Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Chamois Lodge

  Hotel Chamois Lodge er et moderne indrettet hotel beliggende i centrum af Le Deux Alpes. Skiliften og pisterne ligger i gåafstand fra pisterne, og det samme gør byens afterski-barer og restauranter. Faktisk behøver du ikke forlade hotellet for at god aften. Hotellet har en god á la carte restaurant, hvor du kan nyde sæsonbetonede lokale og internationale retter suppleret af et godt glas vin fra hotellets vinkælder. Du kan også nyde en god cocktail eller en øl i deres egen bar. Baren har åben hele dagen, og du kan også nyde en kop varm kaffe foran pejsen om eftermiddagen efter en dag på pisterne. Hotellet byder på værelser med balkon og badeværelse til mellem 2 og 4 personer, og de egner sig derfor godt til både par, familier og små grupper.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I centrum
  • Afstand til skipiste ca. 50 meter
  • Afstand til skilift ca. 300 meter
  • Afstand til nærmeste butikker ca. 10 meter

  Læs mere

  • Tæt på lifter og pister
  • Moderne indretning
  • Værelser med plads til 4
  • Beliggende i centrum

  Faciliteter

  • Reception (åben fra kl. 06:00 - 00:00)
  • Parkeringsplads
  • Trådløs internet internethjørne, på værelset, ved reception
  • Sengelinned inkluderet

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Overnatning med morgenmad

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52322

  Skiområdet: Les Deux Alpes

  Højde

  3600m
  1300m

  Piste

  30km

  35km

  118km

  46km

  Lifte

  Treinen 2
  Cabine 6
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 24
  Sleeplift 19

  Gletscher

  1

  Langrend

  20km

  Funpark

  1

  Besøg en af Europas største gletsjere i Les Deux Alpes
  I Les Deux Alpes er der 48 skilifte og gondoler og mere end 225 km pister. Gletscheren, som er en af de største gletsjere i Europa, sikrer en absolut snesikker skiferie. Selv om sommeren kan man stå på ski i Les Deux Alpes. Via denne gletsjer er der også en forbindelse til det kendteområde, La Grave. La Grave er kendt for sine spektakulære (off-piste) nedkørsler. Her kan du tage nedkørsler på ca. 900 meter. En oplevelse som henvender sig til øvede skiløbere og snowboardere. Det er dog tilrådeligt at have en guide med. Nedkørslen til La Grave er inkluderet i liftkortet på 6 dage.

  Skiferie for alle
  Der er naturligvis ikke kun udfordringer for erfarne skiløbere, men også rigeligt med muligheder for begyndere og let øvede. For sidstnævnte er der, især på gletscheren, nogle fremragende pister.

  Masser af oplevelser
  Les Deux Alpes har en stor funpark med bl.a. halfpipes, spine, diverse skihop og en boardercross, hvor der regelmæssigt afholdes konkurrencer. Parken ligger i intet mindre end på 2600 meters højde. For ti år siden begyndte opbygningen af denne funpark, og for hvert år bliver den bedre og større. For tre år siden blev den kåret som den bedste i Frankrig, og siden da er den blevet udvidet endnu mere.

  Der er langrendspister i landsbyen og i den lavere beliggende landsby Venosc. Under ledsagelse af en guide kan du også tage op på gletscheren til den højere beliggende piste eller afprøve de gode off-piste muligheder.

  Op i terrænet i Les Deux Alpes
  Både fra centrum og fra distriktet Les Deux Alpes 1800 er der flere måder at komme højere op i terrænet. I Les Deux Alpes er der derfor næsten aldrig ventetid. Da flere af pisterne fører helt til landsbyen, behøver du aldrig at gå langt for at komme tilbage til din lejlighed eller dit hotel.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Les Deux Alpes

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52322
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6162313 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel