Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Chalet Haute Savoie

  Chalet Haute Savoie ligger direkte på pisten i Morillon, skiliften finder du blot 50 meter væk og indkøbene kan klares i supermarkedet cirka 500 meter væk. Når dagen er gået på pisten, kan du glæde dig til at komme hjem til chaletet, hvor du kan rekreere i den private sauna. Aftensmaden kan tilberedes i chaletets køkken og om aftenen byder opholdsstuen op til spil og hygge eller en film på sofaen. Chalet Haute Savoie er for dig der rejser med familien eller i en mindre gruppe, som ønsker at bo på pisten og tæt på skiliften.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til skipiste ca. 0 meter
  • Afstand til skilift ca. 50 meter
  • Afstand til nærmeste butikker ca. 200 meter
  • Afstand til nærmeste (mini)supermarked ca. 500 meter

  Læs mere

  • Direkte på pisten
  • Tæt på skilift
  • Privat sauna
  • Chalet med plads til 12

  Faciliteter

  • Parkeringsplads
  • Trådløs internet på værelset (gratis)
  • Depositum (betales kontant)
  • Slutrengøring (betales kontant)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Overnatning

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52329

  Skiområdet: Le Grand Massif

  Højde

  2500m
  900m

  Piste

  41km

  107km

  117km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 6
  Stoeltjeslift 30
  Sleeplift 34

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  50km

  Funpark

  3

  Høj snesikkerhed i Le Grand Massif
  Le Grand Massif er med sine 266 km skipister ét af de smukkeste skiområder i Frankrig. Området strækker sig over en højde på mellem 700 og 2500 meter. Der er derfor meget høj snesikkerhed. Hvert år modtager vi mange positive kommentarer fra folk, der har holdt vinterferie i Le Grand Massif.

  Femte størst i Frankrig
  Samoëns, Les Carroz d'Araches, Morillon, Sixt og Flaine er en del af skiområdet Le Grand Massif, det femte største skisportssted i Frankrig. Dette smukke skiområde tilbyder skiløbere på alle niveauer enormt mange muligheder. Begyndere og let øvede skiløbere kan udfolde sig på de mange brede pister, som også er meget velegnede for snowboardere.

  Oplevelser for alle
  For snowboardere er der i Le Grand Massif også én af Europas største sneparker (med bl.a. halfpipe, boardercross samt forskellige hop). Meget erfarne skiløbere kan teste sig selv på nedkørslen Gers, der er så stejl at den ikke kan præpareres. Desuden er der mange muligheder for offpiste skiløb og du kan tage på lange ture. Vi kan anbefale Cascade, en storslået nedkørsel på 14 km.

  I Flaine er der næsten aldrig ventetid ved liftene. På stedet kan du vælge et ´handsfree skipas´. Det koster ca. € 3,- ekstra.

  "Monument Historique"
  Ved landsbyerne Les Carroz og Samoëns, er der et omfattende netværk af løjper. For langrendsløbere er der i alt 47 km i Le Grand Massif´s omgivelser. Samoëns er den eneste vintersportslandsby med statussen "Monument Historique".

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Le Grand Massif

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52329
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6140743 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel