Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Chalet Honoré

  Chalet Honoré er en meget rummelig og luksuriøs hytte. Kombinationen af traditionelle og moderne elementer giver hytten en masse charme. Chalet Honoré ligger i Peisey, en traditionel hyggelig landsby nær Vallandry. Hytten er centralt beliggende med pisterne og den nærmeste lift inden for gåafstand. Chalet’en er moderne indrettet, har et fuldt udstyret køkken og en opholdsstue som danner rammen om en hyggelig aften. Er kræfterne brugt op efter en lang dag på ski, kan du slappe af foran den hyggelige pejs eller få varmen i den private sauna. Hytten kan rumme op til 15 personer, der er 7 soveværelser og 7 badeværelser. Vi anbefaler Chalet Honoré til større grupper, som søger en stor indkvartering, med godt skiløb inden for gåafstand.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 300 meter
  • Afstand til skipiste ca. 450 meter
  • Afstand til skilift ca. 450 meter
  • Afstand til nærmeste butikker ca. 300 meter

  Læs mere

  • Rummelig Chalet
  • Privat Sauna
  • Gåafstand til Centrum, lift og pist

  Faciliteter

  • Parkeringsplads
  • Trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)
  • Depositum (betales kontant)
  • Slutrengøring

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Overnatning

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52335

  Skiområdet: Paradiski

  Højde

  3250m
  1250m

  Piste

  89km

  166km

  162km

  8km

  Lifte

  Treinen 1
  Cabine 4
  Gondel 16
  Stoeltjeslift 58
  Sleeplift 43

  Gletscher

  2

  Langrend

  199km

  Funpark

  3

  Endeløse pister
  Det store varierede skiområde Paradiski består af Les Arcs, Peisey-Vallandry, La Plagne og Champagny og Vanoise og samlet er der 426 km pister. Disse områder igen forbundet af Vanoise Express. Denne kabellift har en længde på 2 km og kan bringe op til 200 mennesker fra den ene side til den anden på bare 4 minutter.

  På grund af skiområdets enorme størrelse og de store højdeforskelle (1250-3250 meter) er Paradiski særdeles attraktivt for både begyndere og øvede skiløbere og snowboardere. For snowboardere er der 4 snowboardparker og 4 crossbaner. Der bliver organiseret en boardercross konkurrence hver uge. Også for langrend er der rigeligt med muligheder, der er nemlig ca. 150 kilometer løjper spredt over hele skiområdet.

  Skiferie for alle i Paradiski
  Mulighederne i Paradiski er uendelige. Dette gælder ikke kun for pisterne (fra nemme til meget udfordrende), men også for feriemålene. Der er feriemål for de unge, som Les Arcs og La Plagne, og de mere roligere feriemål som Mont Albert og Peisey-VALLANDRY, der er mere egnede for familier. Med to toppe på over 3000 meter er snesikkerheden garanteret.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Paradiski

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52335
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=107699 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel