Résidence Le Rond Point des Pistes - Ekstra køb

  tilbage

  Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Résidence Le Rond Point des Pistes - Ekstra køb

  Résidence Odalys Le Rond Point des Pistes er et dejligt feriekompleks beliggende i gågaden i Tignes Val Claret. Her befinder du dig mellem en bred vifte af barer og restauranter, og du er samtidig kun 50 meter fra skiliften. De komfortable lejligheder i Résidence Odalys Le Rond Point des Pistes  er derfor et godt udgangspunkt, både når du vil stå på ski, og når du vil nyde byens tilbud.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 50 meter
  • Afstand til lufthavn Geneve: ca. 200 kilometer: Lyon: ca. 200,0 kilometer
  • Afstand til togstation Gare de Bourg Saint Maurice: ca. 32 kilometer
  • Afstand til busstoppested ca. 50 meter

  Læs mere

  • 50m fra skiliften
  • I centrum af Val Claret

  Faciliteter

  • Reception
  • Parkeringsgarage ca. 400 meter
  • Parkeringsplads
  • Trådløs internet internethjørne (gratis)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Ingen forplejning

  /frankrig/tignes-val_disere/tignes/residence_le_rond_point_des_pistes-ekstra_kob.htm#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52181

  Skiområdet: Tignes - Val d'Isère

  Højde

  3450m
  1550m

  Piste

  28km

  72km

  147km

  53km

  Lifte

  Treinen 4
  Cabine 0
  Gondel 8
  Stoeltjeslift 39
  Sleeplift 28

  Gletscher

  2

  Langrend

  20km

  Funpark

  2

  Skiferie til Tignes - Val d'Isère - Store højdeforskelle og perfekt til den øvede skiløber

  Tignes - Val d'Isère er navnet på det berømte skiområde, som er et af de bedste i Europa. Området dækker over; Tignes og Val d'Isère, beliggende i Frankrig. Området er meget stort med hele 298 kilometer pister, og har usædvanligt store højdeforskelle fra laveste punkt på 1550 meter til højeste punkt på hele 3456 meter. Øvede skiløbere vil blive imponeret over de mange sorte pister og off-piste muligheder. For begyndere og dem der holder af mere afslappende ture kan nyde ferien på de lange og brede blå pister. Desuden er der altid høj snesikkerhed i dette område.

  Skiferie til Tignes - Val d'Isère - Sorte pister og off piste

  'La Face' på Roche de Bellevarde er en sort piste, der starter på bjergtoppen (2827 meter) og slutter en kilometer lavere i Val d'Isere. 'Le SPOT' er stedet for freeriders: et upræpareret område nær Tignes, der er tilgængelige med stoleliften Col des Ves. Freestylers kan more sig på to boardercrosses, to halfpipes og i to fun-parker.

  Skiferie til Tignes - Val d'Isère - De to gletsjere

  I Tignes - Val d'Isère er der hele to gletsjere, hvilket gør at det er muligt at stå på ski her 10 måneder om året. Også om vinteren er gletsjerne værd at besøge. Der er sjældent lang ventetid ved skiliften, da lift-systemet er moderne og velgennemtænkt. Der er en hel del stolelifte med vindskærme, gondoler og kabeltog, der hurtigt bringer dig et godt stykke op ad bjerget.

  Skiferie til Tignes - Val d'Isère – Liftkort typer

  Gæster der bor i Tignes kan vælge mellem to liftkort: Super Tignes liftkort til Tignes skiområde eller et liftkort for hele Tignes - Val d'Isère skiområdet. I lavsæsonen kan der ikke købes Tignes - Val d'Isère liftkort, da det sommetider kun er gletsjer området, som er åbent. Når du bor i Val d'Isere, så har du liftkort til Tignes - Val d'Isère området inkluderet i din rejsepris, som du har betalt hjemmefra.

  Skiferie til Tignes - Val d'Isère med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skirejser til Tignes - Val d'Isère. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, har vi noget at tilbyde dig. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Tignes - Val d'Isère

  /frankrig/tignes-val_disere/tignes/residence_le_rond_point_des_pistes-ekstra_kob.htm#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52181
  /frankrig/tignes-val_disere/tignes/residence_le_rond_point_des_pistes-ekstra_kob.htm#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=146934 /frankrig/tignes-val_disere/tignes/residence_le_rond_point_des_pistes-ekstra_kob.htm#!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel