Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Chalets La Crête du Berger

  7

  Chalets La Crête du Berger ligger i det dejlige La Joue du Loup, som er kendt for sin varme og traditionelle stil. Chaleterne ligger kun få minutter fra centrum og pisterne. Her bor du i et roligt område med nem adgang til alt hvad La Joue du Loup har at tilbyde.

  Når du ankommer til Chalets La Crête du Berger, kan du parkere din bil på parkeringspladsen. Fra chaletet har du mulighed for at nyde en skøn panoramaudsigt over de smukke omgivelser. I receptionsområdet findes wifi, således at du kan holde dig opdateret med omverdenen under din ferie.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 1000 meter
  • Afstand til skipiste ca. 600 meter: maksimal 1000 meter
  • Afstand til skilift ca. 500 meter

  Læs mere

  • Chalet med udsigt over dalen
  • Ideelt for familier eller venner

  Faciliteter

  • Reception (central reception)
  • Ingen elevator
  • Parkeringsplads
  • Trådløs internet ved reception (gratis)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Overnatning

  Det er muligt at tilkøbe halvpension. Du kan finde prisen under tilvalg i bookingprocessen.Måltiderne serveres på Restaurant La Grange, som ligger ca. 500 meter fra indkvarteringen.
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52332

  Skiområdet: Le Massif du Dévoluy

  Højde

  2500m
  1500m

  Antal piste

  5

  14

  27

  9

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 1
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 5
  Sleeplift 17

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  35km

  Funpark

  1

  Sol og sne
  Le Massif du Dévoluy ligger i Superdévoluy og La Joue du Loups skiområde. Det er et perfekt område som er velegnet for skiløbere og snowboardere på ethvert niveau. Det er et af de største områder i de sydlige Alper. Her mødes sneen fra norden med sydens sol. Kort sagt: den perfekte kombination!

  For nybegyndere og eksperter
  De lave pister er lidt fladere, og er derfor meget velegnede for nybegyndere. De højere beliggende pister byder på utrolig mange muligheder for de mere øvede skiløbere. For de rigtige ’skibumser’ findes der gode offpiste muligheder og udfordrende sorte pister, såsom det sorte styrtløb ’la Mure’. For freestylere (skiløbere, snowboardere og snowbladers) findes der i Superdévoluy sneparken ’Mushroom park’, med halfpipe, quarterpipe, bigairs og boardercross. Nybegyndere kan endda også få en forsigtig instruktion i freestyling her.

  En stor del af Superdévoluys pister ligger på Nordskråningerne. Her er næsten altid frisk puddersne. Desuden bliver faciliteterne med kanonsne udvidet regelmæssigt, så at også de lavere beliggende dele og styrtløbet forbliver på et højt niveau.

  Langrendsløbere har adgang til 35 kilometer på løjper; man behøver ikke at købe et skipas, men man køber selv et særligt langrendspas i Superdévoluy eller La Joue du Loup.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Le Massif du Dévoluy

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52332
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=80694 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel