Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Club Chalets Margot

  7,8

  Hotel Club Chalets Margot er et stemningsfuldt hotel kendt for fremragende service og det gode køkken. Det har været meget populært blandt vore gæster gennem årene. Ud over servicen må hotellets beliggenhed også kaldes fremragende. På kun 5 minutters gangafstand ligger Superdévoluys hyggelige centrum. Her kan du more dig i de sjove barer og restauranter. Desuden findes de pragtfulde pister i dette kompakte skiområde bogstaveligt talt om hjørnet. Før du ved det, står du på ski for at udforske de forskellige styrtløb. Er du træt efter en lang dag på pisten? Så kan du benytte én af de mange wellnessfaciliteter, som du i de fleste tilfælde kan bruge gratis. Og hvis dine børn har energi tilbage, så kan de more sig med hotellets underholdning. Dette hyggelige hotel er et godt valg for en vellykket ferie i sneen.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 200 meter
  • Afstand til pengeautomat ca. 100 meter
  • Afstand til skipiste ca. 0 meter
  • Afstand til skilift ca. 100 meter

  Læs mere

  • Stemningsfuldt hotel
  • Central beliggenhed
  • Mange gratis wellnessfaciliteter

  Faciliteter

  • Klasse: komfort
  • Reception (åbent: lørdag fra 08:00 til 12:00 og fra 14:00 til 19:00)
  • Elevator
  • Ingen safetybox

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Halvpension består af:

  - Morgenmadsbuffet

  - 3-retters aftenmenu

  HELPENSION

   8 dage 29.02 - 04.04 1222,20,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   /frankrig/le_massif_du_devoluy/superdevoluy/hotel_club_chalets_margot.htm#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52332

   Skiområdet: Le Massif du Dévoluy

   Højde

   2500m
   1500m

   Antal piste

   5

   14

   27

   9

   Lifte

   Treinen 0
   Cabine 1
   Gondel 0
   Stoeltjeslift 5
   Sleeplift 17

   Gletscher

   Ingen

   Langrend

   35km

   Funpark

   1

   Skiferie til Le Massif du Dévoluy – Perfekt kombination af sne og sol

   Skiområdet Le Massif du Dévoluy ligger syd for Alpe d'Huez i Frankrig, og byder på skiløb i en højde af 36 til 2500 meter. Skiområdet er fremragende for både skiløbere og snowboardere, uanset niveau og præferencer. Hvis du leder efter en skiferie med en god kombination af sne og sol, så er Le Massif du Dévoluy det helt rette skiområde for dig!

   Skiområdet har i alt 100 kilometer pister, hvor størstedelen af pisterne er enten blå eller røde. De lavt beliggende pister er lidt fladere, hvilket gør Le Massif du Dévoluy specielt egnet for nybegyndere og lettere øvede skiløbere og snowboardere. De højere beliggende pister byder dog på masser af udfordringer for de mere garverede ryttere. For vove pelsene og de adrealinsøgende er der også masser af udfordringer i form af gode offpiste muligheder og stejle, sorte pister såsom "La Mure". Skiområdet har også to funparker, hvor der er masser af sjove aktiviteter for både skiløbere og snowboardere. For især freestylers er "Mushroom Park" den perfekte mulighed for at teste dine skills. Funparken er udstyret med både halfpipe, quarterpipe, bigairs og boardercross! Selv de ikke så erfarne freestylers kan teste deres evner her, og samtidig få en instruktion i freestyling her.

   En stor del af pisterne i Le Massif du Dévoluy er beliggende på den nordlige side af bjergene, hvilket giver en bedre snesikkerhed og ofte leverer frisk puddersne. Desuden sørger de mange snekanoner placeret i de nedre dele for, at disse arealer konstant holdes snedækket.

   Langrendsløbere har i alt 35 kilometer langrendspister at boltre sig på. Der findes et specielt liftkort til langrend i Superdévoluy eller La Joue du Loup, som du kan købe på stedet.

   Skiferie til Le Massif du Dévoluy – Familiehygge og afterski

   Le Massif du Dévoluy består af to skidestinationer ved navn La Joue du Loup og Superdévoluy. Den førstnævnte skidestination er velegnet til familier med børn, og er kendt for sin familievenlige atmosfære og faciliteter. Her har du aldrig langt til noget, og mange af boligerne ligger ved eller nær pisterne, så det er nemt at komme til og fra boligen uden at skulle slæbe på ski eller snowboard. 

   I Superdévoluy finder du et godt udvalg af afterski-barer, en natklub og flere hyggelige restauranter, der serverer gode traditionelle franske retter. Byen er velegnet til en skiferie med både familie og venner.

   Skiferie til Le Massif du Dévoluy med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

   Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Le Massif du Dévoluy. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, har Sunweb noget til dig! Når du booker din skiferie til Østrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

   Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

   Læs mere om Le Massif du Dévoluy

   /frankrig/le_massif_du_devoluy/superdevoluy/hotel_club_chalets_margot.htm#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52332
   /frankrig/le_massif_du_devoluy/superdevoluy/hotel_club_chalets_margot.htm#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=39819 /frankrig/le_massif_du_devoluy/superdevoluy/hotel_club_chalets_margot.htm#!


   Antal deltagere

   Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

   Voksne Ældre end 17
   Børn 2 år til 16 år gammel
   Babyer 0 år til 1 år gammel