Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Club MMV Altitude

  6,5

  Hotel Club Altitude er et stort og livligt hotel med en fantastisk udsigt over bjergene. Der er en stor terrasse, hvor du kan sidde og nyde en bid mad og en drink i solen. Dette kompleks ligger i omegnen af ​​Les Arcs 2000.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 300 meter
  • Afstand til skipiste ca. 300 meter
  • Afstand til skilift ca. 200 meter
  • Afstand til nærmeste butikker ca. 250 meter

  Læs mere

  • Tæt på liften
  • God restaurant
  • Med bil eller fly

  Faciliteter

  • Klasse: komfort
  • Reception (åben fra kl. 07:30 - 22:30)
  • Elevator
  • Ikke egnet for handicappede

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Helpension

  • Morgenmaden serveres fra buffet og består af croissanter, pandekager, yoghurt, forskellige pålæg, frisk frugt og varme og kolde drikke. Til frokost og aftensmad er der et 3-retters måltid severet fra buffet med specielle børnemenuer til børn. Under dit ophold er der også en middag i restauranten med fondue eller raclette (reservation kræves). Vand og vin er inkluderet i måltiderne.

  • Fra d. 27. marts er opholdet på Hotel Club MMV Altitude 'All Inclusive' (dvs. morgenmad, frokost, aftensmad og forskellige drikkevarer)

  Skiområdet Les Arcs/Peisey-Vallandry er en del af Paradiski

  Højde

  3226m
  1200m

  Piste

  30km

  62km

  100km

  8km

  Lifte

  Treinen 1
  Cabine 2
  Gondel 4
  Stoeltjeslift 27
  Sleeplift 13

  Gletscher

  1

  Langrend

  68km

  Funpark

  2

  Vintersport i Les Arcs

  Sammen med skiområdet La Plagne udgør Les Arcs/Peisey-Vallandry det store skiområde Paradiski. Landsbyerne Les Arcs og Peisey-Vallandry byder på et 200 km langt skiområde, hvoraf Les Arcs er det mest berømte. Selv om der ofte kan være lidt mere travlt på Les Arcs-siden, kan du omkring Peisey-Vallandry normalt stå på ski i fred og ro. Det afspejler sig også i ventetiden ved skilifterne, som er næsten ikke-eksisterende her.
  For nybegyndere er pisterne i de nedre dele af Arc 1600 og 1800 ideelle til at lære at stå på ski. For erfarne skiløbere er den berømte Aiguille Rouge-bakke på bjerget af samme navn et godt sted at besøge. Dette er måske den mest udfordrende piste i det store Paradiski-område. Med toppen i hele 3.200 meter højde har du en fantastisk 360° udsigt over Mont Pourri, Pierra Menta og sidst men ikke mindst Mont Blanc.
  Se området fra 3200 meters højt på den panoramiske gangbro "La Passerelle" på Aiguille Rouge. Denne gangbro er tilgængelig for både fodgængere, børn og skiløbere. Den er 35 meter lang og giver dig udsigt over naturreservatet Hauts de Villaroger.

  Aktiviteter i Les Arcs

  Les Arcs har nogle fantastiske sneparker. De er kendt for at have de mest snowboardvenlige steder i hele Europa! Disse omfatter et bordercross og en 7,5 hektar stor snowpark "Apocalypse". Uanset om du er meget erfaren, øvet eller nybegynder, er der noget for dig: woops, ramper og et mini-pipe for begyndere samt 4 rækker kickers og bokse at øve sig stille og roligt på. Og for eksperterne er der bl.a. en rails og transfers.
  Det er også værd at tage et kig på Big Air Bag og vandrutsjebanen. På Big Air Bag kan du finjustere dine tricks og blive fanget af en stor luftpude. I vandrutsjebanen er målet at nå tørt frem til den anden side.
  Ud over skiløb og snowboarding byder Les Arcs på mange andre vinter aktiviteter; hvad med turskiløb, langrend, kælkning og andre glideaktiviteter, paragliding, snesko- og skijobring, en tur med slædehunde eller selvfølgelig Mille8. Intet er umuligt i Les Arcs!

  Læs mere om Les Arcs/Peisey-Vallandry

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52335

  Skiområdet: Paradiski

  Højde

  3250m
  1250m

  Piste

  89km

  166km

  162km

  8km

  Lifte

  Treinen 1
  Cabine 4
  Gondel 16
  Stoeltjeslift 58
  Sleeplift 43

  Gletscher

  2

  Langrend

  199km

  Funpark

  3

  Skiferie til Paradiski – Godt liftsystem

  At dette varierede skiområde har fået navnet "Paradiski" er ikke tilfældigt, da det virkelig er et skiparadis i Frankrig. Paradiski ligger i de franske Alper ikke langt fra den norditalienske grænse og har i alt 425 kilometer pister. Området består af de to områder, Les Arcs og La Plagne. Disse områder er forbundet via skiliften Vanoise Express. Denne lift tager dig og 199 andre medrejsende 2 kilometer til den anden side på bare fire minutter (dvs. transporterer cirka 2000 personer i timen).

  Skiferie til Paradiski – Fantastisk skiområde

  Takket være skiområdets store højdeforskel (1250-3417 meter over havets overflade) er skiferier til Paradiski meget attraktive for både begyndere og garvede skiløbere samt snowboardere. For snowboardere er der også to sjove parker og to tværgående baner. Desuden er der to bjergtoppe på over 3000 meter i højden, så du behøver ikke bekymre dig om snesikkerheden. Sidst, men ikke mindst, så er der for langrendsløbere i alt 130 kilometer langrendspister spredt over hele skiområdet.

  Skiferie til Paradiski – En bredt udvalg af skidestinationer

  Skiområdet Paradiski består af mange forskellige skidestinationer, som alle har noget forskelligt at byde på, så her finder du noget for et hvert behov.

  La Plangne består af otte landsbyer, der ligger op af bjerget. Den by, som har det største udvalg af restauranter og butikker, er Belle Plagne. Det er også her, at de fleste turister vælger at tage til. Pisten Aime 2000 er den højest beliggende i dette område, og alle beboere her har direkte forbindelse til den. Plagne Montalbert er en hyggelig landsby beliggende i 1300 meters højde, som normalt er meget værdsat af familier med børn.

  Les Coches er et moderne skisportssted med en fantastisk udsigt over Mont Blanc (Frankrigs højeste bjerg). Byen ligger midtvejs mellem de større skiområder i La Plagne og Les Arcs, som du kan komme til både hurtigt og nemt.

  Les Arcs består også af flere landsbyer kaldet Arc efterfulgt af byens beliggenhed angivet i meters højde. Den luksuriøse landsby Arc 1950 og den største landsby Arc 1800 er de livligste af de fire Arc landsbyer. Arc 2000 har et mindre udvalg af aktiviteter i henhold til underholdning, men ligger nærmest skiliften. Sidst, men ikke mindst, er der landsbyen Arc 1600, som er den mest familievenlige by.

  Bourg Saint Maurice ligger ikke langt fra Arc 1600, som er forbundet via skiliften. I denne smukke traditionelle landsby kan du nyde god fransk mad og beundre det imponerende lokale håndværk, der sælges i de små butikker rundt omkring i byen. Dertil har du mulighed for prøve paraglidning eller gå med snesko igennem den smukke omkringliggende natur.

  Skiferie til Paradiski med Sunweb - Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skirejser til Paradiski. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, har Sunweb den rigtige skiferie til dig. Ferieboligerne består hovedsageligt af hoteller og lejligheder, men vi har også et godt udvalg af hytter. Når du bestiller en skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen.

  Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

  Læs mere om Paradiski

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52335
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=144737 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel