Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Alpin d’Hôme

  Dette Secrets indkvartering Alpin d'Hôme byder på en unik oplevelse i form af at falde i søvn under en flot aftenhimmel og vågne op til en klar blå himmel. I byen Les Orres finder du de moderne indrettede igloer, som er velegnet til 2-6 personer. Igloerne har separate soveværelser og et badeværelse. Der er også plads til alt dit skiudstyr, og desuden finder du skovarmere til at holde skistøvlerne varme og tørre til næste dag. Fra de store vinduer har du en direkte udsigt til det flotte bjerglandskab, og skiliften befinder sig blot 100 meter derfra.

  Hver morgen bliver morgenmaden leveret lige til døren, og når du vender tilbage fra pisterne senere på dagen, så serveres der eftermiddagssnacks til at stille den værste sult. Senere kan du vælge at tage en drink og nyde en lækker middag på en af de mange restauranter i byen.

  I Les Orres er der aktiviteter for alle i familien. Den traditionelle franske alpeby byder på en tur igennem Alperne på hesteryg, kælkebane til familiens yngste og paraglidning-bane til alle de modige. Indendørs skøjtebaner, snowpark, hundeslædekørsel, snescooterkørsel og vandring med snesko er også til at finde. Vi anbefaler Alpin d'Hôme til par og familier, som søger en helt unik skiferie.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 200 meter
  • Afstand til skipiste ca. 20 meter
  • Afstand til skilift ca. 100 meter
  • Afstand til nærmeste butikker ca. 200 meter

  Læs mere

  Sunweb Secrets er vores samling af charmerende, små hoteller, hyggelige lejligheder og unikke chaleter med en hjemmelig atmosfære. Alle vores Sunweb Secrets er noget ganske særligt og perfekt til dig, som lægger vægt på traditionel charme og personlig service.

  Læs mere

  Vil du se flere Sunweb Secrets? Vi tilbyder Secrets på mange af vores dejlige destinationer.

  Se flere Secrets

  Er Sunweb Secrets ikke hvad du leder efter? Se vores Koncepter og find lige præcis den skiferie du ønsker!

  • Unik oplevelse
  • Udsigt over bjergene i Les Orres
  • Ved pisten
  • Morgenmadslevering

  Faciliteter

  • Moderne indrettet
  • Safetybox (på værelset)
  • Parkeringsgarage
  • Opladning af el-bil

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Morgenmad

  Bed and breakfast:
  Her kan du bestille morgenmad én dag i forvejen. Morgenmaden leveres direkte til dit værelse/suite om morgenen.
  Hver eftermiddag leveres en snack med en varm drink efter eget valg til dit værelse/suite.
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=95724

  Skiområdet: Les Orres

  Højde

  2720m
  1550m

  Piste

  13km

  53km

  18km

  16km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 9
  Sleeplift 10

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  29km

  Funpark

  1

  Skiferie til Les Orres – Sydlig og solrig destination

  Les Orres er en af de sydligste skiområder i Alperne, beliggende i Frankrig. Dette betyder en del solskin i form af hele 300 solskinsdage om året. Selvom det er meget sol, er sneforholdene stadig gode, grundet den naturlige sne og hjælpen fra de mange snekanoner, som findes i området. Fra Les Orres har du desuden den skønneste udsigt ned til Durance-dalen, som strækker sig fra Montgenevre til sammenløbet af floden Rhône og den store kunstige sø Serre-Poncon.

  Skiferie til Les Orres – En skiferie for hele familien

  Les Orres er ideelt for børnefamilier, og skiområdet er designet til at tilfredsstille hele familien. Der er nemme pister, som løber direkte ned til byens centrum, hvor der ligeledes bliver afholdt mange aktiviteter for børn. For dem, som dyrker freestyle og står på snowboard, er Les Orres ligeledes et godt skiområde. Les Orres har endvidere adskillige Funparks, hvor de øvede kan forsøge sig med forskellige tricks.

  Foruden ski og snowboard tilbyder Les Orres også mange andre aktiviteter i sneen for både børn og voksne. Her finder du f.eks. Europas længste kælkebane, airboard, hundeslæde, skøjtning, snescooter, vandring med snesko, faldskærmsudspring fra en bjergside.

  Skiferie til Les Orres – Hyggelige landsbyer

  Les Orres by er opdelt i to landsbyer – Les Orres 1650 og Les Orres 1800. Les Orres 1650 er den ældste af de to landsbyer og blev bygget i 1970’erne. Her finder du den skønneste atmosfære, og byen lever fuldt ud op til alle forventningerne til en traditionel fransk alpeby. Størstedelen af Les Orres’ barer og restauranter er centreret omkring centrum af den ældre landsby. Les Orres 1800 blev bygget i 2008 med det formål at tilbyde moderne lejligheder med ski-in/ski-out placering, opvarmet udendørs swimmingpool, børnepasning m.m. Her finder du også enkelte restauranter og barer samt et supermarked, så du går ikke sulten i seng, uanset hvilken af de to landsbyer, du bor i. De to landsbyer ligger i 20 minutters gåafstand fra hinanden, men hvis du vil slippe for gåturen, kører der en gratis shuttlebus mellem landsbyerne.

  Skiferie i Les Orres med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et godt udvalg af skirejser til Les Orres. Uanset om din skiferie skal være billig, luksus eller bare godt til prisen, har vi den helt rigtige skiferie til dig. Vores indkvarteringer i Les Orres består primært af lejligheder. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Les Orres

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=95724
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6178283 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel