Dormio Resort Les Portes du Grand Massif

  tilbage

  Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Dormio Resort Les Portes du Grand Massif

  8,5

  Dormio Resort Les Portes du Grand Massif består af rummelige og smagfuldt indrettede lejligheder beliggende i området Hameau de Flaine. Den lokale skibus holder lige på den modsatte side af gaden, og kører dig nemt og bekvemt til liften. De rummelige lejligheder kan rumme op til 12 personer og er fordelt i flere store hytter. Når du vender tilbage fra pisterne kan du nyde godt af de mange faciliteter, som er tilknyttet lejlighederne. Her er både jacuzzi, dampbad, fitness-faciliteter og mulighed for at bestille en gang massage (mod betaling). Når sulten melder sig, kan du vælge at lave maden selv eller gå over i hovedbygningen hvor der, foruden flere butikker, også findes en restaurant. Dormio Resort Les Portes du Grand Massif er et godt valg for dig, som rejser med en gruppe, og som stiller høje krav til standarden af din indkvartering.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 2 kilometer
  • Afstand til lufthavn geneva: ca. 80 kilometer
  • Afstand til togstation ca. 12 kilometer
  • Afstand til busstoppested ca. 100 meter

  Læs mere

  • Plads til 12
  • Moderne lejligheder
  • Komfortabel indretning
  • Swimmingpool
  • Wellness
  • Mulighed for halvpension
  • Med bil eller fly

  Faciliteter

  • Officiel klassifikation: 4 stjerner
  • Samlet antal værelser: 55
  • Samlet antal etager: 3
  • Samlet antal bygninger: 15

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Ingen forplejning

  MORGENMAD

   8 dage 10.12 - 08.04 757,05,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

   HALVPENSION

    8 dage 10.12 - 08.04 2210,60,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
    #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52329

    Skiområdet: Le Grand Massif

    Højde

    2500m
    900m

    Piste

    41km

    107km

    117km

    0km

    Lifte

    Treinen 0
    Cabine 0
    Gondel 6
    Stoeltjeslift 30
    Sleeplift 34

    Gletscher

    Ingen

    Langrend

    50km

    Funpark

    3

    Skiferie til Le Grand Massif - Smukt og stort skiområde

    Le Grand Massif skiområde ligger lige syd for Les Portes du Soleil i Frankrig og er en af landets smukkest skiområder. Her kan du boltre dig på hele 266 kilometers skiløb, som ligger i en højde fra 720 m til 2500 m.

    Landsbyerne Samoëns, Les Carroz d'Araches, Morillon, Sixt og Flaine er en del af det snesikre Le Grand Massif, som er det femte største franske skiområde. Din skiferie i smukke Le Grand Massif tilbyder godt skiløb for både nybegyndere og øvede. Skiterrænet byder for eksempel på mange brede skipister, som især er velegnet for nybegyndere og snowboardere. En anbefalelsesværdig pist er Cascade, som er en 14 kilometer lang blå pist.

    I Le Grand Massif har du også muligheden for at boltre dig på tre af de største funparks i Europa. I skiområdet omkring Flaine er der de perfekte muligheder for at prøve spring og boardercross (inklusiv en bane for børn). Erfarne skiløbere kan udfordre sig selv på pisten, Gers, der er stejl nok til at udfordre selv de mest øvede. Der er også masser af muligheder for off-piste skiløb, hvor du kan løbe lange distancer uden stop.

    Skiferie til Le Grand Massif – Bred vifte af skiløb

    Midt i Le Grand Massif ligger den familievenlige landsby Flaine. Årsagen til at det er så familievenligt er grundets dens bilfrie princip, dens mange pister af forskellig sværhedsgrad og de mange familievenlige aktiviteter. Desuden er der et bredt udvalg af restauranter og barer, både i byen og på pisterne. For dem, der leder efter skiløb af lidt højere sværhedsgrad, er der mulighed for at leje en guide som vil guide dig ned gennem Le Grand Massifs store off-piste-område.

    Skiferie til Le Grand Massif – Charmerende landsbyliv

    Hvis du foretrækker en hyggelig og rolig atmosfære på din skiferie, så er den tidligere bjerglandsby Les Carroz d'Araches det rigtige valg. Den livlige afterski er udskiftet med hyggelige restauranter omkring torvet, og gamle gårdbygninger er indrettet med moderne faciliteter.

    Hvis skiløbet er din vigtigste prioritet, er Morillon perfekt. Den charmerende og autentiske landsby er opdelt i to dele med en lift, der forbinder dem. Her er alle boliger i byen placeret  nær pisten, som giver gode muligheder for en ski-in/ski-out beliggenhed.

    Hvis du sætter pris på autentiske omgivelser, vil du blive begejstret når du bevæger dig rundt i Samoëns hyggelige centrum med dens velbevarede arkitektur. Der er også en lang række udendørs og mere adrenalinfyldte aktiviteter at finde i sneen.

    Skiferie til Le Grand Massif - Altid inklusiv liftkort

    Sunweb har en bred vifte af skiferier til Le Grand Massif. Uanset om din skiferie skal være billig, luksus eller bare god til prisen, har vi den rigtige skiferie til dig. Vores indkvarteringer i Le Grand Massif består af både hoteller og lejligheder. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

    Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

    Læs mere om Le Grand Massif

    #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52329
    #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=39661 #!


    Antal deltagere

    Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

    Voksne Ældre end 17
    Børn 2 år til 16 år gammel
    Babyer 0 år til 1 år gammel