Résidence La Fôret - ekstra værelser

  tilbage

  Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Résidence La Fôret - ekstra værelser

  8,3

  Résidence La Forêt er det perfekte sted, når skituren skal bookes. Disse rummelige lejligheder er luksuriøst indrettede og udrustet med al mulig moderne komfort. Du vil ikke mangle noget under dit ophold her. Skilifterne ligger kun få meter fra residencen og er dermed et udmærket startsted til at udforske Flaines skiområde. Også det hyggelige centrum ligger i gåafstand fra komplekset. Trav igennem de hyggelige gader og nyd de sjove beværtninger, restauranter og butikker i landsbyen. Til vintersportsfolk, som leder efter luksus og komfort, er dette kompleks virkelig et must.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 100 meter
  • Afstand til lufthavn ca. 80 kilometer
  • Afstand til togstation ca. 30 kilometer
  • Afstand til skipiste ca. 100 meter

  Læs mere

  • Meget rummelig og komfortabel
  • Moderne indretning
  • Kan også bestilles som Mini Ski/Midtuge
  • Med bil eller fly

  Faciliteter

  • Officiel klassifikation: 3 stjerner
  • Reception (åbent lørdag fra kl. 08:00 til 22:00, åbent: søndag til og med fredag fra kl. 09:00 til 12:00 og fra 17:00 til 20:00)
  • Adresse for nøgleafhentning adresse: flaine foret
  • Safetybox (på værelset)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Ingen forplejning

  Det er muligt at tilkøbe halvpension. Dette kan gøres i bookingtrin 1.
  Morgenmaden serveres på  Restaurant L'Eloge imellem 08:00-10:00.
  og aftensmaden serveres på Restaurant Michet kl. 19:00.
  Restauranterne ligger ca. 850 meter væk.
  /frankrig/le_grand_massif/flaine/residence_la_foret-ekstra_vaerelser.htm#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52329

  Skiområdet: Le Grand Massif

  Højde

  2500m
  900m

  Piste

  41km

  107km

  117km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 6
  Stoeltjeslift 30
  Sleeplift 34

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  50km

  Funpark

  3

  Skiferie til Le Grand Massif - Smukt og stort skiområde

  Le Grand Massif skiområde ligger lige syd for Les Portes du Soleil i Frankrig og er en af landets smukkest skiområder. Her kan du boltre dig på hele 266 kilometers skiløb, som ligger i en højde fra 720 m til 2500 m.

  Landsbyerne Samoëns, Les Carroz d'Araches, Morillon, Sixt og Flaine er en del af det snesikre Le Grand Massif, som er det femte største franske skiområde. Din skiferie i smukke Le Grand Massif tilbyder godt skiløb for både nybegyndere og øvede. Skiterrænet byder for eksempel på mange brede skipister, som især er velegnet for nybegyndere og snowboardere. En anbefalelsesværdig pist er Cascade, som er en 14 kilometer lang blå pist.

  I Le Grand Massif har du også muligheden for at boltre dig på tre af de største funparks i Europa. I skiområdet omkring Flaine er der de perfekte muligheder for at prøve spring og boardercross (inklusiv en bane for børn). Erfarne skiløbere kan udfordre sig selv på pisten, Gers, der er stejl nok til at udfordre selv de mest øvede. Der er også masser af muligheder for off-piste skiløb, hvor du kan løbe lange distancer uden stop.

  Skiferie til Le Grand Massif – Bred vifte af skiløb

  Midt i Le Grand Massif ligger den familievenlige landsby Flaine. Årsagen til at det er så familievenligt er grundets dens bilfrie princip, dens mange pister af forskellig sværhedsgrad og de mange familievenlige aktiviteter. Desuden er der et bredt udvalg af restauranter og barer, både i byen og på pisterne. For dem, der leder efter skiløb af lidt højere sværhedsgrad, er der mulighed for at leje en guide som vil guide dig ned gennem Le Grand Massifs store off-piste-område.

  Skiferie til Le Grand Massif – Charmerende landsbyliv

  Hvis du foretrækker en hyggelig og rolig atmosfære på din skiferie, så er den tidligere bjerglandsby Les Carroz d'Araches det rigtige valg. Den livlige afterski er udskiftet med hyggelige restauranter omkring torvet, og gamle gårdbygninger er indrettet med moderne faciliteter.

  Hvis skiløbet er din vigtigste prioritet, er Morillon perfekt. Den charmerende og autentiske landsby er opdelt i to dele med en lift, der forbinder dem. Her er alle boliger i byen placeret  nær pisten, som giver gode muligheder for en ski-in/ski-out beliggenhed.

  Hvis du sætter pris på autentiske omgivelser, vil du blive begejstret når du bevæger dig rundt i Samoëns hyggelige centrum med dens velbevarede arkitektur. Der er også en lang række udendørs og mere adrenalinfyldte aktiviteter at finde i sneen.

  Skiferie til Le Grand Massif - Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har en bred vifte af skiferier til Le Grand Massif. Uanset om din skiferie skal være billig, luksus eller bare god til prisen, har vi den rigtige skiferie til dig. Vores indkvarteringer i Le Grand Massif består af både hoteller og lejligheder. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

  Læs mere om Le Grand Massif

  /frankrig/le_grand_massif/flaine/residence_la_foret-ekstra_vaerelser.htm#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52329
  /frankrig/le_grand_massif/flaine/residence_la_foret-ekstra_vaerelser.htm#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=109158 /frankrig/le_grand_massif/flaine/residence_la_foret-ekstra_vaerelser.htm#!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel