Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Club Le Crêt

  8,3

  Fra Hotel Club Le Crêt har du en pragtfuld udsigt over Morzines snedækkede bjergtinder. Med kun få minutters gang til skiliften ligger vintersporten direkte foran dig! Skilifterne giver dig adgang til Les Portes’ udstrakte skiområde med dens pragtfulde, brede pister. Der er kun få minutters gang til Morzines indtagende centrum. Nyd et måltid i en af de hyggelige restauranter eller mor dig til ud på de små timer i landsbyens fine beværtninger. Du kan naturligvis også vælge at spise på hotellet; vinen endda inkluderet under middagen! Hvis du ønsker en afslappet aften, så har du adgang til kompleksets wellnesscenter. Her kan du svømme nogle baner i den indendørs swimmingpool eller komme til dig selv i hamammen (tyrkisk bad). Elsker du desserter? Så er dette hotel virkeligt et must!! Kort sagt, Hotel Club Le Crêt er et perfekt valg for et komfortabelt ophold i det hyggelige vintersportsted Morzine!

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 800 meter
  • Afstand til lufthavn geneve: ca. 80 kilometer
  • Afstand til pengeautomat ca. 500 meter
  • Afstand til busstoppested til skilift ca. 10 meter ( skibus gratis mod forevisning af billet)

  Læs mere

  • Inklusiv skipas til hele Les Portes du Soleil
  • Stemningsfuldt hotel
  • God service
  • Gratis brug af swimmingpool
  • Med bil eller fly
  • Stor early booking rabat!

  Faciliteter

  • Klasse: komfort
  • Reception (åben fra kl. 08:00 - 22:00)
  • Elevator
  • Morgenmadssal

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Morgenmad og 3-retters aftensmad serveres som buffet. Halvpensionen starter med aftensmad på ankomstdagen og morgenmad på afrejsedagen.

  Restauranten er åben fra:
  kl. 7 - 9.45 (morgenmad)
  kl. 12 - 13.45 (frokost)
  Kl. 19 - 20.45 (aftensmad)

  Det er muligt at tilkøbe fuldpension. Ved tilkøb af fuldpension vil frokost blive serveret på Restaurant Chez Flo.

  HELPENSION

   7 dage 02.01 - 08.01 1130,70,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   8 dage 19.12 - 08.04 1130,50,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52162

   Skiområdet: Les Portes du Soleil

   Højde

   2460m
   930m

   Piste

   65km

   247km

   298km

   40km

   Lifte

   Treinen 0
   Cabine 3
   Gondel 10
   Stoeltjeslift 81
   Sleeplift 102

   Gletscher

   Ingen

   Langrend

   243km

   Funpark

   9

   Skiferie til Les Portes du Soleil - Skiløb i Frankrig og Schweiz

   Skiområdet Les Portes du Soleil består af ca. 650 km pister spredt over Frankrig og Schweiz. Her du finder i alt 209 slæbe- og stolelifte. Hvert år bliver skiområdet udvidet med nye moderne og hurtige stole- og kabinelifter. Selv i de travleste perioder vil der næsten aldrig være ventetid ved lifterne i Les Portes du Soleil. Skiområdet er udstrakt og liftsystemet fungerer godt.

   Skiferie til Les Portes du Soleil - Skiløb for alle

   Både for begyndere og øvede skiløbere byder skiområdet på enormt mange muligheder. For begyndere er der masser af gode blå pister og for de garvede er der den udfordrende og stejle nedkørsel La Mure (Væggen). Et specielt godt tilbud for de garvede skiløbere er off-piste med en lejet guide. Den længste nedkørsel er en rød piste på 7 km, som ligger i den schweiziske del af Les Portes du Soleil. I Les Portes du Soleil har de lavet diverse ruter for skiløbere på forskellige niveauer. På grund af de mange forskellige ruter er det nemt at komme rundt og se en stor del af skiområdet.

   For snowboardere er der flere halfpipes og sneparker i området. Les Portes du Soleil er et endeløst område at tage på ture i og du vil helt sikkert få nogle fantastiske oplevelser. Les Portes du Soleil ligger så højt at snesikkerheden er i top. Derudover anvendes der også kunstig sne så du kan udøve vintersport på de hvide pister hele sæsonen.

   Skiferie til Les Portes du Soleil – Populære skidestinationer

   Den største skidestination i dette fantastiske skiområde er Morzine, som er en familievenligt skidestination, hvor du finder et godt udvalg af aktiviteter i byen. Skulle du få lyst til at bruge lidt tid væk fra pisterne, så er der i byen gode shopping- og spamuligheder. Desuden har landsbyen, som én af de få i de franske Alper, bevaret sin traditionelle Svoyard-arkitektur.

   Ovenfor Morzine i en højde af 1800 meter, har du mulighed for at holde din skiferie i Avoriaz. Avoriaz er en hyggelig landsby med masser af aktiviteter. Hvis du er afsted med børn, men ønsker at udforske de stejlere pister, er der både en skiskole og børnepasning, hvor børnene kan øve deres skiløb eller lege med de andre børn. Fra Avioriaz kan du komme til Schweiz, enten via den stejle pist Le Mur eller via mindre stejle pister.

   Châtel er en by, der til trods for sin størrelse, har en hyggelig atmosfære. I landsbyens centrum finder du et godt udvalg af restauranter og pubber samt busser, der kører rundt til de forskellige kvarterer. Sidst men ikke mindst finder du de omtalte og hyggelige hytter, som er bygget i traditionel alpe-stil.

   Skiferie til Les Portes du Soleil – Altid inklusiv liftkort

   Sunweb har et godt udbud af skirejser til Les Portes du Soleil. Vi har helt sikkert en indkvartering, der passer til dig og din familie, uanset om du vil bo billigt, luksuriøst eller bare bedst til prisen. Når du bestiller en skiferie til Les Portes du Soleil hos Sunweb er liftkort altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

   Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

   Læs mere om Les Portes du Soleil

   #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52162
   #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=144999 #!


   Antal deltagere

   Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

   Voksne Ældre end 17
   Børn 2 år til 16 år gammel
   Babyer 0 år til 1 år gammel