Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Champs Fleuris

  Hotel Champs Fleuris er et charmerende hotel, beliggende i byen Morzine. Med direkte adgang til pisten og en kort gåtur til det attraktive centrum af Morzine har hotellet en god placering. Efter en lang dag i alperne, kan du roligt tage hjem på hotellet og slappe af i wellnesscentret. Her kan du nyde en omgang i saunaen eller tage en svømmetur i den opvarmet indendørs swimmingpool. Vi anbefaler Hotel Champs Fleuris til par, som søger ski in / ski out, luksuriøs indkvartering og godt skiområde.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 300 meter
  • Lige ved skipisten
  • Afstand til skilift ca. 50 meter

  Læs mere

  • God beliggenhed
  • Ski-in / ski out
  • Wellness
  • Med bil eller fly

  Faciliteter

  • Lobby
  • Morgenmadssal
  • Parkeringsgarage
  • Trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  /frankrig/les_portes_du_soleil/morzine/hotel_champs_fleuris.htm#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52162

  Skiområdet: Les Portes du Soleil

  Højde

  2460m
  930m

  Piste

  65km

  247km

  298km

  40km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 3
  Gondel 10
  Stoeltjeslift 81
  Sleeplift 102

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  243km

  Funpark

  9

  Les Portes du Soleil - skiløb i Frankrig og Schweiz
  Skiområdet Les Portes du Soleil består af ca. 650 km pister spredt over Frankrig og Schweiz. Der er 209 slæbe- og stolelifte. Hvert år bliver skiområdet udvidet med nye moderne og hurtige stole- og kabinelifte. Selv i de travleste perioder vil der næsten aldrig være ventetid ved liftene i Les Portes du Soleil. Skiområdet er meget udstrakt og liftsystemet fungerer perfekt.

  Les Portes du Soleil byder på skiløb til alle
  Både for begyndere og øvede skiløbere byder skiområdet på enormt mange muligheder. For begyndere er der masser af gode blå pister og for rigtige pistefræsere er der den udfordrende super stejle nedkørsel La Mure (Væggen). Den længste nedkørsel er en rød piste på 7 km, som ligger i den schweiziske del af Les Portes du Soleil. I Les Portes du Soleil har de lavet diverse ruter for skiløbere på forskellige niveauer. På grund af de mange forskellige ruter er det nemt at komme rundt og se en stor del af skiområdet.

  Sjov og spænding for snowboardere
  For snowboardere er der flere halfpipes og sneparker i området. Les Portes du Soleil er et endeløst område at tage på ture i og du vil helt sikkert få nogle fantastiske oplevelser. Les Portes du Soleil ligger så højt at snesikkerheden er i top. Derudover anvendes der også kunstig sne så du kan udøve vintersport på de hvide pister hele sæsonen.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Les Portes du Soleil

  /frankrig/les_portes_du_soleil/morzine/hotel_champs_fleuris.htm#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52162
  /frankrig/les_portes_du_soleil/morzine/hotel_champs_fleuris.htm#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6180068 /frankrig/les_portes_du_soleil/morzine/hotel_champs_fleuris.htm#!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel