Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Chalets La Crête du Berger

  7

  Chalets La Crête du Berger ligger i det dejlige La Joue du Loup, som er kendt for sin varme og traditionelle stil. Chaleterne ligger kun få minutter fra centrum og pisterne. Her bor du i et roligt område med nem adgang til alt hvad La Joue du Loup har at tilbyde.

  Når du ankommer til Chalets La Crête du Berger, kan du parkere din bil på parkeringspladsen. Fra chaletet har du mulighed for at nyde en skøn panoramaudsigt over de smukke omgivelser. I receptionsområdet findes wifi, således at du kan holde dig opdateret med omverdenen under din ferie.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 1000 meter
  • Afstand til skipiste ca. 600 meter: maksimal 1000 meter
  • Afstand til skilift ca. 1000 meter

  Læs mere

  • Chalet med udsigt over dalen
  • Ideelt for familier eller venner

  Faciliteter

  • Reception (central reception)
  • Ingen elevator
  • Parkeringsplads
  • Trådløs internet ved reception (gratis)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  [SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
  Klik her for at se mere!

  Forplejning

  Det er muligt at tilkøbe halvpension. Du kan finde prisen under tilvalg i bookingprocessen.Måltiderne serveres på Restaurant La Grange, som ligger ca. 500 meter fra indkvarteringen.
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52332

  Skiområdet: Le Massif du Dévoluy

  Højde

  2500m
  1500m

  Antal piste

  5

  14

  27

  9

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 1
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 5
  Sleeplift 17

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  35km

  Funpark

  1

  Skiferie til Le Massif du Dévoluy – Perfekt kombination af sne og sol

  Skiområdet Le Massif du Dévoluy ligger syd for Alpe d'Huez i Frankrig, og byder på skiløb i en højde af 36 til 2500 meter. Skiområdet er fremragende for både skiløbere og snowboardere, uanset niveau og præferencer. Hvis du leder efter en skiferie med en god kombination af sne og sol, så er Le Massif du Dévoluy det helt rette skiområde for dig!

  Skiområdet har i alt 100 kilometer pister, hvor størstedelen af pisterne er enten blå eller røde. De lavt beliggende pister er lidt fladere, hvilket gør Le Massif du Dévoluy specielt egnet for nybegyndere og lettere øvede skiløbere og snowboardere. De højere beliggende pister byder dog på masser af udfordringer for de mere garverede ryttere. For vove pelsene og de adrealinsøgende er der også masser af udfordringer i form af gode offpiste muligheder og stejle, sorte pister såsom "La Mure". Skiområdet har også to funparker, hvor der er masser af sjove aktiviteter for både skiløbere og snowboardere. For især freestylers er "Mushroom Park" den perfekte mulighed for at teste dine skills. Funparken er udstyret med både halfpipe, quarterpipe, bigairs og boardercross! Selv de ikke så erfarne freestylers kan teste deres evner her, og samtidig få en instruktion i freestyling her.

  En stor del af pisterne i Le Massif du Dévoluy er beliggende på den nordlige side af bjergene, hvilket giver en bedre snesikkerhed og ofte leverer frisk puddersne. Desuden sørger de mange snekanoner placeret i de nedre dele for, at disse arealer konstant holdes snedækket.

  Langrendsløbere har i alt 35 kilometer langrendspister at boltre sig på. Der findes et specielt liftkort til langrend i Superdévoluy eller La Joue du Loup, som du kan købe på stedet.

  Skiferie til Le Massif du Dévoluy – Familiehygge og afterski

  Le Massif du Dévoluy består af to skidestinationer ved navn La Joue du Loup og Superdévoluy. Den førstnævnte skidestination er velegnet til familier med børn, og er kendt for sin familievenlige atmosfære og faciliteter. Her har du aldrig langt til noget, og mange af boligerne ligger ved eller nær pisterne, så det er nemt at komme til og fra boligen uden at skulle slæbe på ski eller snowboard. 

  I Superdévoluy finder du et godt udvalg af afterski-barer, en natklub og flere hyggelige restauranter, der serverer gode traditionelle franske retter. Byen er velegnet til en skiferie med både familie og venner.

  Skiferie til Le Massif du Dévoluy med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Le Massif du Dévoluy. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, har Sunweb noget til dig! Når du booker din skiferie til Østrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Le Massif du Dévoluy

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52332
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6126332 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel