Résidence Odalys L'Orée des Pistes - Økonomi

  tilbage

  Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Résidence Odalys L'Orée des Pistes - Økonomi

  I en fantastisk beliggenhed, på toppen af ​​St. Sorlin d'Arves, ligger det smukke Résidence Odalys L'Orée des Pistes. Stedet er bygget i autentisk og charmerende chalet stil, og har en fremragende beliggenhed, lige ved skibakken. Perfekt for enhver skientusiast.

  Lejlighederne er fordelt på to bygninger og har en hyggelig indretning. Ekstra skønt er den hyggelige restaurant Le Baroque, til når der skal slappes af efter en lang dag på pisterne. Stedet er hollandsk drevet og byder bl.a. på hollandsk øl, der kan nydes både inde, og ude på den skønne terrasse med udsigt til løjperne.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 1000 meter
  • Afstand til skipiste ca. 0 meter
  • Afstand til skilift ca. 100 meter
  • Afstand til nærmeste (mini)supermarked ca. 150 meter

  Læs mere

  • Direkte på skibakken
  • God restaurant
  • Solterrasse
  • Oftest booket Les Sybelles

  Faciliteter

  • Reception
  • Parkeringsplads
  • Trådløs internet ved reception (gratis)
  • Depositum (betales kontant eller med kreditkort)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Ingen forplejning

  Det er muligt at tilkøbe halvpension. Måltiderne serveres i Restaurant Le Barock, som ligger ved Résidence Prestige L'Orée des Pistes Odalys. Morgenmaden serveres som buffet, og til aftensmad serveres kl. 19:00 - 20:30 en 3-retters menu.
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52337

  Skiområdet: Les Sybelles

  Højde

  2620m
  1100m

  Piste

  19km

  191km

  71km

  29km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 28
  Sleeplift 38

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  33km

  Funpark

  1

  Skiferie til Les Sybelles – Populært skiområde

  Skiferier til Les Sybelles bliver mere og mere populært blandt skandinaverne, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Dette fantastiske skiområde er det fjerde største i Frankrig og ligger mellem Alpe d'Huez i vest og Galibier Thabor i øst. Med sine 310 km pister tilbyder dette område mulighed for varieret skiløb.

  Skiområdet består af landsbyerne Le Corbier, St. Jean d'Arves, Les Bottieres, La Toussuire, St. Sorlin d'Arves og St. Colomban des Villards. Dette store og varierede område har mange pister for begyndere, men tilbyder også et fint udbud for de erfarne skiløbere. Ønsker du at bevæge dig ud i off-piste området, anbefaler vi, at du har en bjergguide med.

  De mest udfordrende pister findes i skiområdet St. Sorlin d'Arves. For dem, der kan lide at lave skihop, findes der en god snowpark i både Le Corbier og La Toussuire.

  Skiferie til Les Sybelles – Familievenlige skidestinationer

  Midt i dette fantastiske skiområde beliggende i 1750 meters højde finder du den dejlige by Le Corbier. I byens bilfrie centrum er der masser af restauranter, der serverer lækker lokal mad. Her finder du både et godt udvalg af aktiviteter, men også en spa, hvor du kan få løsnet op i kroppen og komme helt ned i gear. Byen har desuden modtaget en pris for sin familievenlighed.

  Hvis du leder efter en skitur med indkvartering i lidt mindre og hyggelige hoteller, anbefales byen La Toussuire. Her kan du spille en omgang bowling om aftenen, og byen har generelt gode priser, hvilket gør det populært blandt familier.

  St. Jean d 'Arves er en bjerglandsby, hvis popularitet og variation konstant vokser. Her finder du masser af aktiviteter og underholdning, uanset om du rejser med familie eller venner. For dem, der ønsker at opleve den mere traditionelle side af de franske Alper, er den autentiske by St. Sorlin d'Arves det åbenlyse valg. Her kan du nyde en fantastisk udsigt over bjergene og smuk arkitektur lavet ud af træ og sten.

  Skiferie til Les Sybelles med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et godt udbud af skirejser til Les Sybelles. Vi har helt sikkert en indkvartering, der passer til dig og din familie, uanset om du vil bo billigt, luksuriøst eller bare til det bedste til prisen. Når du bestiller en skiferie til Les Sybelles hos Sunweb er liftkortet altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

  Læs mere om Les Sybelles

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52337
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=147005 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel