Résidence Odalys Le Panoramic - Extra

  tilbage

  Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Résidence Odalys Le Panoramic - Extra

  Résidence Odalys Le Panoramic er et nybygget lejlighedshotel beliggende i centrum af Flaine Forêt. Lejlighederne er stilfuldt og moderne indrettet, og de har al den komfort, du måtte ønske på din ferie. Résidence Le Panoramics centrale beliggenhed giver dig let adgang til gode indkøbsmuligheder, samt byens restauranter og barer. Den nærmeste lift ligger lige ved siden af Le Panoramic, så du kan være den første på pisterne om morgenen. Når du vender hjem efter en aktiv dag på pisterne, kan du nyde en dejlig svømmetur i poolen eller slappe af i saunaen eller det skønne tyrkiske bad.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I centrum
  • Afstand til centrum: til Geneve: ca. 75 kilometer og Lyon: ca. 213 kilometer
  • Afstand til skipiste ca. 0 meter
  • Afstand til skilift ca. 20 meter

  Læs mere

  • Lige ved liften
  • Pool
  • I centrum af Flaine Forêt

  Faciliteter

  • Reception
  • Elevator
  • Trådløs internet
  • Depositum (betales med kreditkort) (betales med kreditkort)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Ingen forplejning

  Morgenmaden serveres på  Restaurant L'Eloge imellem 08:00-10:00, som ligger ca. 600 meter væk, og aftensmaden serveres på Restaurant Michet imellem 19:00-19:30, som ligger 250 meter væk. Ved jule- og nytårsmiddag vil der være et tillæg til prisen.
  /frankrig/le_grand_massif/flaine/residence_odalys_le_panoramic-extra.htm#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52329

  Skiområdet: Le Grand Massif

  Højde

  2500m
  900m

  Piste

  41km

  107km

  117km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 6
  Stoeltjeslift 30
  Sleeplift 34

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  50km

  Funpark

  3

  Skiferie til Le Grand Massif - Smukt og stort skiområde

  Le Grand Massif skiområde ligger lige syd for Les Portes du Soleil i Frankrig og er en af landets smukkest skiområder. Her kan du boltre dig på hele 266 kilometers skiløb, som ligger i en højde fra 720 m til 2500 m.

  Landsbyerne Samoëns, Les Carroz d'Araches, Morillon, Sixt og Flaine er en del af det snesikre Le Grand Massif, som er det femte største franske skiområde. Din skiferie i smukke Le Grand Massif tilbyder godt skiløb for både nybegyndere og øvede. Skiterrænet byder for eksempel på mange brede skipister, som især er velegnet for nybegyndere og snowboardere. En anbefalelsesværdig pist er Cascade, som er en 14 kilometer lang blå pist.

  I Le Grand Massif har du også muligheden for at boltre dig på tre af de største funparks i Europa. I skiområdet omkring Flaine er der de perfekte muligheder for at prøve spring og boardercross (inklusiv en bane for børn). Erfarne skiløbere kan udfordre sig selv på pisten, Gers, der er stejl nok til at udfordre selv de mest øvede. Der er også masser af muligheder for off-piste skiløb, hvor du kan løbe lange distancer uden stop.

  Skiferie til Le Grand Massif – Bred vifte af skiløb

  Midt i Le Grand Massif ligger den familievenlige landsby Flaine. Årsagen til at det er så familievenligt er grundets dens bilfrie princip, dens mange pister af forskellig sværhedsgrad og de mange familievenlige aktiviteter. Desuden er der et bredt udvalg af restauranter og barer, både i byen og på pisterne. For dem, der leder efter skiløb af lidt højere sværhedsgrad, er der mulighed for at leje en guide som vil guide dig ned gennem Le Grand Massifs store off-piste-område.

  Skiferie til Le Grand Massif – Charmerende landsbyliv

  Hvis du foretrækker en hyggelig og rolig atmosfære på din skiferie, så er den tidligere bjerglandsby Les Carroz d'Araches det rigtige valg. Den livlige afterski er udskiftet med hyggelige restauranter omkring torvet, og gamle gårdbygninger er indrettet med moderne faciliteter.

  Hvis skiløbet er din vigtigste prioritet, er Morillon perfekt. Den charmerende og autentiske landsby er opdelt i to dele med en lift, der forbinder dem. Her er alle boliger i byen placeret  nær pisten, som giver gode muligheder for en ski-in/ski-out beliggenhed.

  Hvis du sætter pris på autentiske omgivelser, vil du blive begejstret når du bevæger dig rundt i Samoëns hyggelige centrum med dens velbevarede arkitektur. Der er også en lang række udendørs og mere adrenalinfyldte aktiviteter at finde i sneen.

  Skiferie til Le Grand Massif - Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har en bred vifte af skiferier til Le Grand Massif. Uanset om din skiferie skal være billig, luksus eller bare god til prisen, har vi den rigtige skiferie til dig. Vores indkvarteringer i Le Grand Massif består af både hoteller og lejligheder. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

  Læs mere om Le Grand Massif

  /frankrig/le_grand_massif/flaine/residence_odalys_le_panoramic-extra.htm#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52329
  /frankrig/le_grand_massif/flaine/residence_odalys_le_panoramic-extra.htm#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6158082 /frankrig/le_grand_massif/flaine/residence_odalys_le_panoramic-extra.htm#!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel