Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Anmeldelser

  [ACCO_INFO_LATEST_REVIEWS]

  Vi har modtaget 2 anmeldelser for Hotel Club Le Crêt. Disse er personlige anmeldelser fra gæster, som har rejst med Sunweb.

  To dage efter hjemkomst modtager vores gæster en e-mail, hvor de inviteres til at dele deres erfaringer med os. Vi udgiver kun kommentarer vedrørende indkvarteringen. Den gennemsnitlige vurdering af denne indkvartering er:

  8,3
  Værelset
  8,0
  Ferien generelt
  8,5
  Øvrige faciliteter
  8,4
  Pris/kvalitet
  8,4
  Beliggenhed
  7,9
  Rengøring
  8,2
  Personale
  8,6
  Egnet til børn
  9,4
  1. Af:
   Anonym
   Rejseperiode:
   februar 2022
   Medrejsende:
   Familiie med småbørn
   2,5
   Beliggenhed
   6,0
   Egnet til børn
   4,0
   Ferien generelt
   2,0
   Personale
   1,0
   Pris/kvalitet
   1,0
   Rengøring
   1,0
   Værelset
   3,0
   Øvrige faciliteter
   2,0
   Dette hotel/ “resort” når knap de 2 stjerner. Slidt og urent mange steder. Chefen i restauranten er ikke er spor imødekommende, man får et bord og skal sidde der morgen og aften hele ugen. ( der er stor forskel på hvor der er hyggeligt. (De kunne jo bare som andre hoteller lade folk selv finde et bord, så ville det jo være ligeligt fordelt. men næh nej, de ville hellere dække op til aftensmaden med vinglas kl 8 om morgenen, så der ikke kunne være 2 seatings ved samme bord.) Maden om morgenen er meget basic, (bl.a masser af plasticpakker med bl.a syltetøj og nutella til brødet.) Aftensmaden er fin nok, det eneste højdepunkt. Men selve restauranten er ikke indbydende, men slidt og gammel. De fleste fællesområder er generelt meget slidte (bortset fra baren). Skiskabet er uden støvlevarmer. Håndklædevarmeren på værelset er så fuld af rust og meget lille til 4 personer med vådt tøj. Poolen slidt og med muggent træ og knækkede fliser. Der er oldgamle, brune fællestoiletter ved receptionen etc. Internettet virker ikke og selv ikke dét man kan betale ekstra for, virker det ikke. Vi betalte ekstra for opgradering til et superior-værelse, men blev mødt af slidte møbler, støv alle vegne og en gammel sok efterladt under sengen fra tidligere gæster.:( Det her hotel bruger ikke penge på vedligehold. Men de unge mennesker som arbejder der, er venlige. Det var den dyreste skiferie vi har været på, Østrig slår Frankrig med mange længder i forhold til kvalitet og service. I må virkelig have en god fortjeneste på uge 7-rejserne, for det her hotel må da være meget billigt normalt, ellers fatter jeg ikke det var så fyldt op. Rejser ALDRIG med jer igen. :-(
  2. Af:
   Thomas
   Rejseperiode:
   februar 2022
   Medrejsende:
   Familiie med småbørn
   8,2
   Beliggenhed
   8,0
   Egnet til børn
   8,0
   Ferien generelt
   8,0
   Personale
   10,0
   Pris/kvalitet
   8,0
   Rengøring
   8,0
   Værelset
   8,0
   Øvrige faciliteter
   8,0


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel