Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Chalet Praranger

  Er du mere den traditionelle type, så er Chalet Praranger lige noget for dig. Denne rummelige chalet er forblevet i sin oprindelige tilstand, og udstråler en hyggelig atmosfære. Det er beliggende i den maleriske bjerglandsby Praranger cirka 900 meter fra de nærmeste skilifte og piste. Der er gratis busser omkring 250 meter fra hytten, der bringer dig til pisterne inden for ca. 5 minutter. Gennem hele hytten kan du bruge Wi-Fi med din smartphone eller bærbar, så du nemt kan holde kontakten med dem derhjemme. Centrum af Les Menuires er tre kilometer fra hytten. Her finder du et stort indkøbscenter og flere restauranter og barer, hvor du kan nyde en drink eller noget lækkert snack.      If you love traditional, then Chalet Praranger is for you. This spacious chalet has remained in its original state and exudes a cozy atmosphere. It is located in the picturesque mountain village of Praranger approximately 900 meters from the nearest ski lifts and slopes. A free shuttle bus departs at about 250 meters from the chalet taking you to the slopes in 5 minutes. Throughout the chalet you can use Wi-Fi with your smartphone or laptop so you can easily keep in touch with home. The center of Les Menuires is three kilometers from the chalet. Here you will find a la...

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 3000 meter
  • Afstand til skipiste ca. 900 meter
  • Afstand til busstoppested til skilift ca. 250 meter
  • Afstand til skilift ca. 900 meter

  Læs mere

  • Traditionel chalet
  • Gratis shuttle bus nær skilift
  • Gratis Wi-Fi
  • Med bil eller fly

  Faciliteter

  • Shuttlebus ( til skilifterne gratis)
  • Parkeringsplads
  • Trådløs internet på værelset (gratis)
  • Depositum (betales kontant)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Overnatning

  Skiområdet Les Menuires er en del af Les Trois Vallées

  Højde

  2850m
  1400m

  Piste

  38km

  62km

  60km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 3
  Gondel 2
  Stoeltjeslift 13
  Sleeplift 6

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  28km

  Funpark

  Ingen

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52338

  Skiområdet: Les Trois Vallées

  Højde

  3200m
  1300m

  Piste

  60km

  204km

  240km

  96km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 42
  Stoeltjeslift 58
  Sleeplift 169

  Gletscher

  1

  Langrend

  118km

  Funpark

  5

  Skiferie til Les Trois Vallées – Verdens største skiområde

  I de franske Alper, vest for L'Espace Killy, finder du det omfangsrige skiområde Les Trois Vallées, som med sit navn forklarer at området består af tre dale. I den ene dal finder du Val Thorens, som den højest beliggende skidestination i Frankrig. Herfra er der mange skilifter, der fører dig til endnu højere punkter. I Les Trois Vallées kan du stå på ski fra 1300 til 3209 meters højde og er det største forbundne skiområde i verden.

  Med 184 skilifter og 606 kilometer velplejede pister tilbyder Les Trois Vallées fantastisk skiløb. Det veludviklede netværk af skilifter forbinder ikke kun de store skidestinationer Val Thorens, Les Menuires, Meribel og Courchevel, men også Saint Martin, La Tania og Brides les Bains. Du kan derved helt uhindret udforske det store skiområde uanset hvilken af de mange byer, som du bor i. 

  Udvalget af pister varierer, og er der noget for alle, uanset om du er nybegynder eller en garvet skiløber. For snowboardere er der en snowpark med alt hvad der dertil hører. Derudover er der næsten ubegrænsede off-piste muligheder, der kan udforskes under vejledning af certificerede piste-guider. Leder du efter langrendspister, så er der gode muligheder for det i de lavere områder i Méribel, La Tania og Les Menuires.

  Skiferie til Les Trois Vallées – Godt og bredt udvalg af skidestinationer

  Val Thorens har uden tvivl de bedste muligheder for godt skiløb, da dette er den højest placeret skidestination i Alperne med dens bymidte beliggende i 2300 meters højde. Val Thorens har derfor en høj snesikkerhed og hele 140 km pister. Udover det gode skiløb, tilbyder byen også masser af aktiviteter uden for pisterne, et festligt byliv samt restauranter med gode spiseoplevelser.

  Méribel er en lidt mere eksklusiv del af Les Trois Vallées og har i alt 160 km pister. Her kan du nyde smuk traditionel arkitektur og besøge udsøgte restauranter, der serverer lokale franske specialiteter. Der er også mulighed for at gå i biografen, bowle eller køre snescooter.

  Hvis du skal afsted på ski med familien, så kan vi anbefale Les Ménuires. Dette familievenlige skisportssted har 160 km pister og tilbyder et godt udvalg af aktiviteter og børneklubber. Dertil har landsbyen en fantastisk beliggenhed, som giver dig mulighed for at nyde solen på de mange udendørs spisesteder hele dagen lang.

  Skiferie til Les Trois Vallées med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et godt udbud af skirejser til Les Trois Vallées. Vi har helt sikkert en indkvartering, der passer til dig og din familie, uanset om du vil bo billigt, luksuriøst eller bare bedst til prisen. Når du bestiller en skiferie til Les Trois Vallées hos Sunweb er liftkortet altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Les Trois Vallées

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52338
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=113305 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel