Skiferie til Val Thorens

  Skiområdet Val Thorens er en del af Les Trois Vallées

  tilbage

  Piste

  28km

  60km

  41km

  11km

  140km Total

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 6
  Gondel 3
  Stoeltjeslift 14
  Sleeplift 10

  Højde

  3230m
  2050m

  Gletscher

  1

  Langrend

  5km

  Funpark

  1

  Piste

  60km

  204km

  240km

  96km

  600km Total

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 42
  Stoeltjeslift 58
  Sleeplift 169

  Højde

  3200m
  1300m

  Gletscher

  1

  Langrend

  118km

  Funpark

  5

  I denne region bookede

  Alenerejsende
  1%
  Unge par
  17,5%
  Ældre par
  4,6%
  Familier med små børn
  1%
  Familier med større børn
  6,8%
  Vennegrupper
  47,5%
  Øvrige grupper
  21,6%

  Skiferie i Val Thorens

  Skiferie til Val Thorens – Skiløb i verdensklasse

  Val Thorens er et populært skiområde, som er en del af verdens største sammenhængende skiområde, nemlig Les Trois Vallées. Skiområdet inkluderer også populære skidestinationer, som Les Menuires og Méribel. Val Thorens er indehaver af de højst beliggende pister i hele Les Trois Vallées, med skiløb i helt op til 2300 meters højde. Dette forklarer også dens lange skisæson, som strækker fra sig helt slut november og frem til maj måned. Du vil her opleve skiløb i verdensklasse, som mange år i træk er blevet nomineret som Frankrigs og verdens bedste skiområde!

  Val Thorens byder selv på omkring 150 kilometer pister med gode off-piste muligheder, fun-parker og et skiskole område med central beliggenhed, så det er let at komme til og fra området på ski.

  Skiferie til Val Thorens – God opbygning af området

  Det moderne liftsystem bringer dig let til toppen af de mange pister. Som om det ikke var nok, så er mange af indkvarteringerne placeret i udkanten af byen, så du har gode muligheder for at stå på ski direkte fra og til din bolig. Du kan desuden stå på ski igennem byen, hvor du passerer byens centrum med flere gode restauranter og barer. Derfra kan du fortsætte videre af pisten til den anden del af skiområdet, hvor også skiskolen er placeret.

  Skiferie i Val Thorens – Masser af aktiviteter

  Udover godt skiløb, så byder området også på mange andre aktiviteter, som f.eks. mountainbike i sneen, faldskærmsudspring, kabelbane karrusel og kælkning. Du kan læse mere om alle områdets aktiviteter og tilbud her.

  Skiferie til Val Thorens – Les Trois Vallées

  Val Thorens har en direkte forbindelse til de resterende områder, som sammen skaber det omfattende og verdenskendte skiområde, Les Trois Vallées. Med i alt 600 kilometer pister og 175 lifter, hvoraf det højeste punkt er 3230 meter, er det ikke svært at forstå, hvorfor denne skidestination er så populær, som den er.

  Skiferie til Val Thorens – Spændende skidestination

  På en skiferie til Val Thorens, vil du have mulighed for at bo i den højest beliggende skisportsby i Europa. I Val Thorens by bliver du mødt med hyggelig afterski på byens mange dejlige barer. Val Thorens centrum har også et stort udvalg af udendørs restauranter, pubber og restauranter med mad, der vil blive værdsat af både børn og dem, som foretrækker en mere fornem menu. Udover de mange kilometer pister, så findes der i byen også en bredt udvalg af aktiviteter. I byen er der et stort indkøbscenter, biograf, bowling, tennisbaner og en swimmingpool, hvor du også kan nyde godt af stedets sauna og dampbad.

  Skiferie til Val Thorens med Sunweb - Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Val Thorens. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, så har vi den helt rigtige skiferie til dig. Når du booker skiture til Alperne med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Kort Val Thorens

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52169 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52169 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52169 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=52338

  14 indkvarteringer i Val Thorens

  Vis alle ledige indkvarteringer i Val Thorens

  Val Thorens

  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel