/ ski out
  • Halvpension
  • Lounge med pejs
  • Gratis WiFi
  • Flot udsigt
  • Med bus eller bil eller fly
  • Tæt på centrum

  Faciliteter

  • Reception
  • Lobby
  • Morgenmadssal
  • Spisesal

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Måltiderne serveres som buffet.

  HELPENSION

   8 dage 28.12 - 28.12 533,50,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   8 dage 30.11 - 21.12 1018,50,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   8 dage 04.01 - 28.03 1018,50,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   8 dage 18.04 - 25.04 1018,50,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   8 dage 11.04 - 11.04 2037,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

   Skiområdet Val Thorens er en del af Les Trois Vallées

   Højde

   3230m
   2050m

   Piste

   28km

   60km

   41km

   11km

   Lifte

   Treinen 0
   Cabine 6
   Gondel 3
   Stoeltjeslift 14
   Sleeplift 10

   Gletscher

   1

   Langrend

   5km

   Funpark

   1

   Val Thorens er den højeste beliggende franske skistation, og dens bymidte ligger på 2300 meters højde! Herfra er der mange skilifte til de endnu højere liggende skipister. Les Trois Vallées er et af de største sammenhængende skiområder i verden. Med sine 185 skilifte og 600 km præparerede pister kan du forvente store skioplevelser her.

   Hvis du opholder dig i Les Trois Vallées, kan du vælge mellem to forskellige skipas. Et skipas til selve stedet Val Thorens eller for hele skiområdet Les Trois Vallées. For begyndere og let øvede er et skipas for selve stedet for det meste tilstrækkeligt. Øvede skiløbere, som gerne vil ud på længere skiture, kan bedst anskaffe sig et skipas for hele Trois Vallées-området. Vi anbefaler, at du køber dit udvidede skipas hjemmefra, da det er meget billigere! (Bemærk; i lavsæsonen kan man ikke købe Trois Vallées-skipas).

   Pga. den høje beliggenhed og tilstedeværelsen af en gletscher, kan man stå på ski i Les Trois Vallées hele året. Det er imidlertid bemærkelsesværdigt at gletscheren ofte lukkes tidligt i sæsonnen, selvom der ligger meget sne i landsbyen og på pisterne.

   Læs mere om Val Thorens

   #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52338

   Skiområdet: Les Trois Vallées

   Højde

   3200m
   1300m

   Piste

   60km

   204km

   240km

   96km

   Lifte

   Treinen 0
   Cabine 0
   Gondel 42
   Stoeltjeslift 58
   Sleeplift 169

   Gletscher

   1

   Langrend

   118km

   Funpark

   5

   Velkommen til et af verdens største skiområder
   I Savoy ligger puddersne-paradiset Les Trois Vallées. Val Thorens er den højest beliggende franske skisportsby i området og dens bymidte ligger på 2300 meters højde! Herfra fører liftsystemet dig længere op i området. Les Trois Vallées er et af de største sammenhængende skiområder i verden. Med sine 184 skilifte og 606 km præparerede pister kan du forvente store skioplevelser her.

   Off piste paradis
   For snowboardere er der funpark, halfpipe og boardercross. Desuden er det nærmest et ubegrænset off-piste mekka for freeriders. I Val Thorens er der næsten ingen mulighed for langrend, men det er der derimod i Méribel, La Tania og Les Menuires.

   Vælg mellem to liftkort
   Tager du på skiferie i Les Trois Vallées, kan du vælge mellem to forskellige skipas. Et skipas til selve stedet: Val Thorens (140 km pister), Les Menuires / St. Martin de Belleville (160 km pister) eller Meribel (150 km pister) eller et skipas for hele skiområdet Les Trois Vallées (606 km pister). For begyndere og let øvede er et skipas for selve stedet tilstrækkeligt. Øvede skiløbere, som gerne vil ud på længere skiture, er det klogt at anskaffe sig et skipas for hele Trois Vallées-området. Vi anbefaler, at du køber dit udvidede skipas hjemmefra, da det er meget billigere! (Bemærk; i lavsæsonen kan man ikke købe Trois Vallées-skipas).

   Pga. den høje beliggenhed og tilstedeværelsen af en gletscher, kan man stå på ski i Les Trois Vallées hele året. Gletscheren lukkes dog ofte tidligt i sæsonen, selvom der ligger meget sne i landsbyen og på pisterne.

   Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

   Læs mere om Les Trois Vallées

   #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52338
   #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=188777 #!


   Antal deltagere

   Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

   Voksne Ældre end 17
   Børn 2 år til 16 år gammel
   Babyer 0 år til 1 år gammel