Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Chalet Le Panorama

  Chalet Le Panorama er en chalet der lever op til sit navn; fra chaleten og den rummelige balkon har du en smuk panoramaudsigt over de sneklædte omgivelser. Le Panorama ligger kun 100 meter fra pisterne, så det er kun en kort gåtur om morgenen når dagens aktiviteter i sneen startes.

  Chaleten er indrettet i traditionel stil og kan rumme op til 12 personer. Du kan opbevare dit skiudstyr i det opvarmede ski rum under hytten, så du kan ramme pisterne igen med tørt udstyr. I det fuldt udstyret køkken, kan du hygge og lave lækkert mad. Vil du hellere spise ude, kan du tage plads i adskillige restauranter i centrum af Les Deux Alpes. Chales Le Panorma anbefales til venner og familier, der ønsker en ferie i dejlige omgivelser tæt på pisterne.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum ca. 700 meter
  • Afstand til skipiste ca. 100 meter
  • Afstand til busstoppested til skilift ca. 50 meter
  • Afstand til skilift ca. 800 meter

  Læs mere

  • 100 m til pist
  • Smuk, traditionel hytte
  • Stor balkon
  • Plads til 12 personer

  Faciliteter

  • Parkeringsplads
  • Trådløs internet på værelset (gratis)
  • Trådløs internet på værelset: gratis
  • Depositum: ca. 500,00 € pr ophold (betales lokalt, obligatorisk)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Ingen forplejning

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52322

  Skiområdet: Les Deux Alpes

  Højde

  3600m
  1300m

  Piste

  30km

  35km

  118km

  46km

  Lifte

  Treinen 2
  Cabine 6
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 24
  Sleeplift 19

  Gletscher

  1

  Langrend

  20km

  Funpark

  1

  Skiferie til Les Deux Alpes - En af Europas største gletsjere

  I Les Deux Alpes er der 48 skilifte og gondoler og mere end 225 km pister. Gletsjeren, som er en af de største gletsjere i Europa, sikrer en absolut snesikker skiferie. Selv om sommeren kan man stå på ski i Les Deux Alpes. Via denne gletsjer er der også en forbindelse til det kendte område, La Grave. La Grave er kendt for sine spektakulære (off-piste) nedkørsler. Her kan du tage nedkørsler på ca. 900 meter. En oplevelse som henvender sig til øvede skiløbere og snowboardere. Det er tilrådeligt at have en guide med. Nedkørslen til La Grave er inkluderet i liftkortet på 6 dage.

  Der er naturligvis ikke kun udfordringer for erfarne skiløbere, men også rigeligt med muligheder for begyndere og let øvede. For sidstnævnte er der især på gletsjeren nogle fremragende pister.

  Skiferie til Les Deux Alpes - Masser af oplevelser

  Les Deux Alpes har en stor funpark med bl.a. halfpipes, spines, diverse skihop og en boardercross, hvor der regelmæssigt afholdes konkurrencer. Parken ligger i intet mindre end på 2600 meters højde. For ti år siden begyndte opbygningen af denne funpark, og for hvert år bliver den bedre og større. For tre år siden blev den kåret som den bedste i Frankrig, og siden da er den blevet udvidet endnu mere.

  Der er langrendspister i landsbyen og i den lavere beliggende landsby Venosc. Under ledsagelse af en guide kan du også tage op på gletsjeren til den højere beliggende piste eller afprøve de gode off-piste muligheder.

  Skiferie til Les Deux Alpes - Op i terrænet

  Både fra centrum og fra distriktet Les Deux Alpes 1800 er der flere måder at komme højere op i terrænet. I Les Deux Alpes er der derfor næsten aldrig ventetid. Da flere af pisterne fører helt til landsbyen, behøver du aldrig at gå langt for at komme tilbage til din lejlighed eller dit hotel.

  Skiferie til Les Deux Alpes med Sunweb – Altid inkl. liftkort

  Sunweb har en bred vifte af skirejser til Les Deux Alpes. Uanset om din skiferie skal være billig, luksus eller bare godt til prisen, har vi den helt rigtige skiferie til dig. Vores indkvarteringer i Les Deux Alpes består af både hoteller og lejligheder. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

  Læs mere om Les Deux Alpes

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52322
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=187601 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel