Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Club MMV Les Brévières

  Hotel Club MMV Les Brévières er det perfekte sted i Tignes for dem, der vil nyde en skiferie med familien. Dette hyggelige familiehotel ligger i centrum af distriktet med samme navn Les Brévières og med pisterne et stenkast væk fra hotellet.

  Værelserne er pænt indrettet og for dem, der kan lide børnene i nærheden, men også ønsker noget privatliv, er der værelser med en forbindelsesdør. Værelserne kan rumme op til 4 personer. På Hotel Club MMV Les Brévières er der underholdning for både store og små. Familiens yngste kan have det sjovt i børneklubben, mens du nyder en skønhedsbehandling i det dejlige wellnesscenter eller en drink i baren.

  Dit ophold på Hotel Club MMV Les Brévières er med All Inclusive, hvor alt mad og drikke er betalt hjemmefra. Hotellet anbefales til familier, der ønsker en dejlig All Inclusive skiferie.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I centrum
  • Afstand til skipiste ca. 200 meter
  • Afstand til skilift ca. 150 meter

  Læs mere

  • 150 m til lift
  • Familievenligt
  • Wellness
  • Værelser med plads til 4
  • Med bus eller bil eller fly
  • All Inclusive
  • Tæt på centrum

  Faciliteter

  • Klasse: komfort
  • Reception (åbent lørdag fra kl. 07:00 til 22:00)
  • Elevator
  • Ingen safetybox

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  All Inclusive

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52181

  Skiområdet: Tignes - Val d'Isère

  Højde

  3450m
  1550m

  Piste

  28km

  72km

  147km

  53km

  Lifte

  Treinen 4
  Cabine 0
  Gondel 8
  Stoeltjeslift 39
  Sleeplift 28

  Gletscher

  2

  Langrend

  20km

  Funpark

  2

  Skiferie til Tignes - Val d'Isère - Store højdeforskelle og perfekt til den øvede skiløber

  Tignes - Val d'Isère er navnet på det berømte skiområde, som er et af de bedste i Europa. Området dækker over; Tignes og Val d'Isère, beliggende i Frankrig. Området er meget stort med hele 298 kilometer pister, og har usædvanligt store højdeforskelle fra laveste punkt på 1550 meter til højeste punkt på hele 3456 meter. Øvede skiløbere vil blive imponeret over de mange sorte pister og off-piste muligheder. For begyndere og dem der holder af mere afslappende ture kan nyde ferien på de lange og brede blå pister. Desuden er der altid høj snesikkerhed i dette område.

  Skiferie til Tignes - Val d'Isère - Sorte pister og off piste

  'La Face' på Roche de Bellevarde er en sort piste, der starter på bjergtoppen (2827 meter) og slutter en kilometer lavere i Val d'Isere. 'Le SPOT' er stedet for freeriders: et upræpareret område nær Tignes, der er tilgængelige med stoleliften Col des Ves. Freestylers kan more sig på to boardercrosses, to halfpipes og i to fun-parker.

  Skiferie til Tignes - Val d'Isère - De to gletsjere

  I Tignes - Val d'Isère er der hele to gletsjere, hvilket gør at det er muligt at stå på ski her 10 måneder om året. Også om vinteren er gletsjerne værd at besøge. Der er sjældent lang ventetid ved skiliften, da lift-systemet er moderne og velgennemtænkt. Der er en hel del stolelifte med vindskærme, gondoler og kabeltog, der hurtigt bringer dig et godt stykke op ad bjerget.

  Skiferie til Tignes - Val d'Isère – Liftkort typer

  Gæster der bor i Tignes kan vælge mellem to liftkort: Super Tignes liftkort til Tignes skiområde eller et liftkort for hele Tignes - Val d'Isère skiområdet. I lavsæsonen kan der ikke købes Tignes - Val d'Isère liftkort, da det sommetider kun er gletsjer området, som er åbent. Når du bor i Val d'Isere, så har du liftkort til Tignes - Val d'Isère området inkluderet i din rejsepris, som du har betalt hjemmefra.

  Skiferie til Tignes - Val d'Isère med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skirejser til Tignes - Val d'Isère. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, har vi noget at tilbyde dig. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Tignes - Val d'Isère

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52181
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=187772 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel