Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Club MMV Le Flaine

  Det hyggelige Hotel Club MMV Flaine tilbyder alt til en familieferie med helpension, indkvartering, børneklub, underholdning og en fantastisk beliggenhed. Skipisten ligger blot 200 meter væk, og centrum i Flaine er inden for gåafstand. Under gode sneforhold kan du stå på ski næsten frem til hotellet. Der er altid noget at lave på Hotel Club MMV, hvad enten du ønsker underholdning eller afslapning efter en lang dag på pisterne. Gæsterne kan nyde saunaen, jacuzzien eller hammamen, mens børnene kan besøge en af ​​de børneklubber, der er til rådighed. Der er en række sjove aktiviteter hver dag for børn i alle aldre, og når du ikke skal bekymre sig om maden, er du sikker på, at det her bliver en afslappende ferie for hele familien.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I centrum
  • Afstand til skipiste ca. 200 meter
  • Afstand til skilift ca. 300 meter
  • Afstand til nærmeste butikker ca. 50 meter

  Læs mere

  • Helpension
  • Wellnesscenter
  • Børneklub
  • Teenagere klub
  • Fantastisk beliggenhed
  • Tæt på centrum

  Faciliteter

  • Reception (åben fra kl. 07:30 - 20:30)
  • Elevator
  • Sengelinned inkluderet
  • Håndklæder inkluderet

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Helpension

  • Morgenmad serveres fra buffet fra kl. 07:30 - 9:30. Der er mulighed for sen morgenmad indtil kl. 11:00.
   Frokost serveres fra 12:00 til 13:30. Ved morgenmaden er det muligt, at sammensætte en madpakke til frokost (reservation kræves senest kl. 18:30 dagen før).
   Aftensmad serveres mellem kl. 19:00 og 20:30 med forskellige temaftener.
   Alkoholfrie drikkevarer og vin er inkluderet med helpension. Alkoholiske drikkevarer skal betales separat.

  • Fra d. 27. marts er opholdet på Hotel Club MMV Le Flaine 'All Inclusive' (dvs. morgenmad, frokost, aftensmad og alkoholfrie drikkevarer)

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52329

  Skiområdet: Le Grand Massif

  Højde

  2500m
  900m

  Piste

  41km

  107km

  117km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 6
  Stoeltjeslift 30
  Sleeplift 34

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  50km

  Funpark

  3

  Skiferie til Le Grand Massif - Smukt og stort skiområde

  Le Grand Massif skiområde ligger lige syd for Les Portes du Soleil i Frankrig og er en af landets smukkest skiområder. Her kan du boltre dig på hele 266 kilometers skiløb, som ligger i en højde fra 720 m til 2500 m.

  Landsbyerne Samoëns, Les Carroz d'Araches, Morillon, Sixt og Flaine er en del af det snesikre Le Grand Massif, som er det femte største franske skiområde. Din skiferie i smukke Le Grand Massif tilbyder godt skiløb for både nybegyndere og øvede. Skiterrænet byder for eksempel på mange brede skipister, som især er velegnet for nybegyndere og snowboardere. En anbefalelsesværdig pist er Cascade, som er en 14 kilometer lang blå pist.

  I Le Grand Massif har du også muligheden for at boltre dig på tre af de største funparks i Europa. I skiområdet omkring Flaine er der de perfekte muligheder for at prøve spring og boardercross (inklusiv en bane for børn). Erfarne skiløbere kan udfordre sig selv på pisten, Gers, der er stejl nok til at udfordre selv de mest øvede. Der er også masser af muligheder for off-piste skiløb, hvor du kan løbe lange distancer uden stop.

  Skiferie til Le Grand Massif – Bred vifte af skiløb

  Midt i Le Grand Massif ligger den familievenlige landsby Flaine. Årsagen til at det er så familievenligt er grundets dens bilfrie princip, dens mange pister af forskellig sværhedsgrad og de mange familievenlige aktiviteter. Desuden er der et bredt udvalg af restauranter og barer, både i byen og på pisterne. For dem, der leder efter skiløb af lidt højere sværhedsgrad, er der mulighed for at leje en guide som vil guide dig ned gennem Le Grand Massifs store off-piste-område.

  Skiferie til Le Grand Massif – Charmerende landsbyliv

  Hvis du foretrækker en hyggelig og rolig atmosfære på din skiferie, så er den tidligere bjerglandsby Les Carroz d'Araches det rigtige valg. Den livlige afterski er udskiftet med hyggelige restauranter omkring torvet, og gamle gårdbygninger er indrettet med moderne faciliteter.

  Hvis skiløbet er din vigtigste prioritet, er Morillon perfekt. Den charmerende og autentiske landsby er opdelt i to dele med en lift, der forbinder dem. Her er alle boliger i byen placeret  nær pisten, som giver gode muligheder for en ski-in/ski-out beliggenhed.

  Hvis du sætter pris på autentiske omgivelser, vil du blive begejstret når du bevæger dig rundt i Samoëns hyggelige centrum med dens velbevarede arkitektur. Der er også en lang række udendørs og mere adrenalinfyldte aktiviteter at finde i sneen.

  Skiferie til Le Grand Massif - Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har en bred vifte af skiferier til Le Grand Massif. Uanset om din skiferie skal være billig, luksus eller bare god til prisen, har vi den rigtige skiferie til dig. Vores indkvarteringer i Le Grand Massif består af både hoteller og lejligheder. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

  Læs mere om Le Grand Massif

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52329
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=98274 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel