Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Club MMV Le Flaine

  8,3

  Det hyggelige Hotel Club MMV Flaine tilbyder alt til en familieferie med helpension, indkvartering, børneklub, underholdning og en fantastisk beliggenhed. Skipisten ligger blot 200 meter væk, og centrum i Flaine er inden for gåafstand. Under gode sneforhold kan du stå på ski næsten frem til hotellet. Der er altid noget at lave på Hotel Club MMV, hvad enten du ønsker underholdning eller afslapning efter en lang dag på pisterne. Gæsterne kan nyde saunaen, jacuzzien eller hammamen, mens børnene kan besøge en af ​​de børneklubber, der er til rådighed. Der er en række sjove aktiviteter hver dag for børn i alle aldre, og når du ikke skal bekymre sig om maden, er du sikker på, at det her bliver en afslappende ferie for hele familien.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I centrum
  • Afstand til skipiste ca. 0 meter
  • Afstand til skilift ca. 300 meter
  • Afstand til nærmeste butikker ca. 50 meter

  Læs mere

  • Helpension
  • Wellnesscenter
  • Børneklub
  • Teenagere klub
  • Fantastisk beliggenhed
  • Tæt på centrum

  Faciliteter

  • Reception (åben fra kl. 07:30 - 20:30)
  • Elevator
  • Sengelinned inkluderet
  • Håndklæder inkluderet

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Helpension

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52329

  Skiområdet: Le Grand Massif

  Højde

  2500m
  900m

  Piste

  41km

  107km

  117km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 6
  Stoeltjeslift 30
  Sleeplift 34

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  50km

  Funpark

  3

  Høj snesikkerhed i Le Grand Massif
  Le Grand Massif er med sine 266 km skipister ét af de smukkeste skiområder i Frankrig. Området strækker sig over en højde på mellem 700 og 2500 meter. Der er derfor meget høj snesikkerhed. Hvert år modtager vi mange positive kommentarer fra folk, der har holdt vinterferie i Le Grand Massif.

  Femte størst i Frankrig
  Samoëns, Les Carroz d'Araches, Morillon, Sixt og Flaine er en del af skiområdet Le Grand Massif, det femte største skisportssted i Frankrig. Dette smukke skiområde tilbyder skiløbere på alle niveauer enormt mange muligheder. Begyndere og let øvede skiløbere kan udfolde sig på de mange brede pister, som også er meget velegnede for snowboardere.

  Oplevelser for alle
  For snowboardere er der i Le Grand Massif også én af Europas største sneparker (med bl.a. halfpipe, boardercross samt forskellige hop). Meget erfarne skiløbere kan teste sig selv på nedkørslen Gers, der er så stejl at den ikke kan præpareres. Desuden er der mange muligheder for offpiste skiløb og du kan tage på lange ture. Vi kan anbefale Cascade, en storslået nedkørsel på 14 km.

  I Flaine er der næsten aldrig ventetid ved liftene. På stedet kan du vælge et ´handsfree skipas´. Det koster ca. € 3,- ekstra.

  "Monument Historique"
  Ved landsbyerne Les Carroz og Samoëns, er der et omfattende netværk af løjper. For langrendsløbere er der i alt 47 km i Le Grand Massif´s omgivelser. Samoëns er den eneste vintersportslandsby med statussen "Monument Historique".

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Le Grand Massif

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52329
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=98274 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel