Skiferie til Les Menuires

  Skiområdet Les Menuires er en del af Les Trois Vallées

  tilbage

  Piste

  38km

  62km

  60km

  0km

  160km Total

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 3
  Gondel 2
  Stoeltjeslift 13
  Sleeplift 6

  Højde

  2850m
  1400m

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  28km

  Funpark

  Ingen

  Piste

  60km

  204km

  240km

  96km

  600km Total

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 42
  Stoeltjeslift 58
  Sleeplift 169

  Højde

  3200m
  1300m

  Gletscher

  1

  Langrend

  118km

  Funpark

  5

  I denne region bookede

  Alenerejsende
  0%
  Unge par
  3,5%
  Ældre par
  14,9%
  Familier med små børn
  3,5%
  Familier med større børn
  12,8%
  Vennegrupper
  34,8%
  Øvrige grupper
  30,5%

  Skiferie i Les Menuires

  Skiferie til Les Menuires – Masser af godt skiløb og spændende aktiviteter

  Skiområdet, Les Menuires er en del af det omfattende og kendte skiområde, Les Trois Vallées, i Frankrig. Les Menuirs byder på i alt 160 kilometer pister, der er tilgængelige via 33 lifter, og området har desuden hele seks links til de andre områder, som også går under, Les Trois Vallées, som dækker over 600 kilometer pister. På grund af denne gode tilgængelighed af lifter er ventetiderne generelt korte her, så du er sikret mere tid på pisterne. Dette område er særligt velegnet for nybegyndere samt letøvede skiløbere samt snowboardet grundet område mange flade og brede pister. Desuden har Les Menuires flere områder, som går under ”fun area” – her har du f.eks. mulighed for free-ride kørsel og kælkning. For mere information omkring områdets mange aktiviteter, både på og uden for pisterne - klik her.

  Skiferie til Les Menuires – Billig skidestination

  Skidestinationen, som er under navn, er en lille bilfri by, hvor du kommer godt rundt til fods, på ski eller med byens shuttlebus. Les Menuires er den billigste skidestination i området, hvilket gør byen særlig interessant for familier med børn og større rejsegrupper. Les Menuires er bygget i 1960erne, med det overordnede formål at skabe en god skidestination. Derfor er forbindelsen til skiområdet god i form af korte afstande til skilift og pister, og du kan her ofte stå på ski direkte til og fra din indkvartering.

  Les Menuires mangler til en vis grad den charmerende Alpe-stemning, som f.eks. Meribel og Mottaret formår at have. Men i stedet leverer Les Menuires mere end tilstrækkeligt med gode forhold for skiløberen samt snowboarderen i form af en central placering i skiområdet med kort afstand til skilifter og pister, en beliggenhed i en højde af hele 1850 meter, høj snesikkerhed samt lange nedkørsler, der fører direkte til byen. Dertil har byen et godt udvalg af restauranter samt et livligt natteliv i form af flere barer og diskoteker.

  Skiferie til Les Menuires – Andre aktiviteter end skiløb

  Efter en dag på pisterne, så kan du i Les Menuires nyde solen på en af de mange indbydende solterasser, hvor du har en god udsigt over de omkringliggende pister. Du kan også vælge at på indkøb i La Croisettes butiksgade, som byder på flere interessante butikker.

  Hvis I ønsker flere aktiviteter udover det, som findes på pisterne, så kan du i Les Menuires også vælge at stå på skøjter, løbe langrend og tage på en slædetur, mens du betragter de flotte omkringliggende naturoplevelser.

  Skiferie til Les Menuires med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb tilbyder et godt udvalg af skirejser til Les Menuires. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare bedst til prisen, så har vi noget at tilbyde dig. Når du bestiller en skiferie til Frankrig med Sunweb, så er liftkorter inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Kort Les Menuires

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52214 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52214 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52214 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=52338

  11 indkvarteringer i Les Menuires

  Vis alle ledige indkvarteringer i Les Menuires

  Les Menuires

  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel