Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Aparthotel Odalys Eden

  Odalys Eden er et smagfuldt og indbydende hotel beliggende i det skønne og aktive Arc 1800 område. Hotellet ligger direkte på pisten og ca. 250 meter fra den nærmeste lift, så om morgen skal du bare træde direkte ned i dine bindinger og så er du ellers klar til at starte en skøn og aktiv dag.

  Værelserne er stilrene og moderne og kan rumme fra 2 -og op til 6 personer, alle inkluderet soveværelse, badeværelse, samt morderne tekøkken. Alle værelserne er også indrettet med altan/terrasse, der bringer en fantastisk udsigt ud over det smukke område.

  Når skidagen er ved at være slut, kører du bare direkte til døren, hvor hotellets spa-område venter på dig. Her finder du blandt andet inden -og udendørs pool, jacuzzi, sauna og dampbad. 

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 750 meter
  • Afstand til skipiste ca. 0 meter
  • Lige ved skipisten
  • Afstand til skilift ca. 250 meter

  Læs mere

  • Ski in/ ski out
  • Opvarmet inden -og udendørs pool
  • Wellness faciliteter
  • Stilrene værelser
  • Med bil eller fly

  Faciliteter

  • Reception
  • Parkeringsgarage
  • Trådløs internet på værelset (gratis)
  • Turistskat

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Ingen forplejning

  /frankrig/paradiski/les_arcs/aparthotel_odalys_eden.htm#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52335

  Skiområdet: Paradiski

  Højde

  3250m
  1250m

  Piste

  89km

  166km

  162km

  8km

  Lifte

  Treinen 1
  Cabine 4
  Gondel 16
  Stoeltjeslift 58
  Sleeplift 43

  Gletscher

  2

  Langrend

  199km

  Funpark

  3

  Skiferie til Paradiski – Godt liftsystem

  At dette varierede skiområde har fået navnet "Paradiski" er ikke tilfældigt, da det virkelig er et skiparadis i Frankrig. Paradiski ligger i de franske Alper ikke langt fra den norditalienske grænse og har i alt 425 kilometer pister. Området består af de to områder, Les Arcs og La Plagne. Disse områder er forbundet via skiliften Vanoise Express. Denne lift tager dig og 199 andre medrejsende 2 kilometer til den anden side på bare fire minutter (dvs. transporterer cirka 2000 personer i timen).

  Skiferie til Paradiski – Fantastisk skiområde

  Takket være skiområdets store højdeforskel (1250-3417 meter over havets overflade) er skiferier til Paradiski meget attraktive for både begyndere og garvede skiløbere samt snowboardere. For snowboardere er der også to sjove parker og to tværgående baner. Desuden er der to bjergtoppe på over 3000 meter i højden, så du behøver ikke bekymre dig om snesikkerheden. Sidst, men ikke mindst, så er der for langrendsløbere i alt 130 kilometer langrendspister spredt over hele skiområdet.

  Skiferie til Paradiski – En bredt udvalg af skidestinationer

  Skiområdet Paradiski består af mange forskellige skidestinationer, som alle har noget forskelligt at byde på, så her finder du noget for et hvert behov.

  La Plangne består af otte landsbyer, der ligger op af bjerget. Den by, som har det største udvalg af restauranter og butikker, er Belle Plagne. Det er også her, at de fleste turister vælger at tage til. Pisten Aime 2000 er den højest beliggende i dette område, og alle beboere her har direkte forbindelse til den. Plagne Montalbert er en hyggelig landsby beliggende i 1300 meters højde, som normalt er meget værdsat af familier med børn.

  Les Coches er et moderne skisportssted med en fantastisk udsigt over Mont Blanc (Frankrigs højeste bjerg). Byen ligger midtvejs mellem de større skiområder i La Plagne og Les Arcs, som du kan komme til både hurtigt og nemt.

  Les Arcs består også af flere landsbyer kaldet Arc efterfulgt af byens beliggenhed angivet i meters højde. Den luksuriøse landsby Arc 1950 og den største landsby Arc 1800 er de livligste af de fire Arc landsbyer. Arc 2000 har et mindre udvalg af aktiviteter i henhold til underholdning, men ligger nærmest skiliften. Sidst, men ikke mindst, er der landsbyen Arc 1600, som er den mest familievenlige by.

  Bourg Saint Maurice ligger ikke langt fra Arc 1600, som er forbundet via skiliften. I denne smukke traditionelle landsby kan du nyde god fransk mad og beundre det imponerende lokale håndværk, der sælges i de små butikker rundt omkring i byen. Dertil har du mulighed for prøve paraglidning eller gå med snesko igennem den smukke omkringliggende natur.

  Skiferie til Paradiski med Sunweb - Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skirejser til Paradiski. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, har Sunweb den rigtige skiferie til dig. Ferieboligerne består hovedsageligt af hoteller og lejligheder, men vi har også et godt udvalg af hytter. Når du bestiller en skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen.

  Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

  Læs mere om Paradiski

  /frankrig/paradiski/les_arcs/aparthotel_odalys_eden.htm#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52335
  /frankrig/paradiski/les_arcs/aparthotel_odalys_eden.htm#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6151445 /frankrig/paradiski/les_arcs/aparthotel_odalys_eden.htm#!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel