Hotel Club Belambra Les Deux Alpes 1800

  tilbage

  Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Club Belambra Les Deux Alpes 1800

  Hotel Club Belambra Les Deux Alpes 1800 er et populært hotel i Les Deux Alpes. Dette komfortable familiehotel ligger lige uden for centrum, men for enden af skipisterne. Fra hotellet har du en flot udsigt over bjergene. Hotellet tilbyder alt til skiferien. Efter en dag på ski kan du nyde en drink i baren, mens børnene er underholdt i selskab med hotellets børneklub (bemærk: her tales ikke altid dansk, og børneklubben er der kun i den franske vinterferieperiode).

  Dit ophold er med halvpension, så du kan nyde en skøn morgenmad inden du begiver dig ud på pisterne. Om aftenen kan du i hotellets restaurant nyde en dejlig middag. Hotellet har eget skiopbevaringsrum og egen parkeringsplads, som du kan anvende. Hotel Club Belambra Les Deux Alpes 1800 er et oplagt valg til børnefamilien!

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 1,5 kilometer
  • Afstand til pengeautomat ca. 1,5 kilometer
  • Afstand til busstoppested til skilift ca. 50 meter ( skibus gratis mod forevisning af billet)
  • Afstand til skilift ca. 150 meter

  Læs mere

  • Direkte på pisten
  • Halvpension
  • Børneklub
  • Stor early booking rabat!

  Faciliteter

  • Reception (er åben 24 timer i døgnet)
  • Elevator
  • Morgenmadssal
  • Parkeringsplads

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  HELPENSION

   8 dage 18.12 - 16.04 923,45,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52322

   Skiområdet: Les Deux Alpes

   Højde

   3600m
   1300m

   Piste

   30km

   35km

   118km

   46km

   Lifte

   Treinen 2
   Cabine 6
   Gondel 0
   Stoeltjeslift 24
   Sleeplift 19

   Gletscher

   1

   Langrend

   20km

   Funpark

   1

   Skiferie til Les Deux Alpes - En af Europas største gletsjere

   I Les Deux Alpes er der 48 skilifte og gondoler og mere end 225 km pister. Gletsjeren, som er en af de største gletsjere i Europa, sikrer en absolut snesikker skiferie. Selv om sommeren kan man stå på ski i Les Deux Alpes. Via denne gletsjer er der også en forbindelse til det kendte område, La Grave. La Grave er kendt for sine spektakulære (off-piste) nedkørsler. Her kan du tage nedkørsler på ca. 900 meter. En oplevelse som henvender sig til øvede skiløbere og snowboardere. Det er tilrådeligt at have en guide med. Nedkørslen til La Grave er inkluderet i liftkortet på 6 dage.

   Der er naturligvis ikke kun udfordringer for erfarne skiløbere, men også rigeligt med muligheder for begyndere og let øvede. For sidstnævnte er der især på gletsjeren nogle fremragende pister.

   Skiferie til Les Deux Alpes - Masser af oplevelser

   Les Deux Alpes har en stor funpark med bl.a. halfpipes, spines, diverse skihop og en boardercross, hvor der regelmæssigt afholdes konkurrencer. Parken ligger i intet mindre end på 2600 meters højde. For ti år siden begyndte opbygningen af denne funpark, og for hvert år bliver den bedre og større. For tre år siden blev den kåret som den bedste i Frankrig, og siden da er den blevet udvidet endnu mere.

   Der er langrendspister i landsbyen og i den lavere beliggende landsby Venosc. Under ledsagelse af en guide kan du også tage op på gletsjeren til den højere beliggende piste eller afprøve de gode off-piste muligheder.

   Skiferie til Les Deux Alpes - Op i terrænet

   Både fra centrum og fra distriktet Les Deux Alpes 1800 er der flere måder at komme højere op i terrænet. I Les Deux Alpes er der derfor næsten aldrig ventetid. Da flere af pisterne fører helt til landsbyen, behøver du aldrig at gå langt for at komme tilbage til din lejlighed eller dit hotel.

   Skiferie til Les Deux Alpes med Sunweb – Altid inkl. liftkort

   Sunweb har en bred vifte af skirejser til Les Deux Alpes. Uanset om din skiferie skal være billig, luksus eller bare godt til prisen, har vi den helt rigtige skiferie til dig. Vores indkvarteringer i Les Deux Alpes består af både hoteller og lejligheder. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

   Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

   Læs mere om Les Deux Alpes

   #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52322
   #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6181101 #!


   Antal deltagere

   Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

   Voksne Ældre end 17
   Børn 2 år til 16 år gammel
   Babyer 0 år til 1 år gammel