Résidence Odalys Le Rond Point des Pistes

  tilbage

  Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Résidence Odalys Le Rond Point des Pistes

  Résidence Odalys Le Rond Point des Pistes er et dejligt feriekompleks beliggende i gågaden i Tignes Val Claret. Her befinder du dig mellem en bred vifte af barer og restauranter, og du er samtidig kun 50 meter fra skiliften. De komfortable lejligheder i Résidence Odalys Le Rond Point des Pistes  er derfor et godt udgangspunkt, både når du vil stå på ski, og når du vil nyde byens tilbud.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 50 meter
  • Afstand til lufthavn Geneve: ca. 200 kilometer: Lyon: ca. 200,0 kilometer
  • Afstand til togstation Gare de Bourg Saint Maurice: ca. 32 kilometer
  • Afstand til busstoppested ca. 50 meter

  Læs mere

  • 50m fra skiliften
  • Med bus eller bil eller fly
  • I centrum af Val Claret

  Faciliteter

  • Reception (åbent: lørdag fra 08:00 til 12:00 og fra 14:00 til 20:00, åbent: torsdag og fredag fra kl. 09:00 til 12:00 og fra 16:00 til 19:00, åbent: søndag til og med tirsdag fra kl. 09:00 til 12:00 og fra 16:00 til 19:00, lukket onsdag)
  • Parkeringsgarage ca. 400 meter
  • Parkeringsplads
  • Trådløs internet internethjørne (gratis)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Ingen forplejning

  Prisen for halvpension er 35€ pr. person pr. dag, og prisen for kun aftensmad er på 24€ pr. person pr. dag. For børn i alderen 4-8 år gælder der en rabat på voksenprisen på ca. 17€ pr. barn pr. dag for halvpension og 13€ pr. barn pr. dag for aftensmaden. For børn i alderen 9-12 år gælder der en rabat på voksenprisen på ca. 10€ for halvpension pr. barn pr. dag og 8€ pr. barn pr. dag for aftensmaden.

  Bor du på Residence Odalys du Val Claret over julen, gælder der et ekstra tillægsgebyr for aftensmaden på 22€ pr. person. For børn fra 4-8 år gælder der en rabat på voksenprisen på ca. 11,50€ pr. barn. For børn på 9-12 år gælder der en rabat på voksenprisen på ca. 9€ pr. barn. Hvis du bor på Residence Odalys du Val Claret over nytåret, gælder der et tillægsgebyr på 35,20€ pr. person. For børn fra 4-8 år gælder der en rabat på voksenprisen på ca. 18€ pr. barn. For børn på 9-12 år gælder der en rabat på voksenprisen på ca. 14€ pr. barn. Dermed er dit ophold inklusive en obligatorisk jule- eller nytårsmiddag. Måltiderne for halvpensionen og middagen serveres i Restaurant Alpina, der er beliggende på ejendommen.

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52181

  Skiområdet: Tignes - Val d'Isère

  Højde

  3450m
  1550m

  Piste

  28km

  72km

  147km

  53km

  Lifte

  Treinen 4
  Cabine 0
  Gondel 8
  Stoeltjeslift 39
  Sleeplift 28

  Gletscher

  2

  Langrend

  20km

  Funpark

  2

  Skiferie til Tignes - Val d'Isère - Store højdeforskelle og perfekt til den øvede skiløber

  Tignes - Val d'Isère er navnet på det berømte skiområde, som er et af de bedste i Europa. Området dækker over; Tignes og Val d'Isère, beliggende i Frankrig. Området er meget stort med hele 298 kilometer pister, og har usædvanligt store højdeforskelle fra laveste punkt på 1550 meter til højeste punkt på hele 3456 meter. Øvede skiløbere vil blive imponeret over de mange sorte pister og off-piste muligheder. For begyndere og dem der holder af mere afslappende ture kan nyde ferien på de lange og brede blå pister. Desuden er der altid høj snesikkerhed i dette område.

  Skiferie til Tignes - Val d'Isère - Sorte pister og off piste

  'La Face' på Roche de Bellevarde er en sort piste, der starter på bjergtoppen (2827 meter) og slutter en kilometer lavere i Val d'Isere. 'Le SPOT' er stedet for freeriders: et upræpareret område nær Tignes, der er tilgængelige med stoleliften Col des Ves. Freestylers kan more sig på to boardercrosses, to halfpipes og i to fun-parker.

  Skiferie til Tignes - Val d'Isère - De to gletsjere

  I Tignes - Val d'Isère er der hele to gletsjere, hvilket gør at det er muligt at stå på ski her 10 måneder om året. Også om vinteren er gletsjerne værd at besøge. Der er sjældent lang ventetid ved skiliften, da lift-systemet er moderne og velgennemtænkt. Der er en hel del stolelifte med vindskærme, gondoler og kabeltog, der hurtigt bringer dig et godt stykke op ad bjerget.

  Skiferie til Tignes - Val d'Isère – Liftkort typer

  Gæster der bor i Tignes kan vælge mellem to liftkort: Super Tignes liftkort til Tignes skiområde eller et liftkort for hele Tignes - Val d'Isère skiområdet. I lavsæsonen kan der ikke købes Tignes - Val d'Isère liftkort, da det sommetider kun er gletsjer området, som er åbent. Når du bor i Val d'Isere, så har du liftkort til Tignes - Val d'Isère området inkluderet i din rejsepris, som du har betalt hjemmefra.

  Skiferie til Tignes - Val d'Isère med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skirejser til Tignes - Val d'Isère. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, har vi noget at tilbyde dig. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Tignes - Val d'Isère

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52181
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=104632 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel