Résidence La Forêt d'Or

  tilbage

  Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Résidence La Forêt d'Or

  Lejlighederne i Résidence La Forêt d'Or er fordelt på to bygninger beliggende i Bois Méan-distriktet i en højde af 1800 meter. Lige foran døren er skiliften, der fører dig ind i det smukke skiområde. Pisten stopper også ved lejlighedskomplekset, så du kan stå på ski tilbage til din lejlighed om eftermiddagen.

  Lejlighederne er traditionel indrettet og kan rumme op til 10 personer. I lobbyen kan du sidde og hygge ved pejsen, og har du lyst til en dukkert er der en opvarmet swimmingpool samt sauna. Résidence La Forêt d'Or anbefales til venner og familier, der ønsker en ferie ved pist og lift.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: nouveau village du bois mean: maksimal 50 meter, centre ancien: ca. 3 kilometer, les orres: ca. 1,2 kilometer
  • Afstand til skipiste ca. 20 meter
  • Afstand til skilift ca. 20 meter
  • Afstand til nærmeste butikker ca. 50 meter

  Læs mere

  • Skilift lige ved døren
  • Opvarmet swimmingpool og sauna
  • Lejligheder med plads til 10 personer

  Faciliteter

  • Adresse for nøgleafhentning adresse: logevac immobilier, les soldanelles, 05200 les orres
  • Elevator
  • Husdyr, ekskl. mad: på forespørgsel 15,00 € pr. stk. pr. uge
  • Udendørs swimmingpool(opvarmet, overdækket)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Ingen forplejning

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=95724

  Skiområdet: Les Orres

  Højde

  2720m
  1550m

  Piste

  13km

  53km

  18km

  16km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 9
  Sleeplift 10

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  29km

  Funpark

  1

  Skiferie til Les Orres – Sydlig og solrig destination

  Les Orres er en af de sydligste skiområder i Alperne, beliggende i Frankrig. Dette betyder en del solskin i form af hele 300 solskinsdage om året. Selvom det er meget sol, er sneforholdene stadig gode, grundet den naturlige sne og hjælpen fra de mange snekanoner, som findes i området. Fra Les Orres har du desuden den skønneste udsigt ned til Durance-dalen, som strækker sig fra Montgenevre til sammenløbet af floden Rhône og den store kunstige sø Serre-Poncon.

  Skiferie til Les Orres – En skiferie for hele familien

  Les Orres er ideelt for børnefamilier, og skiområdet er designet til at tilfredsstille hele familien. Der er nemme pister, som løber direkte ned til byens centrum, hvor der ligeledes bliver afholdt mange aktiviteter for børn. For dem, som dyrker freestyle og står på snowboard, er Les Orres ligeledes et godt skiområde. Les Orres har endvidere adskillige Funparks, hvor de øvede kan forsøge sig med forskellige tricks.

  Foruden ski og snowboard tilbyder Les Orres også mange andre aktiviteter i sneen for både børn og voksne. Her finder du f.eks. Europas længste kælkebane, airboard, hundeslæde, skøjtning, snescooter, vandring med snesko, faldskærmsudspring fra en bjergside.

  Skiferie til Les Orres – Hyggelige landsbyer

  Les Orres by er opdelt i to landsbyer – Les Orres 1650 og Les Orres 1800. Les Orres 1650 er den ældste af de to landsbyer og blev bygget i 1970’erne. Her finder du den skønneste atmosfære, og byen lever fuldt ud op til alle forventningerne til en traditionel fransk alpeby. Størstedelen af Les Orres’ barer og restauranter er centreret omkring centrum af den ældre landsby. Les Orres 1800 blev bygget i 2008 med det formål at tilbyde moderne lejligheder med ski-in/ski-out placering, opvarmet udendørs swimmingpool, børnepasning m.m. Her finder du også enkelte restauranter og barer samt et supermarked, så du går ikke sulten i seng, uanset hvilken af de to landsbyer, du bor i. De to landsbyer ligger i 20 minutters gåafstand fra hinanden, men hvis du vil slippe for gåturen, kører der en gratis shuttlebus mellem landsbyerne.

  Skiferie i Les Orres med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et godt udvalg af skirejser til Les Orres. Uanset om din skiferie skal være billig, luksus eller bare godt til prisen, har vi den helt rigtige skiferie til dig. Vores indkvarteringer i Les Orres består primært af lejligheder. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Les Orres

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=95724
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6197403 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel