Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Aparthotel Odalys Eden

  Odalys Eden er et smagfuldt og indbydende hotel beliggende i det skønne og aktive Arc 1800 område. Hotellet ligger direkte på pisten og ca. 250 meter fra den nærmeste lift, så om morgen skal du bare træde direkte ned i dine bindinger og så er du ellers klar til at starte en skøn og aktiv dag.

  Værelserne er stilrene og moderne og kan rumme fra 2 -og op til 6 personer, alle inkluderet soveværelse, badeværelse, samt morderne tekøkken. Alle værelserne er også indrettet med altan/terrasse, der bringer en fantastisk udsigt ud over det smukke område.

  Når skidagen er ved at være slut, kører du bare direkte til døren, hvor hotellets spa-område venter på dig. Her finder du blandt andet inden -og udendørs pool, jacuzzi, sauna og dampbad. 

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 750 meter
  • Afstand til skipiste ca. 0 meter
  • Lige ved skipisten
  • Afstand til skilift ca. 250 meter

  Læs mere

  • Ski in/ ski out
  • Opvarmet inden -og udendørs pool
  • Wellness faciliteter
  • Stilrene værelser

  Faciliteter

  • Reception
  • Parkeringsgarage
  • Trådløs internet på værelset (gratis)
  • Turistskat

  Flere faciliteter

  Liftkort

  [SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
  Klik her for at se mere!

  Forplejning

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52335

  Skiområdet: Paradiski

  Højde

  3250m
  1250m

  Piste

  89km

  166km

  162km

  8km

  Lifte

  Treinen 1
  Cabine 4
  Gondel 16
  Stoeltjeslift 58
  Sleeplift 43

  Gletscher

  2

  Langrend

  199km

  Funpark

  3

  Endeløse pister
  Det store varierede skiområde Paradiski består af Les Arcs, Peisey-Vallandry, La Plagne og Champagny og Vanoise og samlet er der 426 km pister. Disse områder igen forbundet af Vanoise Express. Denne kabellift har en længde på 2 km og kan bringe op til 200 mennesker fra den ene side til den anden på bare 4 minutter.

  På grund af skiområdets enorme størrelse og de store højdeforskelle (1250-3250 meter) er Paradiski særdeles attraktivt for både begyndere og øvede skiløbere og snowboardere. For snowboardere er der 4 snowboardparker og 4 crossbaner. Der bliver organiseret en boardercross konkurrence hver uge. Også for langrend er der rigeligt med muligheder, der er nemlig ca. 150 kilometer løjper spredt over hele skiområdet.

  Skiferie for alle i Paradiski
  Mulighederne i Paradiski er uendelige. Dette gælder ikke kun for pisterne (fra nemme til meget udfordrende), men også for feriemålene. Der er feriemål for de unge, som Les Arcs og La Plagne, og de mere roligere feriemål som Mont Albert og Peisey-VALLANDRY, der er mere egnede for familier. Med to toppe på over 3000 meter er snesikkerheden garanteret.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Paradiski

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52335
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6151445 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel