Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Résidence La Combe d'Or

  Dette smukke residens er beliggende lige på pisten, hvilket betyder, at du kan være én af de første til at ramme det friske powder sne om morgenen.

  Lejlighederne er luksuriøse og hyggelige og er udstyret med alt du behøver. Hvis du leder efter et sted af få gennemvarmet kroppen efter en dag på ski, kan du med fordel nyde bygningens spa faciliteter som blandt andet byder på sauna og opvarmet udendørspool.   

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Indkvartering af forskellige etablering/ejer
  • Afstand til centrum
  • Afstand til skipiste ca. 0 meter
  • Afstand til skilift

  Læs mere

  • Moderne indrettede lejligheder
  • Ski in/ski out placering
  • Opvarmet undendørspool
  • Spa og dampbad

  Faciliteter

  • Lobby
  • Lagensæt: inkluderet i lejeprisen
  • Udendørs swimmingpool(opvarmet)
  • Hamam (gratis adgang)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Ingen forplejning

  For et tillæg på €35 (inklusiv traditionel morgenmad) eller € 40 (inklusiv Montagnard morgenmad) pr. person pr. nat, kan du tilkøbe halvpension. Børn mellem 2 og 11 år bliver opkrævet €17 (inklusive traditionel morgenmad) eller €20 (inklusiv Montagnard morgenmad) pr. person pr. nat. Hvis du bor på Résidence La Combe d'Or i løbet af julen, tilføjes der yderligere €20 pr. person. Hvis du bor på Résidence La Combe d'Or i løbet af nytårsaften, tilføjes yderligere €45 pr. person. For børn mellem 2 og 11 år er prisen til jul €15 ekstra pr. person og €40 ekstra pr. person til nytår. 
  Måltiderne serveres på Restaurant Winterlounge, som ligger ca. 300 meter væk.

   

  Til morgenmad har du to valgmuligheder:

  - Traditionel: brød, smør, marmelade, te og kaffe, juice og kager.

  - Montagnard: alt fra den traditionelle menu + pålæg, ost, yoghurt, og frugt.

  /frankrig/les_orres/les_orres/residence_la_combe_dor_.htm#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=95724

  Skiområdet: Les Orres

  Højde

  2720m
  1550m

  Piste

  13km

  53km

  18km

  16km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 9
  Sleeplift 10

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  29km

  Funpark

  1

  Skiferie til Les Orres – Sydlig og solrig destination

  Les Orres er en af de sydligste skiområder i Alperne, beliggende i Frankrig. Dette betyder en del solskin i form af hele 300 solskinsdage om året. Selvom det er meget sol, er sneforholdene stadig gode, grundet den naturlige sne og hjælpen fra de mange snekanoner, som findes i området. Fra Les Orres har du desuden den skønneste udsigt ned til Durance-dalen, som strækker sig fra Montgenevre til sammenløbet af floden Rhône og den store kunstige sø Serre-Poncon.

  Skiferie til Les Orres – En skiferie for hele familien

  Les Orres er ideelt for børnefamilier, og skiområdet er designet til at tilfredsstille hele familien. Der er nemme pister, som løber direkte ned til byens centrum, hvor der ligeledes bliver afholdt mange aktiviteter for børn. For dem, som dyrker freestyle og står på snowboard, er Les Orres ligeledes et godt skiområde. Les Orres har endvidere adskillige Funparks, hvor de øvede kan forsøge sig med forskellige tricks.

  Foruden ski og snowboard tilbyder Les Orres også mange andre aktiviteter i sneen for både børn og voksne. Her finder du f.eks. Europas længste kælkebane, airboard, hundeslæde, skøjtning, snescooter, vandring med snesko, faldskærmsudspring fra en bjergside.

  Skiferie til Les Orres – Hyggelige landsbyer

  Les Orres by er opdelt i to landsbyer – Les Orres 1650 og Les Orres 1800. Les Orres 1650 er den ældste af de to landsbyer og blev bygget i 1970’erne. Her finder du den skønneste atmosfære, og byen lever fuldt ud op til alle forventningerne til en traditionel fransk alpeby. Størstedelen af Les Orres’ barer og restauranter er centreret omkring centrum af den ældre landsby. Les Orres 1800 blev bygget i 2008 med det formål at tilbyde moderne lejligheder med ski-in/ski-out placering, opvarmet udendørs swimmingpool, børnepasning m.m. Her finder du også enkelte restauranter og barer samt et supermarked, så du går ikke sulten i seng, uanset hvilken af de to landsbyer, du bor i. De to landsbyer ligger i 20 minutters gåafstand fra hinanden, men hvis du vil slippe for gåturen, kører der en gratis shuttlebus mellem landsbyerne.

  Skiferie i Les Orres med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et godt udvalg af skirejser til Les Orres. Uanset om din skiferie skal være billig, luksus eller bare godt til prisen, har vi den helt rigtige skiferie til dig. Vores indkvarteringer i Les Orres består primært af lejligheder. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Les Orres

  /frankrig/les_orres/les_orres/residence_la_combe_dor_.htm#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=95724
  /frankrig/les_orres/les_orres/residence_la_combe_dor_.htm#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6187302 /frankrig/les_orres/les_orres/residence_la_combe_dor_.htm#!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel