Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Club Les Brévières

  Dette er et udmærket familiehotel beliggende i centrum af Les Brévières, en landsby nær Tignes. Du vil kunne tilbringe en dejlig ferie her, fordi alt er i nærheden. Skipsten ligger lige uden for døren og det hyggelige centrum ligger inden for gåafstand. Der er mange forskellige faciliteter og derfor er der altid noget at foretage sig, både hvis du søger underholdning og hvis du vil slappe af. Om aftenen kan du slappe af i sauna, jacuzzi eller i det tyrkiske dampbad. Du bor her med helpension, så du behøver ikke at tænke over madlavning, mens du morer dig i snelandskabet.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I centrum
  • Afstand til skipiste ca. 200 meter
  • Afstand til skilift ca. 150 meter

  Læs mere

  • Helpension
  • Familiehotel
  • Også tilstødende værelser
  • Med bil eller fly
  • Tæt på centrum

  Faciliteter

  • Klasse: komfort
  • Reception (åbent lørdag fra kl. 07:00 til 22:00)
  • Elevator
  • Ingen safetybox

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Helpension

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52181

  Skiområdet: Tignes - Val d'Isère

  Højde

  3450m
  1550m

  Piste

  28km

  72km

  147km

  53km

  Lifte

  Treinen 4
  Cabine 0
  Gondel 8
  Stoeltjeslift 39
  Sleeplift 28

  Gletscher

  2

  Langrend

  20km

  Funpark

  2

  Store højdeforskelle - perfekt til den øvede skiløber
  Tignes - Val d'Isère er paraplynavnet på det berømte skisportsområde ved Tignes og Val d'Isère. Området er meget stort og har usædvanligt store højdeforskelle. Øvede skiløbere vil blive imponeret over de mange sorte pister og off-piste muligheder. Begyndere og dem der holder af mere afslappende ture kan nyde ferien på de lange og brede blå pister. Der er altid høj snesikkerhed. Tignes - Val d'Isère er ét af de bedste vintersportsområder i Europa.

  Sorte pister og off piste
  'La Face' på Roche de Bellevarde er en sort piste, der starter på bjergtoppen (2827 m) og slutter en kilometer lavere i Val d'Isere. 'Le SPOT' er stedet for freeriders: et upræpareret område nær Tignes, der er tilgængelige med stoleliften Col des Ves. Freestylers kan more sig på 2 boardercrosses, 2 halfpipes og i 2 sneparker.

  De to gletsjere
  I Tignes - Val d'Isère er der to gletsjere, hvilket gør at det er muligt at stå på ski her 10 måneder om året. Også om vinteren er gletsjerne værd at besøge. Der er sjældent lang ventetid ved skiliften. Lift-systemet er moderne og velgennemtænkt. Der er en hel del stolelifte med vindskærme, gondoler og kabeltog, der hurtigt bringer dig et godt stykke op ad bjerget.

  Gæster der bor i Tignes kan vælge mellem to liftkort: Super Tignes liftkort til Tignes skiområde eller et liftkort for hele Tignes - Val d'Isère skiområdet. I lavsæson kan der ikke købes Tignes - Val d'Isère liftkort, da sommetider kun Gletscher skiområdet fungerer. Når du bor i Val d'Isere har du liftkort Tignes - Val d'Isère  inklusiv i din rejse pris.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Tignes - Val d'Isère

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52181
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=144653 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel