Résidence Club MMV Le Coeur des Loges - ekstra værelser

  tilbage

  Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Résidence Club MMV Le Coeur des Loges - ekstra værelser

  7,3

  Résidence Club MMV Le Coeur des Loges er et nybygget fire-stjernet indkvartering, ideelt beliggende i den mere traditionelle del af Les Menuires. Residenset tilbyder dig en fremragende udsigt udover Belleville dalen og pisterne er placeret lige udenfor døren, så der er ingen undskyldning for ikke at være den første på ski om morgenen. Værelserne er indrettet med omhu, og hele hotellet har et moderne, eksklusivt design. Her kan du vælge mellem en to-værelses lejlighed til 4 personer og op til 6-værelses lejlighed til 12 personer. Så alt kan lade sig gøre, omend I er en gruppe af venner, familie, et par eller du rejser alene. Alle værelser har balkon med en fantastisk udsigt. Hvis du vil have forkælelse, så har hotellet en stor spa. For et ekstra gebyr kan du også bruge jacuzzi og sauna eller nyde et tyrkisk bad og massagebehandlinger. Den indendørs opvarmet pool er gratis at bruge.
  For at undgå at skulle tage ski med på værelserne så har Le Coeur des Loges er skibokse, hvori du kan efterlade dine ski efter dagens strabeadser. Andre gode faciliteter, de tilbyder, er dejlig solterrasse og gratis wifi i hele bygningen. Her kan du virkelig have den perfekte ferie!

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 300 meter
  • Afstand til skipiste ca. 0 meter
  • Afstand til skilift ca. 200 meter
  • Afstand til nærmeste butikker ca. 50 meter

  Læs mere

  • Ski in/ski out
  • Udsigt over Belleville dalen
  • Spa
  • Luksuslejligheder
  • Med bil eller fly

  Faciliteter

  • Reception
  • Parkeringsgarage
  • Trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)
  • Depositum (betales kontant eller med kreditkort)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Ingen forplejning

  Skiområdet Les Menuires er en del af Franse Alpen

  Højde

  2850m
  1400m

  Piste

  38km

  62km

  60km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 3
  Gondel 2
  Stoeltjeslift 13
  Sleeplift 6

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  28km

  Funpark

  Ingen

  Skiferie til Les Menuires – Masser af godt skiløb og spændende aktiviteter

  Skiområdet, Les Menuires er en del af det omfattende og kendte skiområde, Les Trois Vallées, i Frankrig. Les Menuirs byder på i alt 160 kilometer pister, der er tilgængelige via 33 lifter, og området har desuden hele seks links til de andre områder, som også går under, Les Trois Vallées, som dækker over 600 kilometer pister. På grund af denne gode tilgængelighed af lifter er ventetiderne generelt korte her, så du er sikret mere tid på pisterne. Dette område er særligt velegnet for nybegyndere samt letøvede skiløbere samt snowboardet grundet område mange flade og brede pister. Desuden har Les Menuires flere områder, som går under ”fun area” – her har du f.eks. mulighed for free-ride kørsel og kælkning. For mere information omkring områdets mange aktiviteter, både på og uden for pisterne - klik her.

  Skiferie til Les Menuires – Billig skidestination

  Skidestinationen, som er under navn, er en lille bilfri by, hvor du kommer godt rundt til fods, på ski eller med byens shuttlebus. Les Menuires er den billigste skidestination i området, hvilket gør byen særlig interessant for familier med børn og større rejsegrupper. Les Menuires er bygget i 1960erne, med det overordnede formål at skabe en god skidestination. Derfor er forbindelsen til skiområdet god i form af korte afstande til skilift og pister, og du kan her ofte stå på ski direkte til og fra din indkvartering.

  Les Menuires mangler til en vis grad den charmerende Alpe-stemning, som f.eks. Meribel og Mottaret formår at have. Men i stedet leverer Les Menuires mere end tilstrækkeligt med gode forhold for skiløberen samt snowboarderen i form af en central placering i skiområdet med kort afstand til skilifter og pister, en beliggenhed i en højde af hele 1850 meter, høj snesikkerhed samt lange nedkørsler, der fører direkte til byen. Dertil har byen et godt udvalg af restauranter samt et livligt natteliv i form af flere barer og diskoteker.

  Skiferie til Les Menuires – Andre aktiviteter end skiløb

  Efter en dag på pisterne, så kan du i Les Menuires nyde solen på en af de mange indbydende solterasser, hvor du har en god udsigt over de omkringliggende pister. Du kan også vælge at på indkøb i La Croisettes butiksgade, som byder på flere interessante butikker.

  Hvis I ønsker flere aktiviteter udover det, som findes på pisterne, så kan du i Les Menuires også vælge at stå på skøjter, løbe langrend og tage på en slædetur, mens du betragter de flotte omkringliggende naturoplevelser.

  Skiferie til Les Menuires med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb tilbyder et godt udvalg af skirejser til Les Menuires. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare bedst til prisen, så har vi noget at tilbyde dig. Når du bestiller en skiferie til Frankrig med Sunweb, så er liftkorter inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Les Menuires

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=98

  Skiområdet: Franse Alpen

  Højde

  0m
  0m

  Piste

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 0
  Sleeplift 0

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  Ingen

  Funpark

  Ingen

  De franske alper, en region nord for Provence, er hvert år en favorit blandt feriegæster. Både om vinteren og om sommeren har området meget at byde på. Landskabet her er meget imponerende; bjergtoppene kan nå op over 4.000 meter, og Mont Blanc er en af de højeste i Europa med sine 4.811 meter!
  Det er ikke underligt, at så mange feriegæster vælger at holde ferie i de franske alper. Naturelskere, sportsentusiaster, livsnydere... der er noget for enhver smag!

  Læs mere om Franse Alpen

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=98
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6162161 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel