Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Club Belambra Le Diva

  7,9

  Det komfortable og indbydende Hotel Club Belambra Le Diva ligger midt i Val Claret, og pisten finder du bogstaveligt talt lige rundt om hjørnet. Her bor du i pæne værelser og har adgang til gode faciliteter. Hotellets terrasse indbyder til at slappe af og nyde solen i eftermiddagstimerne. Vil du brænde noget mere energi af, har du mulighed for at benytte hotellets fitness-faciliteter, evt. efterfulgt af et besøg i saunaen. Din ferie på Hotel Club Belambra Le Diva er med halvpension, som nydes i hotellets restaurant. Sunweb anbefaler Hotel Club Belambra Le Diva til alle, som ønsker at bo komfortabelt og centralt under ferien i Tignes.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 50 meter, het centrum van Val Claret: ca. 300 meter
  • Afstand til skipiste ca. 50 meter
  • Afstand til skilift ca. 50 meter
  • Afstand til skiskole ca. 100 meter

  Læs mere

  • I midten af Val Claret
  • Sauna og fitness
  • Tæt ved pisten
  • Kids Club i skoleferierne
  • Tæt på centrum
  • Stor early booking rabat!

  Faciliteter

  • Reception (er åben 24 timer i døgnet)
  • Elevator (antal: 2)
  • Safetybox (i receptionen)
  • Parkeringsplads

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Drikkevarer er ikke inkluderet.

  HELPENSION

   8 dage 27.11 - 16.04 1004,85,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52181

   Skiområdet: Tignes - Val d'Isère

   Højde

   3450m
   1550m

   Piste

   28km

   72km

   147km

   53km

   Lifte

   Treinen 4
   Cabine 0
   Gondel 8
   Stoeltjeslift 39
   Sleeplift 28

   Gletscher

   2

   Langrend

   20km

   Funpark

   2

   Skiferie til Tignes - Val d'Isère - Store højdeforskelle og perfekt til den øvede skiløber

   Tignes - Val d'Isère er navnet på det berømte skiområde, som er et af de bedste i Europa. Området dækker over; Tignes og Val d'Isère, beliggende i Frankrig. Området er meget stort med hele 298 kilometer pister, og har usædvanligt store højdeforskelle fra laveste punkt på 1550 meter til højeste punkt på hele 3456 meter. Øvede skiløbere vil blive imponeret over de mange sorte pister og off-piste muligheder. For begyndere og dem der holder af mere afslappende ture kan nyde ferien på de lange og brede blå pister. Desuden er der altid høj snesikkerhed i dette område.

   Skiferie til Tignes - Val d'Isère - Sorte pister og off piste

   'La Face' på Roche de Bellevarde er en sort piste, der starter på bjergtoppen (2827 meter) og slutter en kilometer lavere i Val d'Isere. 'Le SPOT' er stedet for freeriders: et upræpareret område nær Tignes, der er tilgængelige med stoleliften Col des Ves. Freestylers kan more sig på to boardercrosses, to halfpipes og i to fun-parker.

   Skiferie til Tignes - Val d'Isère - De to gletsjere

   I Tignes - Val d'Isère er der hele to gletsjere, hvilket gør at det er muligt at stå på ski her 10 måneder om året. Også om vinteren er gletsjerne værd at besøge. Der er sjældent lang ventetid ved skiliften, da lift-systemet er moderne og velgennemtænkt. Der er en hel del stolelifte med vindskærme, gondoler og kabeltog, der hurtigt bringer dig et godt stykke op ad bjerget.

   Skiferie til Tignes - Val d'Isère – Liftkort typer

   Gæster der bor i Tignes kan vælge mellem to liftkort: Super Tignes liftkort til Tignes skiområde eller et liftkort for hele Tignes - Val d'Isère skiområdet. I lavsæsonen kan der ikke købes Tignes - Val d'Isère liftkort, da det sommetider kun er gletsjer området, som er åbent. Når du bor i Val d'Isere, så har du liftkort til Tignes - Val d'Isère området inkluderet i din rejsepris, som du har betalt hjemmefra.

   Skiferie til Tignes - Val d'Isère med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

   Sunweb har et stort udvalg af skirejser til Tignes - Val d'Isère. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, har vi noget at tilbyde dig. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

   Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

   Læs mere om Tignes - Val d'Isère

   #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52181
   #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=106517 #!


   Antal deltagere

   Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

   Voksne Ældre end 17
   Børn 2 år til 16 år gammel
   Babyer 0 år til 1 år gammel