Skiferie uden ventetid

  Skiferie til Serre Chevalier Vallée

  Skiområdet: Serre Chevalier Vallée

  tilbage

  Piste

  32km

  80km

  84km

  54km

  250km Total

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 6
  Stoeltjeslift 20
  Sleeplift 28

  Højde

  2800m
  1200m

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  35km

  Funpark

  4

  I denne region bookede

  Alenerejsende
  0%
  Unge par
  0%
  Ældre par
  0%
  Familier med små børn
  10%
  Familier med større børn
  10%
  Vennegrupper
  40%
  Øvrige grupper
  40%

  Skiferie i Serre Chevalier Vallée

  Skiferie til Serre Chevalier Vallée – Effektivt liftsystem og lange nedkørsler

  Skiområdet, Serre Chevalier Vallée, beliggende i de franske Alper, er blevet mere og mere kendt i de senere år, og vi kan godt forstå hvorfor! Det er et af de største skiområder i Frankrig med sine 250 kilometer pister og 65 lifter. Du kan ofte nyde disse mange pistekilometer i solen med områdets hele 300 solskinsdage årligt. Dertil er der blevet investeret i snekanoner, så hele 80 kilometer af pisterne er dækket af snekanoner til at sikre at selv de lavere beliggende pister er beklædt med et godt lag sne over hele sæsonen. Liftsystemet består her af mange større og nyere skilifter, som sikrer at du hurtigt og nemt kan blive transporteret fra dalen til toppen samt rundt i området. Herfra kan du udforske det store skiområde i en højde af hele 2659 meter og opleve lange uafbrudte nedkørsler, som går fra de sneklædte bjergtoppe, løber ned gennem spændende skovstykker og ender i den store dal. I dalen finder du byerne; Briancon, Chantemerle, Villeneuve, Le Monetier Les Bains.

  Området er velegnet for både nybegynderen og de garvede skiløbere samt snowboadere. Særligt for nybegynderen er Chantemerle og Villeneuves velegnede pister at tage de første sving på.

  Skiferie til Serre Chevalier Vallée – Off-piste og fun-park aktiviteter

  Området byder på tilstrækkelige off-piste for de mere erfarne skiløbere samt snowboardere. Dertil finder du her hele fire fun-parker, som er egnet for både skiløbere og snowboardere uanset alder og niveau. Desuden tilbyder deres fun-park hold ’Chevalier Snow Part team’ på freestyle og cross kurser, som du kan læse mere om her.

  Skiferie til Serre Chevalier Vallée – Langrend og fakkeltur

  Søger du lidt andre aktiviteter end dem, som du finder på pisterne, så har Le Grand Serre Chevalier Vallée også masser af tilbyde her. Du finder i dalen et udmærket langrendsområde, og dertil er der omkring 35 kilometer vandreruter. Cirka to gange om ugen bliver der arrangeret en fakkeltur og der findes også tilstrækkelige bobslædebaner.

  Skiferie til Serre Chevalier Vallée - Chantemerle

  Med Sunweb har du mulighed for at holde din skiferie i Chantemerle, som er en charmerende by, centralt placeret i skiområdet. Byen er en traditionel fransk Alpe by med gode shopping muligheder, små hyggelige restauranter og mulighed for festlig afterski på bl.a. baren, Le Grotte du Yeti.

  Dette er en by, hvor det primære fokus ligger på skiløbet og den fysiske udfoldelse med glimrende træningsfaciliteter og mulighed for forskellige aktiviteter i sneen.

  Skiferie til Serre Chevalier Vallée med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et begrænset, men fint udvalg af skiferier til Serre Chevalier Vallée. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, har vi noget at tilbyde dig. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Kort Serre Chevalier Vallée

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52327 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52327 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52327 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

  0 indkvarteringer i Serre Chevalier Vallée

  Vis alle ledige indkvarteringer i Serre Chevalier Vallée

  I Serre Chevalier Vallée ligger 3 byer

  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel